QUOTE(santa_ @ 2011 07 03, 13:13)
Sveikos,turiu klausimeli,kodel kai ikeliu foto i photoshopa layers lange man rodo ja uzrakinta? vakar viskas gerai buvo,bandziau kelti foto i remelius ir isejo,o siandien nieko nesigauna nes prie foto spyna
paveiksliukas suveikia kaip backgroundinis (foninis), dėl to dažnai automaiškai užsirakina.
Dukart pelyte spustelkit Layer-io sluoksnį (dešinėj apačioj) -tada iššokusiam lange -OK...Atsirakins...
arba aktyvuokit tą sluoksnį ir paspauskit klavišų kombinaciją Ctrl+J, padarysit layerio kopiją (ji bus be užrakto).
Tiek žinių.
QUOTE(Irmavi @ 2011 07 03, 14:27)
paveiksliukas suveikia kaip backgroundinis (foninis), dėl to dažnai automaiškai užsirakina.
Dukart pelyte spustelkit Layer-io sluoksnį (dešinėj apačioj) -tada iššokusiam lange -OK...Atsirakins...
arba aktyvuokit tą sluoksnį ir paspauskit klavišų kombinaciją Ctrl+J, padarysit layerio kopiją (ji bus be užrakto).
Tiek žinių.
Tiek žinių.
aciu uz pagalba,as norejau pamegitn atrakint ir man nesuprantu kaip dingo langelis su layers
Sveikos mergytės, gal žinote, kaip apvaliai užrašyti tekstą? moku tik išlenkti tekstą, bet tiek neišsilenkia, gaunasi cepelinas, o reikia apskritimo ačiū
QUOTE(lizarde @ 2011 07 04, 10:55)
Sveikos mergytės, gal žinote, kaip apvaliai užrašyti tekstą? moku tik išlenkti tekstą, bet tiek neišsilenkia, gaunasi cepelinas, o reikia apskritimo ačiū
perkandau pati pasirodo tik paprašyti pagalbos reikia, kad supratimas ateitų
QUOTE(myliuvasara @ 2011 06 25, 23:55)
ech ,pagaliau isiaiskinau,vieno forumo deka,jei kam reiks rasyikite,atsiusiu,ten labai smulkiai aiskina visus veiksmus,super puslapelis
Labux
Gal galetum pasidalint tuo puslapeliu?
Aciu
QUOTE(santa_ @ 2011 07 04, 23:06)
na ar galit pasakyt ka daryt kad layers lagelis atsirastu???
Virsutiniam meniu Window > Layers. Sito ieskote?
QUOTE(santa_ @ 2011 07 04, 22:06)
na ar galit pasakyt ka daryt kad layers lagelis atsirastu???
jei įkrovėt paveiksliuką ir norit atidaryt tokio pat dydžio naują sluoksnį:
apačioje dešinėje yra keletas "ikonų"- tai antra iš dešinės (panaši į kvadratą su atlenktu kraštu) ir bus "Create new layer"- spauskit ir gausit naują sluoksnį.
Laba,
gal kas pades: reikia pataisyti plakata, jis jpg formate.
Atsidarius turiu tik viena sluoksni, tai kaip man pataisyt tik dali teksto?
Ar imanoma ta teksta atskirti i kita sluoksni? ir ar isvis ji imanoma koreguoti?...
Ar imanoma ta teksta atskirti i kita sluoksni? ir ar isvis ji imanoma koreguoti?...
QUOTE(TomaKa @ 2011 07 25, 08:08)
Laba,
...o paveiksliuko be teksto nėra?
jpeg-e teksto neišimsit gražiai, nebent jis yra pvz. juodam ar kitokiam vientisam fone ir neuždengia paveiksliuko detalių...tada taip- galima...
Kas kur matėte ar žinote gerą būdą, kaip sutvarkyti žmonių odos spalvą? Pasižymejus su atitinkamu įrankiu ir tada išskirtoms vietoms taisant spalvų balansą tai aš moku, bet gal yra kokie nors action, kaip lengviau tai padaryt? Nes kai reikia daug nuotraukų su nenormalia odos spalva pertaisyt, tai tas mano žinomas būdas labai darboimlus... o nufotkinti su teisingu baltos spalvos balansu ne visada gaunasi.