QUOTE(wingele @ 2011 05 31, 13:03)
Sveikos mergaites, is mano 9 liko tik 3,
bet sake geros kokybes
As irgi manau kad 3 juk ne nulis
, juolab kad jie puikios kokybes, viskas bus gerai
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 05 31, 13:20)
Labas pupos uogos!
Tikiuosi Beta istekejo gerai,oras buvo palankus ir medziuose nuometas nekabojo
O man reiks imtis 3V strategijos,mm visai nepareina.Tiksliau,iseis man tik 2V nes vonios namie nerasta.Tai labai tikiuosi suveiks,nes biuletenis jau israsytas ir visai nenoreciau eiti prasyti keisti datu
Betute jau medu kopineja pagreitintu budu, nes neuzilgo reikes pereiti prie idomiosios medaus menesio dalies (embrions klinika
)
kas cia darosi su tom valkatom, man ir toliau ju nera o bandziau ir 2V ir 3V, nu nei zenklo nei pozymiu nei laisko is ligonines kad apziuretu ir nuramintu. Jie man durniai sako pasidaryk NT, sakau gi pas mane klipsai ant kiausintakiu!!!! nera zodziu ir kantrybes
Beje man slopinamieji kelioms dienos pavelino mmm, tai gali but kad daug kam taip
QUOTE(kwee @ 2011 05 31, 13:26)
beje, man siandien 12 dpi, po dvieju dienu eisiu priduoti kraujo, ziuresim, kas cia gavosi
kol kas kazkokiu pozymiu dideliu nera, skauda spenelius siek tiek, stipriau skauda, kai miegu ant pilvo, buvo keliatas stipresniu spazmu kaip pries menesines, bet kadangi spazmai dingo, o menesiniu dar nera, tai labai tikiuosi geriausioo...
Laukiam geru ziniu ketvirtadieni
O kuri dabar mus pirma testukais ir teigiamais rezultatais?