Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Irmavi @ 2012 08 17, 13:26)
aktyvuokit nuotraukos sluoksnį, tada Ctrl+T...gausis kvadratėlis aplink foto...
kad išlaikyt proporcijas- reik ,stumdant su peliuku, laikyt nuspaudus Shift klavišą...

ACIU. Va sito ir nezinojau smile.gif Photoshope visiskai zalia, pirmas susidurimas.
Labai smagu kad tiek kantrybes su manim. 4u.gif
Atsakyti
Labas,

gal kas patartų kaip nuimti blico atspindį nuo stiklo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 08 19, 00:39)
Labas,
gal kas patartų kaip nuimti blico atspindį nuo stiklo?  4u.gif

su stamp galima bandyti, gal kitos zino mandrsni buna smile.gif ....kita karta fotografuojant reiktu tokius dalykus apgalvoti...butu daug paprasciau nei su PS redaguoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 08 18, 23:39)
Labas,
gal kas patartų kaip nuimti blico atspindį nuo stiklo?  4u.gif

...kiekvienam atvejui- savas sprendimas...standatro nebus...
kažkur pades Stamp, o kitur gal reikės "pasiskolint" stiklo fragmentą iš kitos nuotraukos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 19 rugpjūčio 2012 - 09:47
QUOTE(-kitsune- @ 2012 08 19, 09:28)
su stamp galima bandyti, gal kitos zino mandrsni buna smile.gif ....kita karta fotografuojant reiktu tokius dalykus apgalvoti...butu daug paprasciau nei su PS redaguoti wink.gif

Reikėjo greitai pagauti, nebuvo kada galvoti, nes kaip man tai užtrunka ilgokai biggrin.gif

QUOTE(Irmavi @ 2012 08 19, 10:45)
...kiekvienam atvejui- savas sprendimas...standatro nebus...
kažkur pades Stamp, o kitur gal reikės "pasiskolint" stiklo fragmentą iš kitos nuotraukos...

Ačiū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite pasakytiu is kur parsisiusti rastu, kad graziai rasytu? nes pas mane vos keli tera ax.gif
Atsakyti
Kaip uzretusuoti veida nuotraukoj?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 08 22, 07:53)
sveikos, gal galite pasakytiu is kur parsisiusti rastu, kad graziai rasytu? nes pas mane vos keli tera  ax.gif

http://www.dafont.com/

i google ivesk font ir rasi daugiau wink.gif
Atsakyti
daug šriftų...tame tarpe, beveik (!) visi geriausi (LT)...apie 1000 vnt. - pirmyn smile.gif
išsirankiokit su FontManager, kas reik o ko ne... biggrin.gif - sėkmės...
MANO ŠRIFTAI

Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2012 08 23, 15:50)
Kaip uzretusuoti veida nuotraukoj?

gali patikslinti klausima g.gif jei reikia tik belekaip uzpaisyti veida - tai gali ir su paprasciausia Paint programa padaryti, nebutina "narstyti" PS tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 23, 16:20)
daug šriftų...tame tarpe, beveik (!) visi geriausi (LT)...apie 1000 vnt. - pirmyn smile.gif
išsirankiokit su FontManager, kas reik o ko ne... biggrin.gif  - sėkmės...
MANO ŠRIFTAI

wow bigsmile.gif maniau kad as turiu belekiek parsisiuntusi graziu sriftu, bet cia koks lobynas wub.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyti kaip juos issisaugoti? nes issisaugojau juos kur instaliuota programa bet db kai rasau ju nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 23, 16:20)
išsirankiokit su FontManager, kas reik o ko ne... biggrin.gif  - sėkmės...
MANO ŠRIFTAI

bigsmile.gif AČIŪ ,TURIU ATRODO IR AŠ DAUG BET ČIA DAR DAUGIAU bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2012 08 26, 14:08)
o gal galit pasakyti kaip juos issisaugoti? nes issisaugojau juos kur instaliuota programa bet db kai rasau ju nera  ax.gif

Įkėlimas šriftų į Photoshopą
1. Parsisiunčiam šriftą.
2. Jį išzipuojam (išskleidžiam) ir įkeliam į diską C-PROGRAM FILES-COMMON FILES-ADOBE-FONTS (nukopijuojam ir darome "paste" tame aplankale).
3. Einam į Photoshopą, pasirenkam Type Tool įrankį ir viršutinėje juostoje paspaudus rodiklytę rodys visus jūsų įkeltus šriftus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scarlette: 26 rugpjūčio 2012 - 16:52