Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Scarlette @ 2012 08 29, 18:08)
Viskas aišku.o tai tą atspausdintą gavote normalią be jų logo? ax.gif
o cs 6 kažin ar jau yra kur,nes naujausia versija yra  smile.gif
Papildyta:

ireminta normali, tik ant remelio uzrase savo pavadinima-taip kaip dailininkai ant paveikslo pasiraso biggrin.gif
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 29, 18:25)
aš su cs6 apie mėnesį dirbu...bet pas man ne serijinis buvo įvedamas, o reikėjo perrašyt vieną iš failų Adobe folderyje, jei supratot apie ką aš čia...

nieko nesupratau blush2.gif pirma kart gyvenime parsisiunciau aplamai photoshop, ir aisku trial....nezinau is kur nemokama kad ir kitokia versija parsisiusti (kad ne trial butu)
Atsakyti
Irmavi, nerandu PAINT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2012 08 29, 17:37)
nerandu PAINT unsure.gif

paieškokit šiame folderyje-
C:\Windows\system32
Papildyta:
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 08 29, 17:08)
ireminta normali, tik ant remelio uzrase savo pavadinima-taip kaip dailininkai ant paveikslo pasiraso  biggrin.gif

nieko nesupratau  blush2.gif  pirma kart gyvenime parsisiunciau aplamai photoshop, ir aisku trial....nezinau is kur nemokama kad ir kitokia versija parsisiusti (kad ne trial butu)

o gal užteks pradžiai 4-os versijos...?
Jokių serijinių neprašys---C S 4
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif

Gal kas buvot susidūrė su tokia problema..

Turiu photoshop CS4, visą laik buvo gerai, o va šiandien susidūriau su tokia problema.
Paprastai norėdama redaguoti kokią foto, ją atsidarydavau per fotoshopą, ir tada kai jau ką pakeisdavau išsaugodavau tam pačiam jpeg formate, tiesiog klausia ar išsaugoti, yes.. nu ir viskas ok, atsidarydavo jpeg ta pati foto.
O dabar klausia ar išsaugot, tada meta langą kokiu formatu, pasirinkimas labai siaurias, tiff pdf ir photoshop, nu ir išsaugo kaip naują foto ir ji atsidaro tik per fotošopą ir netgi foto pati ikona tokia kaip fotošopo ikona.. ir dar prieš išsaugant va ką meta.. ko seniau nebuvo

user posted image

tai kas čia pasidarė unsure.gif
gal kas susidūręs ir kokių patarimų ką daryt? 4u.gif
Atsakyti
laba dienuke 4u.gif
gal gales kas man padeti, nes skaitau skaitau, siaip ne taip parsisiunciau ta PS, jau ir knyga kazkokia radau bibliotekoj apie ji (tik kad ten labiau apie moteru redagavima), nu ir nerandu to ko noriu arba nesuprantu doh.gif zodziu,noriu maketukus daryti, saldainiu popieriuku ir pan, tai nuo ko pradeti? blush2.gif turiu tuscia maketa,tai ant jo reik viska daryti? bet uzdejus fona man ir konturai dingsta to popieriuko g.gif tada kaip padaryt vieta nuotraukytei, aciu jei gales kazkas pagelbeti 4u.gif ir is vis kazkoks nepilnas ta mano PS, nes kazkuriam psl radau paaiskinimus irankiu juostos bet pas mane ner ju visu g.gif
Atsakyti
Irmavi, gal galite patarti kokį Font Manager naudojate ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 09 01, 20:42)
Turiu photoshop CS4, visą laik buvo gerai, o va šiandien susidūriau su tokia problema.

pas mane ps tokia lentele ismeta, spaudziu OK - tada uzsaugo psd formatu. jei noriu issaugoti jpeg ar png - ankstesniame ejime nusistatau formata ir tokios lenteles nemeta smile.gif
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 12, 13:23)
uzdejus fona man ir konturai dingsta to popieriuko g.gif 

rikia ps desineje apacioje layer'ius sukeisti vietomis, t.y. konturo layeri pertempti auksciau fono layer'io
kaip padaryt vieta nuotraukytei, aciu jei gales kazkas pagelbeti 4u.gif  ir is vis kazkoks nepilnas ta mano PS, nes kazkuriam psl radau paaiskinimus irankiu juostos bet pas mane ner ju visu  g.gif

ziurinkt koks pagrindas, koks maketas g.gif jei fonas paparastas - reikia su Tool apsibrezti norima iskripti vieta ir tada "delete" wink.gif ir po fono layeriu "pakisti" nuotrauka
kazkoks nepilnas tas mano PS, nes kazkuriam psl radau paaiskinimus irankiu juostos bet pas mane ner ju visu  g.gif

ka turite omenyje? paasikinimu ir nebuna (as bent nesu maciusi) g.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 09 12, 15:43)
pas mane ps tokia lentele ismeta, spaudziu OK - tada uzsaugo psd formatu. jei noriu issaugoti jpeg ar png - ankstesniame ejime nusistatau formata ir tokios lenteles nemeta smile.gif

rikia ps desineje apacioje layer'ius sukeisti vietomis, t.y. konturo layeri pertempti auksciau fono layer'io

ziurinkt koks pagrindas, koks maketas  g.gif  jei fonas paparastas - reikia su Tool apsibrezti norima iskripti vieta ir tada "delete" wink.gif ir po fono layeriu "pakisti" nuotrauka 

ka turite omenyje? paasikinimu ir nebuna (as bent nesu maciusi)  g.gif

dekui, vakare bandysiu 4u.gif ta prasme radau paaiskinimus kas ka reiskia irankiu juostoje, bet pas mane visu tu nurodytu irankiu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2012 09 12, 13:33)
Irmavi, gal galite patarti kokį Font Manager naudojate  ax.gif ?

Serif Font Manager X3
Atsakyti
Na labai Ačiū 4u.gif . Išbandžiau kelis, nepatiko, bandysim šitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2012 09 12, 15:43)

nu zinokit kaza nenudarau ar kas cia doh.gif
isikeliu maketa, apsikarpau
user posted image
tada spaudziu new layer ir uzdedu spalva su tuo kas desinej virsuj
user posted image
na ir po to ka? bandziau sujungt abu sluoksnius, bet parodo tik ta spalvota be konturu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 09 13, 11:56)
nu zinokit kaza nenudarau ar kas cia  doh.gif
isikeliu maketa, apsikarpau

Nežinau kaip kitos daro, aš tai daryčiau taip.
Visų pirma jūsų popierėlio (šablono) fonas yra baltas, o neskaidrus. Jis turi būti skaidrus, permatomas. Tad pradžioje reikia ištrinti tą baltą foną, kad liktų tik juodos juostos šablono. O tuomet jį uždėsite ant spalvoto fono sluoksnio (šablonas turi būti aukščiau spalvoto fono) ir matysit kaip tai atrodo. Aš trinčiau su trintuku, kur galas toks su kaip žvaigdžute. Netriu PS darbiniame pc, dėl to negaliu pasakyti kaip jis vadinasi. Be to tų pavadinimų aš ir nemoku smile.gif Kai man reikia aš peržiūriu ir darau. smile.gif
Nežinau ar aiškiai parašiau. Bet sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-u-r-a-t-e: 13 rugsėjo 2012 - 11:05