Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(carablanca @ 2013 01 21, 10:27)
Sveikos, kas naudojat adobe cs5, reikia pagalbos. Padariau šampano etiketes, ir noriu jas parkelt ant wordo lapo, kad galėčiau kitam kompe atspausdint. Copy- paste neišeina, iškreipto dydžio nukopina ir neina jo to dydžio redaguot... Esu kelis kartus jau taip darius,  bet dabar nebeatsimenu kaip pavykdavo....

O kodėl neišsaugot jpeg ar png formatu ? Kodėl būtent Word-as reikalingas ?
Atsakyti
Kelių mamyčių pageidavimu atnaujinu nuorodą į PS CS4 Mikro versiją. Failo dydis 53Mb.
Pilnai darbinė, nereikalaujanti registracijos.
Atsisiųsti iš čia.
Įšarchyvuojam (.rar) ir instaliuojamės.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2013 01 21, 19:00)
Kelių mamyčių pageidavimu atnaujinu nuorodą į PS CS4 Mikro versiją. Failo dydis 53Mb.
Atsisiųsti iš čia.

Sėkmės  4u.gif

ar gali būti, kad windowsuose 8 neatidarytų g.gif parsisunčiau, susiinstaliavau, atsirado ikona, bet kai bandau atidaryti, sumirksi ir viskas, nežinau kame reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 21, 20:26)
ar gali būti, kad windowsuose 8 neatidarytų  g.gif  parsisunčiau, susiinstaliavau, atsirado ikona, bet kai bandau atidaryti, sumirksi ir viskas, nežinau kame reikalas  unsure.gif

Dėl Win8 nežinau...tačiau verta pabandyti paleist programą administratoriaus teisėmis- dešiniu pelės klavišu ant ikonos, ir pasirinkti "Run as administrator". Gal taip gausis ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 21 sausio 2013 - 20:40
QUOTE(Irmavi @ 2013 01 21, 19:40)
Dėl Win8 nežinau...tačiau verta pabandyti paleist programą administratoriaus teisėmis- dešiniu pelės klavišu ant ikonos, ir pasirinkti "Run as administrator". Gal taip gausis ?  g.gif

notworthy.gif notworthy.gif išsigelbėjimas jūs didžiausias. gavos, pasileidžia dabar, aš net išsinstaliavau, vėl suinstaliavau, nu galvoju greičiausiai dėl win8 kaltės, kai naujas reikalas, neadaptuota gal, apie tokius dalykus nepagalvojau net. ačiūū labai, dabar viskas atsidaro iš kart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2013 01 21, 19:00)
Atsisiųsti iš čia.

Sėkmės  4u.gif

Sveika,kazkodel neleidzia isvis jo atsisiusti..Blokuoja..Gal gali i AZ ideti,per kur geriausiai siustis Photoshopa..? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 27, 23:52)
Sveika,kazkodel neleidzia isvis jo atsisiusti..Blokuoja..Gal gali i AZ ideti,per kur geriausiai siustis Photoshopa..? Dekui  4u.gif

tai gal naršyklėje padaryta kad blokuotų nuirodoas kokias g.gif nes aš tai atsisunčiau viskas normaliai
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 28, 15:31)
tai gal naršyklėje padaryta kad blokuotų nuirodoas kokias  g.gif  nes aš tai atsisunčiau viskas normaliai

Na jo raso,kad Blocked... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2013 01 21, 21:00)
Atsisiųsti iš čia.

Sėkmės  4u.gif

Sveiki 4u.gif ir aš atsisiunčiau šią programėlę, o gal yra koks paaiškinimas kaip ja dirbti, aš net nerandu kaip nuotrauką įkelti blush2.gif doh.gif atsiprašau už neišmanymą.
Atsakyti
Sveikutes. Turiu ir as PS.Tik pries pora dienu pradejau gilintis, prisiunciau brush ir styles biggrin.gif Jau isivaziavau, pora darbeliu padariau. Sian sakau sesiu dar ka daryt, paspaudziu ant nuorodos ir...snipstas, niekaip neatidaro. Rodo, kad krauna ir uzstringa ties reading brushes. Siaip ne taip pasikrove, tai pastebejau, kad visi brushai sumesti dingo. Vel sumeciau viska. Bandau priest - piesia normaliai, bandau naudoti styles - nearaguoja! Nupriesiau shape'a, spaudziu style - nereaguoja. Ir apskritai neatidaro naujo layer'io juos piesiant. Truputi sunerimau, nes darbo daug, o cia kazkas neaiskaus darosi. Styles reaguoja tik ant tuscio background'o. Gal kas suprato apie ka as cia ir kame cia saknys gali buti? Aciu.
Atsakyti
labukas 4u.gif nu ot ziopla esu, netycia mygtuka paspaudziau ir panaikinau irankiu juosta (ten kur teptukas, trintukas ir t.t.) niekaip neberandu kaip man atrast sita reikala vel... doh.gif gal kas padetumet? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Forti @ 2013 02 12, 19:24)
labukas 4u.gif  nu ot ziopla esu, netycia mygtuka paspaudziau ir panaikinau irankiu juosta (ten kur teptukas, trintukas ir t.t.) niekaip neberandu kaip man atrast sita reikala vel...  doh.gif  gal kas padetumet? blush2.gif

nebereikia, radau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal galetumet parasyti is kur siunciates kostiumus PSD formatu?
Atsakyti