Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

Sveikos, gal kas turite stalo irankiu sablona PSD? Esu radus pavyzduka, bet sablono nerandu, aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, dekui kelioms padejusioms mergaitems, pavyko isideti i kompa PS CS4. Bet va dvi dienas prasikankinau kol supratau kad mano fotikui jis per senas doh.gif gal kas zino ar imanoma gauti nemokama PS CS5?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 02 20, 15:04)
Sveikos, dekui kelioms padejusioms mergaitems, pavyko isideti i kompa PS CS4. Bet va dvi dienas prasikankinau kol supratau kad mano fotikui jis per senas  doh.gif  gal kas zino ar imanoma gauti nemokama PS CS5?...  unsure.gif

Fotošopas "per senas" būt negali smile.gif Problema ta, kad jei Jūsų fotoaparatas naujas ir labai "krūtas", reik atnaujinti CAMERA RAW plaginą fotošopui...To pilnai pakaks, manau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri galite man patarti koki PS pradeti naudoti geriausiai? Nesu su juo dar susidurusi visai, tad mokinsiuos nuo nulio ax.gif , tik, kiek zinau, jie kazkiek skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 22, 23:46)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri galite man patarti koki PS pradeti naudoti geriausiai? Nesu su juo dar susidurusi visai, tad mokinsiuos nuo nulio ax.gif , tik, kiek zinau, jie kazkiek skiriasi.

Jei turite galimybę įsidiegti cs6 , tai geriau jau nuo naujausios ir pradėti...Kiek žinau, kas draugauja su torrentais,-tai tą versiją galimą "pasiskolinti" pas Piratebay...Tikrai veikianti versija...garantuoju... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 23 vasario 2013 - 06:14
QUOTE(Irmavi @ 2013 02 23, 06:13)
Jei turite galimybę įsidiegti cs6 , tai geriau jau nuo naujausios ir pradėti...Kiek žinau, kas draugauja su torrentais,-tai tą versiją galimą "pasiskolinti" pas Piratebay...Tikrai veikianti versija...garantuoju... smile.gif

Dekoju mirksiukas.gif O ar ismokciau juo naudotis savarankiskai, ar reikia ieskot kas pamokys ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 23, 17:13)
Dekoju mirksiukas.gif O ar ismokciau juo naudotis savarankiskai, ar reikia ieskot kas pamokys ax.gif ?

Čia Youtubej geriausia ieškot pamokų---tarkim taip...Photoshop tutorials... daug ir visko ten bus...
Jei jau labai nusitekus pagliaudyti šią temą-mano vyras teikia MOKAMAS paslaugas šia Fotošopine tema..belieka tik susikontaktuot...
400 Lt- dukart savaitėje...Garantija, kad po mėnesio tapsit įgudusi Fotošope.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 23 vasario 2013 - 21:08
QUOTE(*Alegria* @ 2013 02 23, 18:13)

Jei turit laiko, noro ir kantrybės, išmokti nėra sunku ir savarankiškai. Internetas (youtube, google) - pilnas pačių įvairiausių pamokų nuo pradedančiųjų iki profesionalų. Yra lietuviškai, bet nedaug. O vat angliškai ar rusiškai - kiek tik norit ir apie ką norit.

Jei norit greit ir visko vienoje vietoje - galit bandykt pirkt paslaugą. Jei turit laiko ir noro ieškoti ir bandyti pati - atsidarykit www.google.lt, įveskit norima kalba "photoshop pamokos" - ir pirmyn smile.gif Bet kokiu atveju, kuo geresnės kokybės darbų norėsit, tuo daugiau asmeninių pastangų ir praktikos reikės. O jei norit tik įkelt nuotrauką į rėmelį, tai čia per 5 minutes išmokt galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2013 02 20, 18:29)
Fotošopas "per senas" būt negali smile.gif Problema ta, kad jei Jūsų fotoaparatas naujas ir labai "krūtas", reik atnaujinti CAMERA RAW plaginą fotošopui...To pilnai pakaks, manau smile.gif

Camera raw naujinimai yra skirstomi pagal fotikus ir pagal tai kokiam fotoshopui jie tinka. Pagal mano fotika raso kad camera raw tinka tik CS5.. Ar galima ta camera raw siusti CS4? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2013 02 23, 20:51)
Čia Youtubej geriausia ieškot pamokų---tarkim taip...Photoshop tutorials... daug ir visko ten bus...
Jei jau labai nusitekus pagliaudyti šią temą-mano vyras teikia MOKAMAS paslaugas šia Fotošopine tema..belieka tik susikontaktuot...
400 Lt- dukart savaitėje...Garantija, kad po mėnesio tapsit įgudusi Fotošope.

QUOTE(Hmmm... @ 2013 02 23, 22:01)
Jei turit laiko, noro ir kantrybės, išmokti nėra sunku ir savarankiškai. Internetas (youtube, google) - pilnas pačių įvairiausių pamokų nuo pradedančiųjų iki profesionalų. Yra lietuviškai, bet nedaug. O vat angliškai ar rusiškai - kiek tik norit ir apie ką norit.

Jei norit greit ir visko vienoje vietoje - galit bandykt pirkt paslaugą. Jei turit laiko ir noro ieškoti ir bandyti pati - atsidarykit www.google.lt, įveskit norima kalba "photoshop pamokos" - ir pirmyn  smile.gif Bet kokiu atveju, kuo geresnės kokybės darbų norėsit, tuo daugiau asmeninių pastangų ir praktikos reikės. O jei norit tik įkelt nuotrauką į rėmelį, tai čia per 5 minutes išmokt galima biggrin.gif

Aciu uz informacija, laiko, noro ir kantrybes turiu, visada baigiu ka pradejusi biggrin.gif , tad bandysiu pramokt, kalbos man irgi nera kliutis, rusu isvis laisvai, tad nusiteikiu optimistiskai thumbup.gif
O jei nesiseks, zinosiu i ka kreiptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos ar dar užsiimate Photoshopu?kažkaip labai čia jūsų sumažėjo,kur jūs visos? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal biški bus ne į tema, kur man gauti info apie Photoshop Lt kalba? Man reikia darba rašyti apie Photoshop (kaip referata) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 11 balandžio 2013 - 16:17