Kas žinot pamoką, kaip iš tokios odos
padaryti tokią
Su spuogelių naikinimu ir paprastu gausian bluru aš žinau, bet tada oda praranda tekstūrą. O čia kokia oda... atrodo kaip nauja , visai kita oda uždėta...
QUOTE(Lauragana @ 2011 09 29, 12:36)
Kas žinot pamoką, kaip iš tokios odos
padaryti tokią
padaryti tokią
Su Spot Healing Brush Tool (kairėje yra pasirinkimų juostoj)- pasirinkite "kietą" teptuką,pasidarykite dydį truputį didesnį nei spuogelis ir palaipsniui slėpkite spuogelius,vėliau galima pritaikyti kokį filtrą-plaginą pvz. Imagenomic Portraiture ar kt.- viskas gerai gausis--- kad ir taip:
Most Expensive 12 Photoshop Text Actions
12 great Adobe Photoshop Actions that enable you to do awesome effects for your texts fast and easy.
parsisusti
http://depositfiles....files/qr6y6qjla
http://www.filesonic....PS.Actions.rar
12 great Adobe Photoshop Actions that enable you to do awesome effects for your texts fast and easy.
parsisusti
http://depositfiles....files/qr6y6qjla
http://www.filesonic....PS.Actions.rar
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 30, 17:23)
merginos padekit
as noriu ikelti foto i remelius , man photoschopasatidaro iskart viena didele foto , kaip padaryti , kad butu galima atidaryti dvi foto
aciu
as noriu ikelti foto i remelius , man photoschopasatidaro iskart viena didele foto , kaip padaryti , kad butu galima atidaryti dvi foto
aciu
ant pačios viršutinės juostos kairiajame šone yra ženkliukas photoshopo paspausk jį atsidarys lentelė tada joje paspausk atkurti ir bus tau viskas gerai,turi pavykti mėgink
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 30, 16:23)
merginos padekit
aciu
aciu
Eik į EDIT/PREFERENCES/INTERFACE ir nuimk varnelę nuo OPEN DOCUMENTS AS TABS.Turėtų tikti,pas mane photoshopas Cs4 ir taip padarius susitvarkė
Tikiuosi to reikėjo
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 30, 03:49)
Su Spot Healing Brush Tool (kairėje yra pasirinkimų juostoj)- pasirinkite "kietą" teptuką,pasidarykite dydį truputį didesnį nei spuogelis ir palaipsniui slėpkite spuogelius,vėliau galima pritaikyti kokį filtrą-plaginą pvz. Imagenomic Portraiture ar kt.- viskas gerai gausis--- kad ir taip:
Super dalykas tas filtras, tik bijau, kad baigsis nemokamas bandomasis laikas ir as liksiu be jo... o kaip jis veikia, nuostabu, labai nenoriu pratasti sito plag ino... Irmavi, gal žinai, is kur galima parsisiust "amzinai grojanti" sitą plaginą?
QUOTE(Lauragana @ 2011 10 08, 18:08)
Super dalykas tas filtras, tik bijau, kad baigsis nemokamas bandomasis laikas ir as liksiu be jo... o kaip jis veikia, nuostabu, labai nenoriu pratasti sito plag ino... Irmavi, gal žinai, is kur galima parsisiust "amzinai grojanti" sitą plaginą?
kol dirba PS , tol egzistuos ir tas filtriukas- čia fotošopo įrankinė...
Kazin, ar as ilgai toki turesiu, jei man meto tokias lenteles : is pradziu šitą
paskui sitą
kaip suprantu, čia bandomoji nemokama (kol kas) versija, o paskui hop, ir paprašys susimoketi... kur gali būti nemokamas šitas filtras ?
paskui sitą
kaip suprantu, čia bandomoji nemokama (kol kas) versija, o paskui hop, ir paprašys susimoketi... kur gali būti nemokamas šitas filtras ?
turiu klausima,kas dirbate su nuotrauku redagavimu fotosope...
ikelus ir redagavus nuotrauka(redaguojant juk ir priartiname ir atitoliname),pacioje darbo pabaigoje kokius nustatymus reikia padaryti(paveikslelio dydi)kad nuotrauka issaugojus netaptu neryski?
niekaip nesuprantu...
kai isaugome tarkim dideliu formatu-atsidarius jpg buna rysku,grazu,bet kai padarau 10*15cm(noriu paruosti nuotrauku darymui)vaizdas tampa neryskus...
tad kaip reikia isaugoti,kad butu ir rysku ir padarius nuotrauka,joje vaizdas irgi butu ryskus?
labai busiu dekinga jei kas paprotins...
ikelus ir redagavus nuotrauka(redaguojant juk ir priartiname ir atitoliname),pacioje darbo pabaigoje kokius nustatymus reikia padaryti(paveikslelio dydi)kad nuotrauka issaugojus netaptu neryski?
niekaip nesuprantu...
kai isaugome tarkim dideliu formatu-atsidarius jpg buna rysku,grazu,bet kai padarau 10*15cm(noriu paruosti nuotrauku darymui)vaizdas tampa neryskus...
tad kaip reikia isaugoti,kad butu ir rysku ir padarius nuotrauka,joje vaizdas irgi butu ryskus?
labai busiu dekinga jei kas paprotins...
ir dar...norisi padaryti kalendoriu is 12 a4 formato lapu.su graziais vaizdais ir vaiko nuotraukomis,bet va irgi nesuprantu kokiu dydziu reikia issaugot kad butu rysku