Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Suprem @ 2012 11 29, 01:56)
Labas smile.gif

Gal kas pasakys kaip pataisyti akis, kai nuimi raudoną spalvą ir lieka balti taškeliai  doh.gif

Ir kaip nuimti lempų atspindžius pvz nuo mėlyno batuto  4u.gif

Nuo melyno batuko as nuiminecau atspindzius su clone stamp irankiu. O nuo akiu nuimti raudona irgi yra irankis, tik mintinai dabar neatsimenu...Apacioje, kazkur netoli burn stamp...
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2012 11 29, 08:06)
Nuo melyno batuko as nuiminecau atspindzius su clone stamp irankiu. O nuo akiu nuimti raudona irgi yra irankis, tik mintinai dabar neatsimenu...Apacioje, kazkur netoli burn stamp...

Raudonumą nuimu, bet akys negražios lieka, viduriukai net balti, kaip juos uždažyti? g.gif

Bandysiu tuos blizgesius klonuoti, nesigauna man gražiai, sakau gal koks slaptas būdas yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 28, 12:48)
O kaip ir ta ir ta? blush2.gif  kazkaip kazka bandziau bet man ir aplink ta uzrasa gaunasi atspalvis

su "burtu lazdele" issitrink aplink raides ir tada bandyk spalvinti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2012 11 29, 13:35)
Raudonumą nuimu, bet akys negražios lieka, viduriukai net balti, kaip juos uždažyti?  g.gif

o kas netinka su tais baltais taskuciais? ar ju krastas nelygus ar dar raudonos spalvos matosi? man kaip tik "bliksiukai" grozio priduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 29, 13:35)
Raudonumą nuimu, bet akys negražios lieka, viduriukai net balti, kaip juos uždažyti?  g.gif

Bandysiu tuos blizgesius klonuoti, nesigauna man gražiai, sakau gal koks slaptas būdas yra  biggrin.gif  4u.gif

Galit Brush tool'ą pasirinkti tokio dydžio, kaip vyzdys ir juodai ant viršaus "užpiešti".
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 11 29, 17:21)
su "burtu lazdele" issitrink aplink raides ir tada bandyk spalvinti  wink.gif
Papildyta:

Nu nezinau...Man tai visada gaunasi...Su ALT pasizymiu kokia dali noriu perkopijuoti ir pasirinkusi teptuko dydi uzpiesiu tuos nereikalingus atspindzius
Atsakyti
Padekite, kas gali i az 4u.gif

ieskau photoshopo, ne laikinos 30d versijos 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sveikos, gal gal galėtumėt padėti:
man neleidžia išsaugoti darbelius PDF formatu, nebežinau ką daryti. Visomis kitomis be problemų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 01 02, 09:56)
sveikos, gal gal galėtumėt padėti:
man neleidžia išsaugoti darbelius PDF formatu, nebežinau ką daryti. Visomis kitomis be problemų  blush2.gif

o tai kaip nėra PDF formato išsaugojime?
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2013 01 02, 13:37)
o tai kaip nėra PDF formato išsaugojime?

yra bet nesaugo juom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2013 01 02, 13:54)
yra bet nesaugo juom  doh.gif

o ką rašo?
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2013 01 02, 15:01)
o ką rašo?

saugau per save as

user posted image
( galūnę bandžiau pakeist į pdf bet nieko tai nekeičia)
user posted image ( čia nieko nekeičiu)
user posted image
( paspaudziu yes, bet nieko neišsaugo )
Atsakyti