Sveikos, nezinau ar cia pataikiau, bet noreciau pagalbos, gal galite padeti, kaip i dezute ideti fona, ir vieta nuotraukai?
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 18, 12:37)
Visų pirma tai reiktų dėžutę įkelti reikiamu dydžiu ,nes db ją tokią išsisaugojus maža bus,perkelkite,o tada galėsiu padėti
QUOTE(Scarlette @ 2012 07 18, 13:48)
Visų pirma tai reiktų dėžutę įkelti reikiamu dydžiu ,nes db ją tokią išsisaugojus maža bus,perkelkite,o tada galėsiu padėti
dekoju, jau pasigelbejau pati sau
Sveikos, merginos,
noriu atsisiusti photoshop programa. Gal galite padeti? Is kur, kokiu budu siunciat? Ir kuri nauajesne cs3, cs5? Parasykit i az.
Aciu labai.
noriu atsisiusti photoshop programa. Gal galite padeti? Is kur, kokiu budu siunciat? Ir kuri nauajesne cs3, cs5? Parasykit i az.
Aciu labai.
QUOTE(Anemona @ 2012 07 20, 08:23)
Sveikos, merginos,
Aciu labai.
Aciu labai.
...eilės tvarka ir eina...naujausia cs6
Kaip galima iš fotos padaryti toki lietu?
http://best-animatio...nim/dogd/27.gif
http://best-animatio...nim/dogd/27.gif
Sveiki, bandau daryti seimos medi su photoshop,u online. Turiu medzio sablona su vietomis, kur reikia istatyti nuotraukas. Atidarau ta sablona ir nuotrauka, kuria turiu kaip ovalaapkirpti ir reikia istatyti. Bet man atidaro kaip dvi nuotraukas, kaip man ja iskirpti ir ideti ant to sablono? Gal suprantamai paaiskinau?
QUOTE(niuxx @ 2012 08 14, 11:13)
Sveiki, bandau daryti seimos medi su photoshop,u online. Turiu medzio sablona su vietomis, kur reikia istatyti nuotraukas. Atidarau ta sablona ir nuotrauka, kuria turiu kaip ovalaapkirpti ir reikia istatyti. Bet man atidaro kaip dvi nuotraukas, kaip man ja iskirpti ir ideti ant to sablono? Gal suprantamai paaiskinau?
Nuotraukų karpyt nereikia, o šablone (su medžiu) turi būti paruoštos ovalinės (ar kitokios) iškirptės po kuriomis ir bus dedamos foto.
Tačiau, jei darot "online", negalėčiau patikslinti darbo eigos.
QUOTE(Irmavi @ 2012 08 14, 15:30)
Nuotraukų karpyt nereikia, o šablone (su medžiu) turi būti paruoštos ovalinės (ar kitokios) iškirptės po kuriomis ir bus dedamos foto.
Na taip yra ovalai, o tai Photoshop.as labai skiriasi? Kaip man tas nuotraukytes pakist?
QUOTE(niuxx @ 2012 08 14, 14:57)
Na taip yra ovalai, o tai Photoshop.as labai skiriasi? Kaip man tas nuotraukytes pakist?
..."onlaininio fotošopo" nepažįstu, todėl nieko ir nepasakysiu...
o šiaip- ta pati sluoksnių sistema: po foniniu piešiniu su iškirptais ovalais dedamos nuotraukos, tada sustumiamos į vietas ir koreguojamas jų dydis.
P.S. foninis piešinys turi būti atrakintas, kitaip po juo nieko nesukišit...arba daroma jo kopija ir dirbama jau su ja kaip su atramine...