QUOTE(Ramiele @ 2013 05 10, 20:47)
O gal atsiras kuri man nuotrauką paredaguotų? Tiksliau norėčiau kad kas uždėtų kirpčius man, o kitu variantu ilgesnius plaukus norėčiau pažiūrėt kaip tinka. Vat. Jei kuri sutiktų atsiūsčiau nuotrauką
Jokio fotošopo tam nereikia, pabandykit per čia
padekit Is naujo parsisiunciau PS, ikeliu faila, o ant jo man neleidzia nieko kelti daugiau
laba vakara, gal kas galetu man padeti gauti serial number Cs6 programai? labai labai ir skubiai reikia....
QUOTE(sokoladinuke @ 2013 08 18, 22:51)
laba vakara, gal kas galetu man padeti gauti serial number Cs6 programai? labai labai ir skubiai reikia....
Ir as prisidedu prie sio prasymo. aciu
Merginos reikia greitos pagalbos, kaip sulieti norimą foną. Tarkim žmonės ne itin gražioje aplinkoje, žmonės lieka gražūs, o aplinką noriu sulieti. Kažkada esu darius bet nepamenu žinau kad žmones iškerpu, tada norimas vietas sulieju ir žmones gražinu ant sulieto fono. Bet kaip sulieti tą foną nepamenu kiek darau gražiai nesigauna o labai reikia,
Taip pat ieškau kas galėtų pakoreguot dvi nuotraukėles
QUOTE(leibel @ 2013 09 03, 10:20)
Taip pat ieškau kas galėtų pakoreguot dvi nuotraukėles
niekas nieko?
QUOTE(leibel @ 2013 09 03, 07:42)
Merginos reikia greitos pagalbos, kaip sulieti norimą foną. Tarkim žmonės ne itin gražioje aplinkoje, žmonės lieka gražūs, o aplinką noriu sulieti. Kažkada esu darius bet nepamenu žinau kad žmones iškerpu, tada norimas vietas sulieju ir žmones gražinu ant sulieto fono. Bet kaip sulieti tą foną nepamenu kiek darau gražiai nesigauna o labai reikia,
Viską teisingai supranti.Surašau nuo pradžių ką reikia daryti:
1.Įsikeli norimą nuotrauką į photoshopą
2.Pasidarai jos kopiją
3.Tada iškerpi žmones
4.Eini layer-ių paletėj ant nuotraukos,ne ant kopijos
5.Belieka eiti į FILTER/BLUR ir jau ten pasižaisti su filtrais,kol rasi sau tinkamą variantą.
Tikrai nėra sunku,kai šiek tiek įgundi jei kas neaišku klausk
O dabar dėl nuotraukų pakoregavimo.Neaišku ką tiksliai reikia koreguoti,jei ne daug (ir tai mano galimybėm) tada mielai pagelbėčiau
Gal žinote kokių nuorodų, kur galėčiau pasiskaityti apie photoshopą? Reikia pačių pradmenų - terminai, įrankiai ir pan...
QUOTE(Balanda @ 2013 09 09, 08:57)
Gal žinote kokių nuorodų, kur galėčiau pasiskaityti apie photoshopą? Reikia pačių pradmenų - terminai, įrankiai ir pan...
http://megstamiausia...oz.com/forum/82 daug naudingos info,daug pamokėlių, reikia registruotis,bet tikrai vertą
pasijungiau pjhotoshope cs 6 camera raw, o kaip ta isjungti, kad vel normaliai galeciau naudotis be raw camera plugino?