Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Lauragana @ 2011 09 16, 14:21)
Oi,o man CS5- to reikia.... gal kas turit?

mūsiškis torrentinis smile.gif, veikia be priekaištų...išarchyvuoto failo dydis 1.66Gb...-manau, supratot iš kur tą gėrį siunčiasi ? biggrin.gif
Atsakyti
Is PS dingo puse actionu... verysad.gif Gal zinot kodel taip nutiko?Tikrai netycia neistryniau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 18, 23:49)
Is PS dingo puse actionu... verysad.gif Gal zinot kodel taip nutiko?Tikrai netycia neistryniau  verysad.gif

jei Actions failai nedingo iš :
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS...\Presets\Actions,-
tai jie tik neaktyvuoti PS-o Actions lange...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 19, 07:09)
jei Actions failai nedingo iš :
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS...\Presets\Actions,-
tai jie tik neaktyvuoti PS-o Actions lange...

Nera pas mane ten tu actionu...Kai atsiunciu as juos,israrinu ir juos tiesiai meta i PS.Gal koks virusas juos suvalgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 19, 13:48)
Nera pas mane ten tu actionu...Kai atsiunciu as juos,israrinu ir juos tiesiai meta i PS.Gal koks virusas juos suvalgo  g.gif

vargiai virusas juos puola---smile.gif
Actions failai RANKINIU būdu patalpinami anksčiau nurodytame folderyje
Komanda F9 Photoshope atidaro Actions langą, belieka juos tik aktyvuoti (kiekvieną atskirai).

Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 19, 13:22)
vargiai virusas juos puola---smile.gif
Actions failai RANKINIU būdu patalpinami anksčiau nurodytame folderyje
Komanda F9 Photoshope atidaro Actions langą, belieka juos tik aktyvuoti (kiekvieną atskirai).

Jie visa laika buvo,as juos naudojau,bac viena ryta isijungiu PS ir puse ju nebera...Kitam kompe tokiu problemu nebuvo dar...Uz tai ir nezinau ka begalvoti..As ju is vis kompe nerandu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 09 19, 15:44)
Jie visa laika buvo,as juos naudojau,bac viena ryta isijungiu PS ir puse ju nebera...Kitam kompe tokiu problemu nebuvo dar...Uz tai ir nezinau ka begalvoti..As ju is vis kompe nerandu.... doh.gif

tai ir kopijų nebeliko ?
aš reikalingiausius PS plaginus,teptukus,stilius,ekšenus...ir t.t. laikau atsargoje USB atmintinėj, o ir reikalingiausias programas irgi....maža kada reiks windowsus perinstaliuot, tai visa kas reik visada po ranka...
Jei ir praradot tuos failus, tai surast internete nelabai sunku, manau (?)
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 09 19, 15:30)
tai ir kopijų nebeliko ?
aš reikalingiausius PS plaginus,teptukus,stilius,ekšenus...ir t.t. laikau atsargoje USB atmintinėj, o ir reikalingiausias programas irgi....maža kada reiks windowsus perinstaliuot, tai visa kas reik visada po ranka...
Jei ir praradot tuos failus, tai surast internete nelabai sunku, manau (?)

Reikes ir man taip daryti.Aciu uz nora padeti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

reikia Jusu pagalbos. Dirbant ps pribego mazoji ir staigiai prispaudinejo. sad.gif
Dingo desineje puseje apacioje esanti info kur layers, chanels. Gal zinote akip atstatyti. ten dabar tuscia nieko nera.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2011 09 25, 19:40)
Sveiki,

reikia Jusu pagalbos. Dirbant ps pribego mazoji ir staigiai prispaudinejo. sad.gif
Dingo desineje puseje apacioje esanti info  kur layers, chanels. Gal zinote akip atstatyti. ten dabar tuscia nieko nera.
Aciu

Pati radau smile.gif
jei kam prireiks tai reikia eitui i window ir pasirinkti layer
Atsakyti
Sveiki, gal kas padėtų, kaip pasidaryti photoshope koliažą iš vienodų nuotraukų, man pvz reikia dokumentams 3x4, kad keturios būtų arba 6 gali būti. Aš pasidariau duplicate layer, bet nemoku jų į vieną vietą, kad ant vieno lapo būtų.. Ar galit padėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 26, 09:23)
Sveiki, gal kas padėtų, kaip pasidaryti photoshope koliažą iš vienodų nuotraukų, man pvz reikia dokumentams 3x4, kad keturios būtų arba 6 gali būti. Aš pasidariau duplicate layer, bet nemoku jų į vieną vietą, kad ant vieno lapo būtų.. Ar galit padėti?  4u.gif

atidarot baltą lapą, tarkim 10x15 cm formato,
ant jo pertempiat vieną 3x4 nuotrauką, -ji bus kaip naujas sluoksnis (layer)
dubiuojate ją Ctrl+J, atsiras jau kitas sluoksnis su tokia pat foto, tai paimkit ir nutempkit į šalį dublikatą...jau turėsit dvi nuotraukas ant lapo...
ir t.t. dubliuojat ir rikiuojat...
P.S. pasistenkite dubliuoti visą laik nuo originalo !
...kai sudeliosit -sujunkit sluoksnius (Merge layers) ir save as .jpg.
Viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 26 rugsėjo 2011 - 10:02