Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(-kitsune- @ 2013 11 27, 22:20)
Viskas imanoma (klonuoti arba atitaikyti panasu fona ir pakeisti esama) tongue.gif  tik daug zaidimo, ar verta tiek vargti, kai galima be zodziu pasidaryti ar rasti tinkama sablona  mirksiukas.gif

Nu kad įmanoma, tai nesiginčysiu biggrin.gif Ale tiek darbo dėt dėl etiketės... lengviau iš naujo pasidaryt tokią pat tik su kitu užrašu, nei kad gražiai pakeist esamą smile.gif IMHO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 11 28, 10:00)
...lengviau iš naujo pasidaryt tokią pat tik su kitu užrašu, nei kad gražiai pakeist esamą smile.gif IMHO smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir kodėl čia taip tylu? smile.gif Niekas nieko nebedaro? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2014 03 29, 16:00)
Ir kodėl čia taip tylu? smile.gif Niekas nieko nebedaro? wink.gif

tikrai labai tylu ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2014 03 30, 08:55)
tikrai labai tylu  ax.gif  smile.gif

Matyt mamos jau viską išmoko biggrin.gif
Nors man tai nebuvo labai ilgą laiką įkvėpimo ką nos daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2014 04 10, 13:39)
Matyt mamos jau viską išmoko biggrin.gif
Nors man tai nebuvo labai ilgą laiką įkvėpimo ką nos daryti smile.gif

Tylu,nes mano nuomone,dauguma mamyčių jau dirbt pradėjo 4u.gif ilgą laiką įkvėpimo ir man nebuvo...atsiranda po truputį,tik va laiko trūkumas per darbus doh.gif
Atsakyti
Sveiki, bučiau labai dėkinga, jei atsirastu kantri mamytė, kuri paaiškintų kaip padaryti šampano mažam buteliukui etiketę, nes kiek bandau online nieks neišeina. Labai norėčiau sukurt savo, bet be profesionalios pagalbos nieko nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 04 10, 15:12)
Tylu,nes mano nuomone,dauguma mamyčių jau dirbt pradėjo  4u.gif  ilgą laiką įkvėpimo ir man nebuvo...atsiranda po truputį,tik va laiko trūkumas per darbus  doh.gif

Gali būti ir taip smile.gif Jau beveik 2 metai baigėsi vaiko priežiūros atostogos ir grįžua į darbą. O laiko tikrai trūksta. Nors gal daugiau įkvėpimo, nei laiko smile.gif Nes kai yra įkvėpimas, tai nors ir po keliatą minučių galima skirti, svarbu būtų įkvėpimas smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite padėti, nekeičia šriftai lietuviškų raidžių, ką daryti? smile.gif
Atsakyti
sveikos,

extra reikia velykinių rėmelių. Gal kas pagelbėtų? ačiū iš anksto
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2014 04 24, 20:28)
Photoshopo gerbėjom reikia patarimo, norėčiau padaryti krikštuko-lankstinuką ir norėčiau, kad kas nors padarytų foną wordui, parašyti tekstukus, nuotraukas aš pati susidedu, nes wordą išmanau. Bet neaišku ar pirma reikia ant fono rašyti ar parašius foną tik uždėti. Esu dariusi laikraštuką su wordu, bet vaizdelis visai kitoks gaunasi pašopinus. Jei atsirastu kas nors, parašykit į až susitarsim smulkiau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

pirmiausiai reikia užsidėti foną, o paskui rašyti ir dėlioti wink.gif
Atsakyti
Gal pagelbesit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Scarlette @ 2014 04 25, 08:55)
pirmiausiai reikia užsidėti foną, o paskui rašyti ir dėlioti wink.gif

gal pagelbesit
Atsakyti