QUOTE(Lamer @ 2011 11 29, 15:30)
Taip, jie iš Presets folder neprapuola, bet pačiuose teptukuose t.y. pačiame fotošope dinginėja. Būtent tą patį veiksmą, kurį dabar parodei, aš turiu daryti kaskart, įjungus fotošopą. Juk tai nenormalu, anksčiau vieną kartą pakraudavau, ir jie jau visam laikui pasilikdavo. Kol kažkas neatsitiko su ta mano programa. Kažkur gal yra nuostatų išsaugojimo mygtukas, bet aš nežinau kur.
pabandykite padaryti taip:
einate adresu kur sudėti teptukų failai (.ABR): C:Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS../Presets/Brushes
Ten pat atidarykite naują folderį pvz. "MyBrushes". Pasižymėkite keletą teptukų (.ABR failų) ir nukopijuokite juos į naują folderį (paprasčiausiai Copy>Paste).
Tada fotošope atidarykit bet kokį paveiksliuką ir išsikvieskit teptukų langą turėtumėt matyti "MyBrushes" -spustelkit-
Teptukai turi pasirodyti tam lange kur sukvadratuotas. Paprastai tai daroma kai norima susisteminti teptukus pvz. kvadratinius, apvalius, plaukų ir pan. ...Taigi, tada sukuriami keli folderiai su atatinkamais pavadinimais ir į juos išrūšiuojami teptukų failai...
gal ne taip kaip buvo norėta, bet kol kas tiek...svarbu ,kad veiktų...
p.s. yra dar vienas kelias, kiek sunkesnis...jei netiks taip kaip rašiau ar dar kas- tada paaiškinsiu kaip kitaip galim padaryti...