Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

4u.gif

kaip tokias spalvas padaryti?

http://www.flickr.co...in/photostream/

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2011 10 17, 12:53)
4u.gif

kaip tokias spalvas padaryti?

http://www.flickr.co...in/photostream/

aciu 4u.gif

garantuotai kažkurio "Action" darbas...paieškojus,-galima surast tokį...arba patiems pažaist su PS spalvų editoriais (Hue/Saturation ir t.t).
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 17, 15:43)
garantuotai kažkurio "Action" darbas...paieškojus,-galima surast tokį...arba patiems pažaist su PS spalvų editoriais (Hue/Saturation ir t.t).

nezinau kas tie action ir kaip jie naudojami blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2011 10 17, 15:01)
nezinau kas tie action ir kaip jie naudojami blush2.gif  doh.gif

fotošope F9 funkcija atidaro Action langą.
tai automatizuotas procesas išgaut kažkokį efektą...o inete jų pilna...pvz. googlėj įveskit Photoshop Vintage Actions... tūkstančiai nuorodų turėtų būti...
bet galim ir rankytėm kažką panašaus sukurt su Curves ir Hue/Saturation funkcijom.

user posted image - pvz...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 17, 16:11)
fotošope F9 funkcija atidaro Action langą.
tai automatizuotas procesas išgaut kažkokį efektą...o inete jų pilna...pvz. googlėj įveskit Photoshop Vintage Actions... tūkstančiai nuorodų turėtų būti...
bet galim ir rankytėm kažką panašaus sukurt su Curves ir Hue/Saturation funkcijom.

aha parsisiunciau, bet uzdeti nesigauna doh.gif
Atsakyti
ATN failų vieta : C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS...\Presets\Actions - pirmiausia ten patalpinkite tą failą.
atidarot foto su PS, tada F9...pasirinkite pagal pavadinimą Action-ą...spaudžiat apačioje toks kaip PLAY trikampiukas ir procesas turi pasileist...

viena iš daugelio videopamokų apie Actions Youtubėj: žiūrėkite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 17 spalio 2011 - 15:48
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 17, 16:41)
ATN failų vieta : C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS...\Presets\Actions - pirmiausia ten patalpinkite tą failą.
atidarot foto su PS, tada F9...pasirinkite pagal pavadinimą Action-ą...spaudžiat apačioje toks kaip PLAY trikampiukas ir procesas turi pasileist...

viena iš daugelio videopamokų apie Actions Youtubėj: žiūrėkite...

lb aciu 4u.gif bandysiu ax.gif
Atsakyti
Turiu bėdelę, bandau padaryti koliažą iš keletos foto nuotraukų, t. y kad jos visos man tilptų ant vieno A3 formato lapo.Taigi atsidarau fotošope naują dokumentą A3 formato dydžio ir bandau su move įrankiu perkelti mano visas turimas spalvotas nuotraukas ant to A3 dokumento. Kažkodė po perkelimo (su move įrankiu) man jos persikelia nespalvotos. Kas čia ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 10 20, 10:27)
Turiu bėdelę, bandau padaryti koliažą iš keletos foto nuotraukų, t. y kad jos visos man tilptų ant vieno A3 formato lapo.Taigi atsidarau fotošope naują dokumentą A3 formato dydžio ir bandau su move įrankiu perkelti mano visas turimas spalvotas nuotraukas ant to A3 dokumento. Kažkodė po perkelimo (su move įrankiu) man jos persikelia nespalvotos. Kas čia ne taip?

kai atidarote naują A3- pasitikrinkite atidarymo metu nustatymus: Color mode turi būti RGB Color.
Arba jau atidarytame A3 galite pakeisti nustatymus: Image>Mode>RGB Color.
Pas jus greičiausia dabar- Grayscale, todėl automatiškai verčia į juodai/baltą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 20 spalio 2011 - 10:45
Aš vėl su tuo koliažu grįžtu, nuotraukas sudejau, dabar noreciau iš jų padaryti skaičių kaip čia
user posted image
t.y-kaip ,turint koliažą, tuos skaičius iškirpti su nuotraukom? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 10 20, 13:03)
Aš vėl su tuo koliažu grįžtu, nuotraukas sudejau, dabar noreciau iš jų padaryti skaičių kaip čia

t.y-kaip ,turint koliažą, tuos skaičius iškirpti su nuotraukom?  blink.gif

user posted image

Paieškokit kas liečia "Mask" "Clipping mask" fotošope...yra medžiagos su pavyzdžiais ir Youtubėj...vienas toks.

Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 10 20, 13:03)
user posted image
t.y-kaip ,turint koliažą, tuos skaičius iškirpti su nuotraukom?  blink.gif

Aš daryčiau kitaip,pirmiau parašyčiau norimus skaičius,tada jiems suteikčiau stilių,papaišyčiau linijas su teptuku na skaičiaus viduj,kad kiekvienai nuotraukai atskira vieta būtų,suteikčiau tą patį stilių ir jau tada kelčiau nuotraukytes.Sunku man paaiškinti,gal lengviau su tom "maskem",bet kad būtent išgauti tokį pat efektą,kaip darbelį,dar neišeina man g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 20, 13:45)
user posted image

Paieškokit kas liečia "Mask" "Clipping mask" fotošope...yra medžiagos su pavyzdžiais ir Youtubėj...vienas toks.

Pažiūrėjau,pabandžiau,štai kas gavosi
user posted image
Bet su skaičiais tam darbelį,vistiek kitaip g.gif
Atsakyti