labukas, mamytes
norejau paklausti kaip fotosopu uzdeti uzlaidas? laaabai buciau dekinga uz atsakymus
Sveikutes, kaip reikia padaryti toki efekra ruzava?
QUOTE(Meege @ 2012 11 12, 19:04)
Paprasčiausias būdas - pasirenkat Brush Tool norimo dydžio, pasirenkat norimą spalvą, viršuje sumažinat Opacity, kad nebūtų 100%, o pvz ~30% ir bakstelnat kur norit
labas vakaras
kaip i viena raide irasyti dvi raides? pvz. i raides O vidu noriu irasyti RG raides
kaip i viena raide irasyti dvi raides? pvz. i raides O vidu noriu irasyti RG raides
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 11 20, 22:06)
labas vakaras
Parašote O raidę spaudžiate (Shift+Ctrl+N) > OK.
Taip kitos raidės jau bus rašomos naujame sluoksnyje.
Parašius kairiame meniu pasirinkite rodyklytę (Move tool) ir perkelkite norimas raides į reikiamą vietą.
kaip nuspalvinti tusciaviduri srifta ar jam stiliu pritaikyt?
Papildyta:
beja buvau rasius kad man data performatuojama, po to pastebejau kad ne tik data bet ir rasant 1 2 man raso 2 1, taigi radau kame beda, type-language options buvo parinkta right to left, pasikeiciau i left to right ir viskas issisprende cia jei kazkam taip ir nutiktu
oi gal kitoj PS teoj buvau rasius nu bet ir cia gal kam prireiks
Papildyta:
beja buvau rasius kad man data performatuojama, po to pastebejau kad ne tik data bet ir rasant 1 2 man raso 2 1, taigi radau kame beda, type-language options buvo parinkta right to left, pasikeiciau i left to right ir viskas issisprende cia jei kazkam taip ir nutiktu
Priminkite kaip įsikelti į Photoshopą Actioną
a tai va kur čia bėda buvo,žinosiu db ir aš,nes pirmą kartą girdėjau,kad taip būna
QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 21, 15:28)
Papildyta:
Papildyta:
a tai va kur čia bėda buvo,žinosiu db ir aš,nes pirmą kartą girdėjau,kad taip būna
QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 21, 15:28)
srifto layeri pasiverciu paprastu (t.y. po srifto layeriu iterniu nauja ir juos sujungiu ctrl+E). Tada galima nuspalvinti
Stiliu pasirenki virsuje (yra eilute su pasirinkimais), bet paziurek kad butumei pasirinkusi srifto layeri kitu atveju sriftas nesikeis nors ir "T" busi pasizymejusi
QUOTE(-kitsune- @ 2012 11 21, 20:48)
srifto layeri pasiverciu paprastu (t.y. po srifto layeriu iterniu nauja ir juos sujungiu ctrl+E). Tada galima nuspalvinti
Stiliu pasirenki virsuje (yra eilute su pasirinkimais), bet paziurek kad butumei pasirinkusi srifto layeri kitu atveju sriftas nesikeis nors ir "T" busi pasizymejusi
o kaip pati spalvinima daryt ne paint bucket? nesigauna man
ar galiu keist matmenis , rezoliucija ir pan kai darbas jau pradetas? ir dabar su tom parastem nelabai suprantu darau kalendoriu vartoma, pasirinkau formata 20*30 nes nezinau dar ar ryskinsiu kaip foto ar spausdinsiu, tai ar cia dar reikejo kazkiek daugiau palikt parastem kazkokiom?
QUOTE(Vikciukee @ 2012 11 21, 23:16)
o kaip pati spalvinima daryt ne paint bucket? nesigauna man
nori viena spalva uzspalvinti ar su perejimais?
QUOTE(-kitsune- @ 2012 11 28, 12:24)
nori viena spalva uzspalvinti ar su perejimais?
O kaip ir ta ir ta? kazkaip kazka bandziau bet man ir aplink ta uzrasa gaunasi atspalvis