Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

labukas, mamytes smile.gif
norejau paklausti kaip fotosopu uzdeti uzlaidas? blush2.gif g.gif laaabai buciau dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip reikia padaryti toki efekra ruzava? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 11 12, 19:04)
kaip reikia padaryti toki efekra ruzava? 

Paprasčiausias būdas - pasirenkat Brush Tool norimo dydžio, pasirenkat norimą spalvą, viršuje sumažinat Opacity, kad nebūtų 100%, o pvz ~30% ir bakstelnat kur norit smile.gif
Atsakyti
labas vakaras

kaip i viena raide irasyti dvi raides? pvz. i raides O vidu noriu irasyti RG raides
Atsakyti
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 11 20, 22:06)
labas vakaras

kaip i viena raide irasyti dvi raides? pvz. i raides O vidu noriu irasyti RG raides

Parašote O raidę spaudžiate (Shift+Ctrl+N) > OK.
Taip kitos raidės jau bus rašomos naujame sluoksnyje.
Parašius kairiame meniu pasirinkite rodyklytę (Move tool) ir perkelkite norimas raides į reikiamą vietą.

Atsakyti
kaip nuspalvinti tusciaviduri srifta ar jam stiliu pritaikyt? blush2.gif
Papildyta:
beja buvau rasius kad man data performatuojama, po to pastebejau kad ne tik data bet ir rasant 1 2 man raso 2 1, taigi radau kame beda, type-language options buvo parinkta right to left, pasikeiciau i left to right ir viskas issisprende thumbup.gif cia jei kazkam taip ir nutiktu 4u.gif
oi gal kitoj PS teoj buvau rasius doh.gif nu bet ir cia gal kam prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikciukee: 21 lapkričio 2012 - 14:45
Priminkite kaip įsikelti į Photoshopą Actioną blush2.gif

QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 21, 15:28)
Papildyta:
beja buvau rasius kad man data performatuojama, po to pastebejau kad ne tik data bet ir rasant 1 2 man raso 2 1, taigi radau kame beda, type-language options buvo parinkta right to left, pasikeiciau i left to right ir viskas issisprende  thumbup.gif  cia jei kazkam taip ir nutiktu 4u.gif
oi gal kitoj PS teoj buvau rasius doh.gif  nu bet ir cia gal kam prireiks  biggrin.gif

a tai va kur čia bėda buvo,žinosiu db ir aš,nes pirmą kartą girdėjau,kad taip būna smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 21, 15:28)

srifto layeri pasiverciu paprastu (t.y. po srifto layeriu iterniu nauja ir juos sujungiu ctrl+E). Tada galima nuspalvinti wink.gif

Stiliu pasirenki virsuje (yra eilute su pasirinkimais), bet paziurek kad butumei pasirinkusi srifto layeri wink.gif kitu atveju sriftas nesikeis nors ir "T" busi pasizymejusi
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 11 21, 20:48)
srifto layeri pasiverciu paprastu (t.y. po srifto layeriu iterniu nauja ir juos sujungiu ctrl+E). Tada galima nuspalvinti wink.gif

Stiliu pasirenki virsuje (yra eilute su pasirinkimais), bet paziurek kad butumei pasirinkusi srifto layeri wink.gif kitu atveju sriftas nesikeis nors ir "T" busi pasizymejusi

o kaip pati spalvinima daryt blush2.gif ne paint bucket? nesigauna man doh.gif

ar galiu keist matmenis , rezoliucija ir pan kai darbas jau pradetas? ir dabar su tom parastem nelabai suprantu mastau.gif darau kalendoriu vartoma, pasirinkau formata 20*30 nes nezinau dar ar ryskinsiu kaip foto ar spausdinsiu, tai ar cia dar reikejo kazkiek daugiau palikt parastem kazkokiom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 21, 23:16)
o kaip pati spalvinima daryt blush2.gif ne paint bucket? nesigauna man  doh.gif

nori viena spalva uzspalvinti ar su perejimais?
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 11 28, 12:24)
nori viena spalva uzspalvinti ar su perejimais?

O kaip ir ta ir ta? blush2.gif kazkaip kazka bandziau bet man ir aplink ta uzrasa gaunasi atspalvis
Atsakyti
Labas smile.gif

Gal kas pasakys kaip pataisyti akis, kai nuimi raudoną spalvą ir lieka balti taškeliai doh.gif

Ir kaip nuimti lempų atspindžius pvz nuo mėlyno batuto 4u.gif
Atsakyti