Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie krūtines

Butu idomu sužinoti kokios jums patinka krutinės?
Man tai labiausiai patinka tokios, kurios telpa i delna blush2.gif
Atsakyti
Asmeniskai man patinka didesnes krutines. Yra ir paziuret i ka, ir paglamonet ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vidma20 @ 2011 05 24, 16:00)

vidma20, 24 Geg 2011 - 16:00, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

vidma20, 24 Geg 2011 - 16:00, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

g.gif tai cia mazos ar didesn g.gif es? nelygu koks delnas? dinozauro?
Atsakyti
QUOTE(vidma20 @ 2011 05 24, 18:00)

vidma20, 24 Geg 2011 - 18:00, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

vidma20, 24 Geg 2011 - 18:00, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Durnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyventojas @ 2011 05 26, 17:15)

gyventojas, 26 Geg 2011 - 17:15, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

gyventojas, 26 Geg 2011 - 17:15, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Durnė  biggrin.gif

Durnė  biggrin.gif

A jus jau pagalvojot, kad cia parase moteris ane? biggrin.gif Vidma nebutinai moteriskas nikas jei ka mirksiukas.gif Sakyciau nuo vardo Vidmantas va. O cia jau ziurek durne isvadino zmogu lotuliukas.gif
Atsakyti
na visa krūtinė į delną... labai pedofiliška g.gif
Atsakyti
QUOTE(vidma20 @ 2011 05 24, 18:00)

O ką? Čia - pageidavimų koncertas?
Toks jausmas, kad žmonės planuoja įsikišti silikono gabalą po skūra, bet niekaip neapsisprendžia dėl dydžio...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 05 25, 05:54)

given444, 25 Geg 2011 - 05:54, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

given444, 25 Geg 2011 - 05:54, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniskai uzpakaliukas svarbiau uz krutine,grazus uzpakaliukas tai tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
Sakyčiau - svarbiau forma ir stangrumas...
Atsakyti
Sutinku su Lizdeika;]
Atsakyti
O kodėl jums nepatinka Pamelos Anderson tešmuo?
Atsakyti