Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikui pakinklyje Beikerio cista

Laba diena mamytes, mano 4.5 metuku berniukui atsorado pakinklye gumbas, pirmine diagnoze Beikerio cista. Norejau paklausti, ar kam taip buvo? koks gydymas? Kiek skaiciau uzsienio literaturoje, tai raso, kad vaikams daznai savaime dingsta jos..laukiu atsakymu sia tema
Atsakyti
Beikerio cista - ne liga. Jas turime mes visi, tik jos neciuopiamos, nes nera prisipildziusios skyscio. Ar jusu vaikui nebuvo kelio sanario uzdegimo, traumos ar kazko panasaus? Sitos cistos prisipildo skyscio dazniausiai po persirgto uzdegimo. Tikrai tiketina, kad ji isnyks savaime.
Atsakyti
Aciu uz greita atsakyma. Labai nerimauju, nes placiajame internete jau visko prisiskaiciau. Svarbu dar ja atskirti nuo kitu dariniu, tikiuosi utenos chirurgas tiksliai ja pamate. Na, vaikas labai labai judrus, ir ne karta griuvo, buvo uzsigaves kelia, bet tikrai nebuvo nei patines, nei kartsas. Neturejom jokio sanariu uzdegimo. Esu skaicius, jei gerai supratau, kad vaikams kartais ta cista nebuna susijusi su kelio sanariu. Labai tikiuosi, kad ji isnyks savaime.
Atsakyti
Ir man atsirado beikerio cista.nesuprantu is kur.kaip as issigandau kaip apciuopiau guza.idomu ar pranyksta jos.
Atsakyti