darau laikraštuką krikštynom, kad atsispausdinti tiksliai ant lapo, kad neliktu baltų šonų ar nieks nenusikirptu, kokie turi būti išmatavimai? 21 x 29,7? ar geriau padarius kelti į wordą? bet kaip tada padaryti kad būtu per visą lapą? nes ten su tais tampymais tai
ačiū jai kas atsakys
Labutis Turiu klausimeli. Noreciau suzinoti gal kuri zino kaip padaryti, kad nuotraukoje atsirastu dar vienas zmogus? na nezinau kaip paaiskinti aiskiau, tiesiog yra nuotrauka, kurioje stovi zmogus, ir kaip padaryti, kad salia jo atsidurtu dar vienas zmogelis? gal yra kokia programele? aciukas.
QUOTE(egzotika117 @ 2012 08 16, 07:43)
Labutis Turiu klausimeli. Noreciau suzinoti gal kuri zino kaip padaryti, kad nuotraukoje atsirastu dar vienas zmogus? na nezinau kaip paaiskinti aiskiau, tiesiog yra nuotrauka, kurioje stovi zmogus, ir kaip padaryti, kad salia jo atsidurtu dar vienas zmogelis? gal yra kokia programele? aciukas.
, tikrai į tą temą įėjot...kaip tik Photoshop tokius dalykėlius ir daro...tiesiog iš vienos foto iškerpamas asmuo ir priderinamas prie kitos nuotraukos...
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 16, 09:12)
, tikrai į tą temą įėjot...kaip tik Photoshop tokius dalykėlius ir daro...tiesiog iš vienos foto iškerpamas asmuo ir priderinamas prie kitos nuotraukos...
Photoshopas visagalis ar ne Bet man reikia, kad atrodytu lyg butu istikruju jiedu kartu gal zinot koks photoshopas tai daro?
QUOTE(egzotika117 @ 2012 08 16, 12:35)
Photoshopas visagalis ar ne Bet man reikia, kad atrodytu lyg butu istikruju jiedu kartu gal zinot koks photoshopas tai daro?
kokybe jau nuo tavo gabumu ir fantazijos priklausys o photoshopas yra tik vienas...skiriasi tik versija
QUOTE(egzotika117 @ 2012 08 16, 11:35)
...apie špijonus filmus žiūrėjot? ten kartais eina šneka apie fotomontažines nuotraukas (asmens kompromitavimo tikslais)...tai fotošopo pagalba galima taip padaryt,kad neatskirsite kur tiesa, o kur melas ...visas reikalas tame, kas atliks užduotį: ar vaikis, ar profas...
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 15, 00:34)
...padariau tokią videopamokėlę, kad aiškiau būtų kaip dirbt su sluoksniais...Absoliutus pradžiamokslis
Atsisiųsti galima iš čia .
Failas nedidelis< apie 10Mb.
Atsisiųsti galima iš čia .
Failas nedidelis< apie 10Mb.
Na kai nesisika, tai...
On line nesigauna sumazinti nuotrauku, tiesiog ikelia dideles, ir nezinau kaip sumazinti. Parsisiunciau Photoshop Lighroom. 30 d versija, bet pasirodo mano Window'sai netinka. Nu kosmaras kazkoks
QUOTE(niuxx @ 2012 08 16, 14:22)
Na kai nesisika, tai...
On line nesigauna sumazinti nuotrauku, tiesiog ikelia dideles, ir nezinau kaip sumazinti. Parsisiunciau Photoshop Lighroom. 30 d versija, bet pasirodo mano Window'sai netinka. Nu kosmaras kazkoks
buvau įkelus 4-ą (mini) versiją kažkada, bet galiojimo laikas baigėsi...galiu vėl įkelt...jokių onlainų nereiks...
P.S. versija registruota bus, neturėsit jokių vargų su aktyvavimu ar krekais ar reikia ?
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 16, 15:07)
...apie špijonus filmus žiūrėjot? ten kartais eina šneka apie fotomontažines nuotraukas (asmens kompromitavimo tikslais)...tai fotošopo pagalba galima taip padaryt,kad neatskirsite kur tiesa, o kur melas ...visas reikalas tame, kas atliks užduotį: ar vaikis, ar profas...
O jau kokios protingos naj naj.. gi suprantu as viska. tik prasau pasakyti ar zinot kuri photoshopo VERSIJA tiktu??
QUOTE(egzotika117 @ 2012 08 16, 18:07)
O jau kokios protingos naj naj.. gi suprantu as viska. tik prasau pasakyti ar zinot kuri photoshopo VERSIJA tiktu??
bet kuri...nuo cs2 pradedant...o naujausia cs6...
...neturinčioms, bet norinčioms-
dar kart, po ilgesnio laiko, duodu nuorodą į PS CS4 (mikro) versiją..."legali", jokių raktų ar aktyvavimo nereikalaus
Setup failas archyve- instaliuokitės, ir pirmyn...sėkmės...
atsisiųsti iš ČIA .
Aciu. Atsibosiu jums, bet vel nezinau kaip sumazinti nuotrauka, uzkeliu kur reikia, bet neatsiranda ant nuotraukos tie kvadrareliai, kad patampyciau iki norimo dydzio... Jusu pavyzdeli ziurejau, bet lyg ir nieko nespaudziat...
aktyvuokit nuotraukos sluoksnį, tada Ctrl+T...gausis kvadratėlis aplink foto...
kad išlaikyt proporcijas- reik ,stumdant su peliuku, laikyt nuspaudus Shift klavišą...