Sveikos, kas gi cia per biesas darosi lapo pakrastyje?
Matau substrakte juodu muselių Ko gero reik man traukt gėles lauk
Jei dabar išimsiu, kaip man laikyt orchidėją? Žemių jau šiandien negausiu
Jei dabar išimsiu, kaip man laikyt orchidėją? Žemių jau šiandien negausiu
Bei:
nemanau, kad turetu taip banguotis lapai, ar ne? Kenkejai?
nemanau, kad turetu taip banguotis lapai, ar ne? Kenkejai?
*coliukeee*, aš, pvz., museles "gaudau" su lipniomis juostelėmis, skirtomis augalų kenkėjams naikint, įkiši į vazoną ir ramu.
Pažiūrėkite, gal užsikimšusi vazono apačia ir užsilaiko vanduo, dar būna, nuo vaisių jų prisiveisia.
Kitas variantas - apačioje sukritusios žievės, užsilaiko vanduo (darosi pelkė), tuo atveju siūlyčiau persodinti, nes pradės pūti šaknys.
bimbaM, bangelės pasidaro nuo dėl netolygaus laistymo, ramiai, ne kenkėjų darbas
Pažiūrėkite, gal užsikimšusi vazono apačia ir užsilaiko vanduo, dar būna, nuo vaisių jų prisiveisia.
Kitas variantas - apačioje sukritusios žievės, užsilaiko vanduo (darosi pelkė), tuo atveju siūlyčiau persodinti, nes pradės pūti šaknys.
bimbaM, bangelės pasidaro nuo dėl netolygaus laistymo, ramiai, ne kenkėjų darbas
Mano miniukas auginasi naują lapuką, tik kodėl jis taškuotas?
QUOTE(kimalaugno @ 2011 07 05, 10:55)
oi pas mane taip pat balti miniukai, rūžavas tokius lepelius augina na ir ne tik miniukai
Labas mergatės, gal kuri pagelbės man Jau du lapus nukirpau, išleido trečia naują lapą ir vėl va kas darosi...
Jokių musyčių ar vadaliukų nesimato, tikrai neperlaistau, leidžia naujas šaknytes ir senosios matosi sveikos. Nežinau ar persodinti bandyti, ar yra koks purškalas. Gal jau susidurėte su tokia problema?
Jokių musyčių ar vadaliukų nesimato, tikrai neperlaistau, leidžia naujas šaknytes ir senosios matosi sveikos. Nežinau ar persodinti bandyti, ar yra koks purškalas. Gal jau susidurėte su tokia problema?
QUOTE(eliss @ 2011 07 05, 19:15)
gal saulė nudegino
Ne ji stovi ne ant saulės, tik foto padariau ant palangės. Ji stovi ant lentynos, ir ten tiesioginių spindulių nėra.
QUOTE(Smigė @ 2011 07 05, 18:51)
Labas mergatės, gal kuri pagelbės man Jau du lapus nukirpau, išleido trečia naują lapą ir vėl va kas darosi...
NIEKAS NEGALITE MAN PADĖTI
Sveikos,jungiuosi ir as i orchideju augintoju gretas
laba diena merginos,noriu paklaust,o jus lauke laikot geles,po atviru dangum? ar ant nakties sunesat namo? noreciau ir as i lauka isnest savo gelytes