Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Lamer @ 2012 09 18, 12:39)
Turi būti jis  įdetas į C:/Programs Files/ Adobe/Adobe Photoshop CS.. /plug-ins

pas mane adobe yra tik flash player, gal kad as parsisiuntus is torentu PS, jsi pas mane yra atsisiustuose failuose, ten jame fonts folderis ir adobe PS, tame antrame appdata, common appdata, local appdata, program files common, systemroot, skel folderiai
Atsakyti
Jeigu parsisiuntus iš torentų nereikėjo instaliuoti fotošopo, tai jis ir nesukūrė C diske jokių papkių. Greičiausiai tu turi fotošopo programos Portable versiją, kurioje neveikia daugelis priedų, tame tarpe ir pluginai (turiu ir aš tokį Portable, kurį nešiojuos fliaš atmintinėje, bet turiu ir kitą- normaliai kompe instaliuotą). Tikras fotošopas sveria maždaug 1,15 GB, o Portable - apie 80MB . Išeitis- parisiųsti iš kur nors kitą, t. y. pilną fotošopo programą. Gal yra ir kitas būdas, bet aš jo nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamer: 18 rugsėjo 2012 - 13:22
QUOTE(Lamer @ 2012 09 18, 14:14)
Jeigu parsisiuntus iš torentų nereikėjo instaliuoti fotošopo, tai jis ir nesukūrė C diske jokių papkių. Greičiausiai tu turi fotošopo programos Portable versiją, kurioje neveikia daugelis priedų, tame tarpe ir pluginai (turiu ir aš tokį Portable, kurį nešiojuos fliaš atmintinėje, bet turiu ir kitą- normaliai kompe instaliuotą). Tikras fotošopas sveria maždaug 1,15 GB, o Portable - apie 80MB . Išeitis- parisiųsti iš kur nors kitą, t. y. pilną fotošopo programą. Gal yra ir kitas būdas, bet aš jo nežinau.

tai gal todel ir irankiu juosta nera pilna., nors raso viso folderio dydis 1,09 gb. bandziau parsisiust siaip is interneto bet man ten vis kazka ne to i instaliuodavo doh.gif na tai tiks pradziai toks koks yra rolleyes.gif kepuryte siandien susimaketau, kaip pacios daryta tai atrodo grazu, bet cia turbut tik del to kad pati dariau biggrin.gif aplink plaukus apkarpymas man sunkokai sekas, nu bet gal atkalsiu ranka zymejime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 18, 14:39)
aplink plaukus apkarpymas man sunkokai sekas, nu bet gal atkalsiu ranka zymejime  biggrin.gif

Plaukus sunkoka iškirpti, aš naudojus kanalais iš šitos pamokos
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2012 09 18, 12:39)
Turi būti jis  įdetas į C:/Programs Files/ Adobe/Adobe Photoshop CS.. /plug-ins
Tada paleidi iš naujo fotošopą, įsikeli nuotrauką, pasidarai jos kopiją (nebūtinai, gali ir nedaryt kopijos, bet pageidautina dėl tolimesnio redagavimo), tada eini į Filters, ir sąrašo apčioje tas pluginas jau sėdi, pasirenki jį ir atsidaro naujas langas, kuriame pasirenki norimą raibuliavimą. Ten pagal pageidavimą nusistatai, kaip tau patiks ir spaudi ok. Ir viskas, pakereguota nuotrauka atsiranda tavo fotošope. Pluginai yra kaip atskira programėle pačioje fotošop programoje ir veikia visi skirtingai.

