Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(-kitsune- @ 2012 09 14, 14:25)
tokios ieskota?

aha, dekui bigsmile.gif 4u.gif zaisim toliau biggrin.gif mergaite i darzeli pradejau leisti tai "mokslu" uzsimaniau uzsiimti ir skubint iki gimtadienio jos ka naujau graziau ismokt ir padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 14, 14:36)
aha, dekui  bigsmile.gif  4u.gif  zaisim toliau biggrin.gif  mergaite i darzeli pradejau leisti tai "mokslu" uzsimaniau uzsiimti  ir skubint iki gimtadienio jos ka naujau graziau ismokt ir padaryt lotuliukas.gif

cia tik jepg formatu. Parsisiuntusi sablona, balta fona issitrink su trintuku+zvaigzdute wink.gif tada liks tik kepureles kontura. Sekmes !

QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 14, 11:42)
nesisea man PS rasyti, nu antraja eilute jei noriu slinkti, tai slenas ir pirmoji, pvz noriu kad pavadinimas centruotu, o toliau eitu nuo krasto, tai man centruoja viska  g.gif

teksto dali pasizymek kuria nori ne- ar centruoti ir tada paspausk ps virsuje lygiavimo/centravimo langeli
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 09 14, 14:44)
teksto dali pasizymek kuria nori ne- ar centruoti ir tada paspausk ps virsuje lygiavimo/centravimo langeli

kad taip ir dariau, apsizymedavu tik ta eilute kuria man reik, bet vistiek abi jas traukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 14, 14:53)
kad taip ir dariau, apsizymedavu tik ta eilute kuria man reik, bet vistiek  abi jas traukia g.gif

Galima rašyt atskiruose sluoksniuose. Tada pavadinimą išcentruosit ir niekas niekur daugiau nesislinks smile.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip ta 1 kart istryniau vieta nuotraukai, daugiau nesigauna doh.gif o jei noriu apvalia vieta iskirpt g.gif
Atsakyti
dabar meta lentele "could not complete the cut command because the selected area is empty" nes uprantu kas cia tuscia doh.gif uzdejau fona ant kepures, noriu iskirpti vieta
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 15, 15:54)
dabar meta lentele "could not complete the cut command because the selected area is empty" nes uprantu kas cia tuscia doh.gif  uzdejau fona ant kepures, noriu iskirpti vieta

reikia fona po kepure pakisti, kad matytusi kepures konturai wink.gif tai mntyt ta vieta jau istrinei anksciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 15, 15:38)
nesuprantu kaip ta 1 kart istryniau vieta nuotraukai, daugiau nesigauna doh.gif  o jei noriu apvalia vieta iskirpt g.gif

norima iskirpti vieta vienspalve? ar nori iskirpti tiesiog apskritimo formos kiauryme?
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 15, 14:54)
dabar meta lentele "could not complete the cut command because the selected area is empty" nes uprantu kas cia tuscia doh.gif  uzdejau fona ant kepures, noriu iskirpti vieta

čia gan paprasta---kerpi, bet ne tas sluoksnis aktyvuotas...pasitikrink sluoksniuose, ar tvarka ?
Atsakyti
nzn ar tvarka, vienam sluoksni konturas, kitam vaizdas unsure.gif spaudziu po to rectangular marquee tool, tada apsibreziu srity, seniau darydavau kaip ir enter ir rasdavau kad cut, dabar radau kad kombinacija ctrl x2 dar trina, tai va ta lentele meta, o jei cut tai neleidzia tokio rinktis. kaip apvaliai kirpti tai net nezinau, tiksliau kazka radau nurodyta bet pas save taip nerandu...
user posted image
Atsakyti
matau, kad sluoksnis jau su uždėtu Layers Mask (lygtais (?))-kvadratėlis prie sluoksnio rodo,kad sluoksnis modifikuotas...gali ir tame problema būti- neduoda su kauke dirbt...
reik kirp iš "švaraus" paveiksliuko...
siūlau pradėt iš naujo---atsidaryt paveiksliuką, jį dubliuoti su CTRL-J, tada karpyti kopiją kaip norit...,o originalų sluoksnį užgęsint- išjungti akutę, nes kitaip nematysit karpymo rezultatų...ar kiek aišku ?
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2012 09 15, 18:58)
matau, kad sluoksnis jau su uždėtu Layers Mask (lygtais (?))-kvadratėlis prie sluoksnio rodo,kad sluoksnis modifikuotas...gali ir tame problema būti- neduoda su kauke dirbt...
reik kirp iš "švaraus" paveiksliuko...
siūlau pradėt iš naujo---atsidaryt paveiksliuką, jį dubliuoti su CTRL-J, tada karpyti kopiją kaip norit...,o originalų sluoksnį užgęsint- išjungti akutę, nes kitaip nematysit karpymo rezultatų...ar kiek aišku ?

as i viena suoksni isikeliu ta maketa, tada spaudziu naujas sluoksnis ir isikeliu vaizda, kai ji isdidu ir paspaudziu enter, man uzsideda tas kamputyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 15, 18:59)
as i viena suoksni isikeliu ta maketa, tada spaudziu naujas sluoksnis ir isikeliu vaizda, kai ji isdidu ir paspaudziu enter, man uzsideda tas kamputyje unsure.gif

ar tikrai spaudžiat "naujas sluoksnis"?- turi atsirast permatomas tokio pat formato...o čia jau sluoksnio korekcija gaunas...kažką ne taip darot...
Atsakyti