Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 13, 11:56)
nu zinokit kaza nenudarau ar kas cia  doh.gif
isikeliu maketa, apsikarpau

sablonas

Cia yra png formato sablonas, ne jpg, tad jis permatomas. Kad visada matytusi linijos, jis turi buti auksciau uz visus kitus sluoksnius (layers).
Tik issisaugokit 100% dydzio ji, kad kokybe butu gera, nes atidaro sumazinta varianta, o paspaudus ant jo padidina iki 100%.

Kai viska padarysite, galit istrinti ta linijuota sluoksni, kad atspausdinus nebutu liniju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 13 rugsėjo 2012 - 11:40
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 09 13, 12:03)
Nežinau kaip kitos daro, aš tai daryčiau taip.
Visų pirma jūsų popierėlio (šablono) fonas yra baltas, o neskaidrus. Jis turi būti skaidrus, permatomas. Tad pradžioje reikia ištrinti tą baltą foną, kad liktų tik juodos juostos šablono. O tuomet jį uždėsite ant spalvoto fono sluoksnio (šablonas turi būti aukščiau spalvoto fono) ir matysit kaip tai atrodo. Aš trinčiau su trintuku, kur galas toks su kaip žvaigdžute. Netriu PS darbiniame pc, dėl to negaliu pasakyti kaip jis vadinasi. Be to tų pavadinimų aš ir nemoku smile.gif Kai man reikia aš peržiūriu ir darau. smile.gif
Nežinau ar aiškiai parašiau. Bet sėkmės jums smile.gif

dekui,taip gaunasi bigsmile.gif bet graziai nutrinti palei pat linijas kaip sunku , isokus ekrana trinu blush2.gif lotuliukas.gif o eina toki nutrinta issisaugot? ar kaskart trint reik?
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 13, 13:28)
dekui,taip gaunasi bigsmile.gif  bet graziai nutrinti palei pat linijas kaip sunku , isokus ekrana trinu  blush2.gif  lotuliukas.gif o eina toki nutrinta issisaugot? ar kaskart trint reik?

A Jūs išprotėjot biggrin.gif Eikit į Select - Color range, paspauskit ant balto fono, tada ok ir parinks Jums tą baltą foną. Tada delete ir file - save as - išsaugokit png formatu.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2012 09 13, 13:41)
A Jūs išprotėjot biggrin.gif Eikit į Select - Color range, paspauskit ant balto fono, tada ok ir parinks Jums tą baltą foną. Tada delete ir file - save as - išsaugokit png formatu.

blush2.gif nu antra dubli taip darysiu, dabar akis isvarvinau trindama biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 13, 13:48)
blush2.gif  nu antra dubli taip darysiu, dabar akis isvarvinau trindama  biggrin.gif  4u.gif

Nu ir kantrybė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2012 09 13, 13:54)
Nu ir kantrybė biggrin.gif 4u.gif

Ne vien kantrybė wink.gif Kai nežinai kitokių būdų - tai ir darai tokiu, kokiu moki ar kaip supranti wink.gif Tuo labiau, kad norisi gero rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 09 13, 15:36)
Ne vien kantrybė wink.gif Kai nežinai kitokių būdų - tai ir darai tokiu, kokiu moki ar kaip supranti wink.gif Tuo labiau, kad norisi gero rezultato smile.gif

Aš kai mokiausi PS dirbt (aišku dar mokytis ir mokytis, bet pagrindus jau žinau), tai kiekvieną sudėtingą darbą bandydavau sau kiek įmanoma labiau palengvinti googlėj ieškodama alternatyvių metodų biggrin.gif Čia iš tinginio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2012 09 13, 13:41)

aciu dar karteli 4u.gif
pirma blynuka pasidariau, dabar mokinsiuos kurybos grazesnes blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 13, 22:44)
aciu dar karteli 4u.gif
pirma blynuka pasidariau, dabar mokinsiuos kurybos grazesnes  blush2.gif  biggrin.gif

pasirodyk ką sukūrei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2012 09 14, 11:33)
pasirodyk ką sukūrei  mirksiukas.gif

nu nieko mundraus blush2.gif biggrin.gif popieriukas tai tik toks pabandymui tik kad paziuret kaip cia ka daryti, ir duktereciai tvarkarasti pabandziau daryti, tai va langelius platesnisu zinosiu ka dreik daryti, tik rasiau kitoj programoj, nesisea man PS rasyti, nu antraja eilute jei noriu slinkti, tai slenas ir pirmoji, pvz noriu kad pavadinimas centruotu, o toliau eitu nuo krasto, tai man centruoja viska g.gif ir tvarkarasciui kazkodel neleido iskirpti vietos nuotraukai, tai istryniau biggrin.gif na dar mokintis o mokintis rolleyes.gif
popieriukas
tvarkarastis
Papildyta:
o gal kas bande maketuot gimtadienio kepurele ta trikampa? noreciau bet nei kaip sulankstyt nezinau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 14, 11:42)
nu nieko mundraus  blush2.gif  biggrin.gif  popieriukas tai tik toks pabandymui tik kad paziuret kaip cia ka daryti, ir duktereciai tvarkarasti pabandziau daryti, tai va langelius platesnisu zinosiu ka dreik daryti, tik rasiau kitoj programoj, nesisea man PS rasyti, nu antraja eilute jei noriu slinkti, tai slenas ir pirmoji, pvz noriu kad pavadinimas centruotu, o toliau eitu nuo krasto, tai man centruoja viska  g.gif ir tvarkarasciui kazkodel neleido iskirpti vietos nuotraukai, tai istryniau  biggrin.gif na dar mokintis o mokintis  rolleyes.gif
popieriukas
tvarkarastis
Papildyta:
o gal kas bande maketuot gimtadienio kepurele ta trikampa? noreciau bet nei kaip sulankstyt nezinau  blush2.gif  lotuliukas.gif

šaunuolė,jei yra pradžia,ir noras išmoksi,pirmi bandymai geri mirksiukas.gif ax.gif
o kepurėlę reikia daryti su šablonu.turėjau lyg aš jį nu bet neberandu g.gif gal kas kita iš merginų turės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2012 09 14, 14:06)
o kepurėlę reikia daryti su šablonu. turėjau lyg aš jį nu bet neberandu  g.gif  gal kas kita iš merginų turės  smile.gif

tokios ieskota?
user posted image
Atsakyti