Vat ir norėjau sužinoti kur tieplaginai PS matosi smile.gif Dėkui, už išsamų aprašymą smile.gif

Klausykit, mergaitės. Gal čia ne prie PS reiktų klausti, bet vat man iškilo klausimas toks. Turiu gražų šriftą, kurį naudoju PS, bet ten nėra LT simbolių. O gal kažkaip galima pataisyti jį? g.gif Juk šiaip nėra sudėtinga "dapaišyti" nosinę ar uždėti varnelę ant Z raidės ir gautųsi Ž.. Bet kiekvieną kartą tai užima ir laiko, ir kantrybės ne visada yra. Tai vat toks ir klausimas, juk kažkas tuos šriftus kuria, o kaip? g.gif Gal kokia programa yra? Gal kažkur pamokų matėt? g.gif
Laukiu nors kokių nors minčių, idėjų ar patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2012 09 16, 22:09)
į plaginus tiesiog...
Papildyta:

kai tų šriftų kalnai- tai galim parūšiuot, kitus ištrint...šriftai gerai matomi, todėl gan patogu su jais dirbt...
failas archyve - išarchyvuojat ir paleidžiat instaliavimą...

ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(Lamer @ 2012 09 18, 14:57)
Plaukus sunkoka iškirpti, aš naudojus kanalais iš šitos pamokos

vau matosi nebloga pamoka thumbup.gif tik gailą rusiškai,na reiks išmėginti 4u.gif

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 09 25, 11:16)
Klausykit, mergaitės. Gal čia ne prie PS reiktų klausti, bet vat man iškilo klausimas toks. Turiu gražų šriftą, kurį naudoju PS, bet ten nėra LT simbolių. O gal kažkaip galima pataisyti jį?  g.gif  Juk šiaip nėra sudėtinga "dapaišyti" nosinę ar uždėti varnelę ant Z raidės ir gautųsi Ž.. Bet kiekvieną kartą tai užima ir laiko, ir kantrybės ne visada yra. Tai vat toks ir klausimas, juk kažkas tuos šriftus kuria, o kaip?  g.gif   Gal kokia programa yra? Gal kažkur pamokų matėt?  g.gif
Laukiu nors kokių nors minčių, idėjų ar patarimų smile.gif

geras klausimas thumbup.gif domintų ir mane labai atsakymas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2012 09 25, 10:42)
geras klausimas  thumbup.gif  domintų ir mane labai atsakymas  thumbup.gif  4u.gif

Šitoj vietoje padėtų programa FontCreator, ar panaši, skirta šriftų kūrimui ir redagavimui...Galima sudėliot papildomus lietuviškus kabliukus ir pan. ant esamų raidžių, po to užseivinti...Tiesa, aš ja niekad nesinaudojau, bet, kiek supratau- ji tam ir skirta, apie ką čia buvo klausiama.
Berods, linkomanijoj buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 25 rugsėjo 2012 - 11:29
QUOTE(Irmavi @ 2012 09 25, 12:26)
Šitoj vietoje padėtų programa FontCreator, ar panaši, skirta šriftų kūrimui ir redagavimui...Galima sudėliot papildomus lietuviškus kabliukus ir pan. ant esamų raidžių, po to užseivinti...Tiesa, aš ja niekad nesinaudojau, bet, kiek supratau- ji tam ir skirta, apie ką čia buvo klausiama.
Berods, linkomanijoj buvo.

Na, linkomanija nesinaudoju, neturiu pakvietimo (ar ko ten reikia). O šiaip ačiū už atsakymą, reiks paieškoti plačiau apie šią programą smile.gif
Dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu nuotrauka su masina, kurios numerius reikia isdidint, gal kas moketu ir galetu padet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deividaite @ 2012 09 25, 20:23)
Sveikos, turiu nuotrauka su masina, kurios numerius reikia isdidint, gal kas moketu ir galetu padet? 4u.gif

Viskas priklauso nuo originalios nuotraukos- jei stipriai paplaukus ar rezoliucija nedidukė,- tai didink nedidinęs...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2012 09 26, 07:54)
Viskas priklauso nuo originalios nuotraukos- jei stipriai paplaukus ar rezoliucija nedidukė,- tai didink nedidinęs...

gal dar isdidinus ir pasarpinus butu kazka galima imatyti, bet...abeju ar tai pades - jei dabar neimatomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 09 27, 10:28)
gal dar isdidinus ir pasarpinus butu kazka galima imatyti, bet...abeju ar tai pades - jei dabar neimatomas  g.gif

smile.gif su vaizdine medžiaga būtų aiškiau - ką galima, ko nebe smile.gif
Atsakyti