Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Irmavi @ 2011 11 29, 20:42)
Free transform (Ctrl+T), čia tas -paveikliukų "tąsymams" ?
O ką jus norit ten priprogramuot?  biggrin.gif  Nelabai klausimą supratau...

Na taip, tas kraštinių tąsymas. Būdavo, kai paveikslėlis aktyvus, jis iškrt su rėmeliais ir leidžiasi tąsyti. nereikėdavo kaskart eit per Ctrl-T atba per Edit ir t.t. Ar čia jau privalau kaskart per šią seką eit, jei noriu patąsyt? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Man vienas dalykas rupi, kaip padaryti, kad žmonės būtu iškirpti, ta prasme nuotraukos fonas man nereikalingas, o tik žmonės kaip tai padaryti? ir visa tai nukelti kitur? ax.gif
kaip rašiti ant sutvarkyto darbelio?
ir gal dar galite padėti saldainių popierėlio šablona turių, o kaip ant jo viską padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RPak: 29 lapkričio 2011 - 21:05
QUOTE(RPak @ 2011 11 29, 20:58)
Sveiki,
Man vienas dalykas rupi, kaip padaryti, kad žmonės būtu iškirpti, ta prasme nuotraukos fonas man nereikalingas, o tik žmonės kaip tai padaryti? ir visa tai nukelti kitur? ax.gif

Rankiniu būdu, jei norisi gražiai apkirpti 4u.gif Su Laso Tool. Vienspalviams elementams greitai pažymėti ir iškirpti tinka Magic Wand Tool, bet tikrai netiks žmonių kirpimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 11 29, 23:05)
Rankiniu būdu, jei norisi gražiai apkirpti 4u.gif  Su Laso Tool. Vienspalviams elementams greitai pažymėti ir iškirpti tinka Magic Wand Tool, bet tikrai netiks žmonių kirpimui  smile.gif

o cia taip nelygiai man išeina su pelyte ax.gif o nėra taip kad koki migtuka paspaudi ir automatiskai iskerpa? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2011 11 29, 20:44)
Na taip, tas kraštinių tąsymas. Būdavo, kai paveikslėlis aktyvus, jis iškrt su rėmeliais ir leidžiasi tąsyti. nereikėdavo kaskart eit per Ctrl-T atba per Edit ir t.t.  Ar čia jau privalau kaskart per šią seką eit, jei noriu patąsyt? biggrin.gif

na aš dėl to nevargstu- ctrl-t paspaust nėr sunku kada to reik smile.gif
kitas kelias - aktyvuot tools juostoj pvz. antra nuo viršaus mygtuką (stačiakampį) ir dešiniu klavišu bakstelt ant foto---ten t.p free transform atsiras...
Papildyta:
QUOTE(RPak @ 2011 11 29, 20:58)
Sveiki,

aš kerpu TIK su Pen Tools, tada sutvarkau kraštus galutinai su Refine Edge...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 29, 18:30)
pabandykite padaryti taip:
einate adresu kur sudėti teptukų failai (.ABR): C:Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS../Presets/Brushes
p.s. yra dar vienas kelias, kiek sunkesnis...jei netiks taip kaip rašiau ar dar kas- tada paaiškinsiu kaip kitaip galim padaryti...

Labai ačiū, kai grįšiu namo prie savo sudurniavusio cs4, pažiūrėsiu, gal pavyks smile.gif
Ką tik internete radau tokį portretu retusavimas
Cia tipo technika portretams gražinti, atsisiunciau, įsidėjau , o ten atskiri layeriai... nieko nesupratau, kaip jis gali veikti. Gal , IrmaVi, žinai?
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 11 30, 11:00)
Labai ačiū, kai grįšiu namo prie savo sudurniavusio cs4, pažiūrėsiu, gal pavyks smile.gif
Ką tik internete radau tokį portretu retusavimas
Cia tipo technika portretams gražinti, atsisiunciau, įsidėjau  , o ten atskiri layeriai... nieko nesupratau, kaip jis gali veikti. Gal , IrmaVi, žinai?

atidarius failą, prie pagrindinės foto yra keletas koregavimo sluoksnių- paprasčiausia viskuom tuo norima parodyti kokios ps funkcijos buvo panaudotos retušavimui...a-la pamokėlė kur, kas ir kaip eilės tvarka sudeliota...

Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 11 30, 00:45)

aš kerpu TIK su Pen Tools, tada sutvarkau kraštus galutinai su Refine Edge...

kur tas Refine Edge..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RPak @ 2011 11 30, 14:39)
kur tas Refine Edge..? blush2.gif

masė fotošopinių pamokų Youtubėj---
Refine edge pamoka - viena iš daugelio smile.gif
Atsakyti
Gal atsirastu kas galetu padaryti kvietimo maketa smile.gif Beabejo neveltui..
Atsakyti
Labas Photoshop'omanai,

Manęs paprašė padaryti kalėdinį sveikinimą. Užtenka atvirutės, bet kad joje būtų galima įrašyti žodžius. Tik dar pagrindinis dalykas yra, kad ta atvirutė būtų religinės temos. Gal galėtumėt man padėt ir pasiūlyt variantų, kaip tai galėčiau padaryti. Su photoshopu esu tik lengva savamokslė. Tad labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2011 11 30, 16:43)
Labas Photoshop'omanai,

Manęs paprašė padaryti kalėdinį sveikinimą. Užtenka atvirutės, bet kad joje būtų galima įrašyti žodžius. Tik dar pagrindinis dalykas yra, kad ta atvirutė būtų religinės temos. Gal galėtumėt man padėt ir pasiūlyt variantų, kaip tai galėčiau padaryti. Su photoshopu esu tik lengva savamokslė. Tad labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif

tokie dalykai ir su Word-u daromi...
internete (Google pagalba) susirandat jums tinkanti paveiksliuką (be teksto), įkeliat į Wordą ar Photoshop...na ir kas ten belieka- tekstą tik parašyt "ant viršaus".
negi sudėtinga?
Atsakyti