Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(w_ilt_e @ 2013 01 02, 14:29)
saugau per save as

user posted image
( galūnę bandžiau pakeist į pdf bet nieko tai nekeičia)
user posted image ( čia nieko nekeičiu)
user posted image
( paspaudziu yes, bet nieko neišsaugo )

hm keistai kaip,kad neišsaugo g.gif
Atsakyti
labukas mamoms, esu naujoke cia 4u.gif gal galetumete padeti man kaip pradedanciai su photoshopu dirbt is kur gaut ta programa??
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2013 01 02, 19:45)
hm keistai kaip,kad neišsaugo  g.gif

aš galvoju gal iš naujo instaliuotis PDF formatą, gal kokio failiuko nėra, mažu ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 01 05, 11:30)
aš galvoju gal iš naujo instaliuotis PDF formatą, gal kokio failiuko nėra, mažu ką  g.gif

tikrai manau nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
Odeta bus iki kovo galo Šiauliuose smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Matau kad cia yra kazkokiu slaptu butu gauti PSP g.gif gal kas galite pakuzdeti ir man bigsmile.gif baisiai noriu mokytis su juo zaisti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Reikia kokybiskai pakoreguoti viena nuotrauka. "Pavalyti" veidus.
Atsilyginciau 4u.gif
Pati turbut nesugebesiu, kazkada bandziau, bet dabar jau ir pamirsau ir laiko nera doh.gif
Atsakyti
Ahoi biggrin.gif
Na tai gal visgi pagelbes man kas atsisiusti photoshopa.. blush2.gif
skolinga neliksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Minou @ 2013 01 17, 15:12)
Ahoi  biggrin.gif
Na tai gal visgi pagelbes man kas atsisiusti photoshopa..  blush2.gif
skolinga neliksiu  blush2.gif

Parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galit pagelbet su raktais Photoshop elements 11 programai, trail'as baigesi, bandziau is linkomanijos siustis, bet neiseina man ten intastaliuotis... DIDELIS ACIU IS ANKSTO! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2013 01 18, 14:55)
Sveikos,

gal kas galit pagelbet su raktais Photoshop elements 11 programai, trail'as baigesi, bandziau is linkomanijos siustis, bet neiseina man ten intastaliuotis... DIDELIS ACIU IS ANKSTO!  4u.gif

Instaliuotis iš linkomanijos velniškai sunku. Aš nešiau savo kompą kompiuteristui, už 50 lt jis man sudejo ką reikia.
Atsakyti
Sveikos, kas naudojat adobe cs5, reikia pagalbos. Padariau šampano etiketes, ir noriu jas parkelt ant wordo lapo, kad galėčiau kitam kompe atspausdint. Copy- paste neišeina, iškreipto dydžio nukopina ir neina jo to dydžio redaguot... Esu kelis kartus jau taip darius, bet dabar nebeatsimenu kaip pavykdavo....
Atsakyti