Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Dolyte @ 2012 02 13, 22:36)
o laiko ar labai daug uziims?  g.gif

Na aš užtrukčiau apie 10-15min. bet nuotraukėles susikelti tikrai nėra labai sudėtinga, tad manau per valandikę tikrai pasidarytumėte koliažą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2012 02 14, 09:19)
Na aš užtrukčiau apie 10-15min. bet nuotraukėles susikelti tikrai nėra labai sudėtinga, tad manau per valandikę tikrai pasidarytumėte koliažą  smile.gif

su salyga jei paciu nuotrauku nereiks koreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2012 02 14, 06:19)
Na aš užtrukčiau apie 10-15min. bet nuotraukėles susikelti tikrai nėra labai sudėtinga, tad manau per valandikę tikrai pasidarytumėte koliažą  smile.gif

QUOTE(-kitsune- @ 2012 02 14, 09:45)
su salyga jei paciu nuotrauku nereiks koreguoti smile.gif

bigsmile.gif vaje... tiek nedaug laiko thumbup.gif

Tada reikes imtis darbo, kai tik visos nuotraukos bus atrinktos smile.gif

O kaip zinoti ar reikia redaguoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 02 14, 13:10)
bigsmile.gif  vaje... tiek nedaug laiko  thumbup.gif 

Tada reikes imtis darbo, kai tik visos nuotraukos bus atrinktos smile.gif

O kaip zinoti ar reikia redaguoti?  blush2.gif

Matysis pačioje nuotraukoje. Jei akytės bus raudonos, tai reikės nuimti raudonumą, ir pati foto pažiūrėti, kad nebūtų per tamsi smile.gif
Atsakyti
Rusaičių forumuose radau tokią tema, kaip "Отрисовки".. g.gif Kaip suprantu, tai perpiešimas mažų ir nekokybiškų piešinukų. O kaip tai vadintųsi lietuviškai ar angliškai, ir gal yra kur pamokėlių kaip juos daryti (geriausiai LT ar RU kalbomis)? g.gif Ar labai sudėtinga?
Atsakyti
veiki,

kas galetu padeti su fotoshopu, nes esu darbe o skubiai reiktu pagalbos kas moka ir turi pothosopa.

Atsiusciau nuotraukas reiktu ant vienos pagrindines nuotraukos ikelti 4
Kas galetu parasikyt i a.z.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2012 04 24, 21:17)
Rusaičių forumuose radau tokią tema, kaip "Отрисовки"..  g.gif Kaip suprantu, tai perpiešimas mažų ir nekokybiškų piešinukų. O kaip tai vadintųsi lietuviškai ar angliškai, ir gal yra kur pamokėlių kaip juos daryti (geriausiai LT ar RU kalbomis)?  g.gif Ar labai sudėtinga?

na nelabai daug esu sutikusiu lietuvaičių kurios mokėtų perpiešti paveikslėlius tai kaip ir tokio tikslaus vertimo nėra ax.gif ax.gif juo labiau pamokėlių LT kalba blush2.gif blush2.gif o rusu kalba yra pamokėlių čia 4u.gif o dėl to ar sudėtinga? tai priklauso nuo pačios noro išmokti ir apsišarvavimu kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit parasyti kaip reikia suskirstyti lapa i tris dalis? man reikia lankstinukui
Atsakyti
QUOTE(vijolė1972 @ 2012 05 01, 23:33)
na nelabai daug esu sutikusiu lietuvaičių kurios mokėtų perpiešti paveikslėlius tai kaip ir tokio tikslaus vertimo nėra  ax.gif  ax.gif  juo labiau pamokėlių LT kalba blush2.gif  blush2.gif o rusu kalba yra pamokėlių čia 4u.gif o dėl to ar sudėtinga? tai priklauso nuo pačios noro išmokti ir apsišarvavimu kantrybe  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui už atsakymą, o kaip tik šiame forume ir radau tas pamokėles ir temą su jau įkeltais vaizdeliais. Na, reiks gal pasigilinti kada, nes dabar kaip tyčia orai nerealūs, visai nesinori sėdėti namuose prie pc smile.gif
Atsakyti
Sveikos forumietes, gal kas zinot koki fotoshopa su katruo galeciau vaikui padaryti pati pamoku tvarkarasti ir toki gimtadieniu plakata, nu nors uzmusk nerandu o kad uzsisakinet jog kas padarytu nelabai galiu truputi lesos neleidzia. Maldauju padekit. verysad.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste27 @ 2012 07 11, 21:11)
Sveikos forumietes, gal kas zinot koki fotoshopa su katruo galeciau vaikui padaryti pati pamoku tvarkarasti ir toki gimtadieniu plakata, nu nors uzmusk nerandu o kad uzsisakinet jog kas padarytu nelabai galiu truputi lesos neleidzia. Maldauju padekit. verysad.gif  help.gif  help.gif  help.gif

aš naudoju cs2 jį galima rasti internete googlei panaršius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip photoshop'e kitaip nei per image size pakeisti foto rezoliuciją? Per image size rašau 300, išsaugau ir t.t., bet indesigne atsiranda tik 72 doh.gif kodėl taip darosi doh.gif 4u.gif
Atsakyti