Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(katewinslet @ 2011 11 05, 16:05)
Sveiki  4u.gif
Norėčiau išmokti dirbti su photoshop,bet esu visiškai žalia.Nežinau kurią versiją siųstis,nuo ko pradėti,niekaip man neišeidavo į rėmelį nuotrauką įdėt,naudojau photoshop 4,bet nelabai ten susigaudžiau... blush2.gif
Gal kas gali man padėti?

nemanau kad kas pasikeistu jei susiinstaliuotum kita PS versija g.gif jei jau nesigavo su PS4 tai juo labiau su CS5 versija nieko nesigaus smile.gif ...nors nelabai tos versijos kazkuo zymiai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 11 05, 16:05)
Sveiki  4u.gif
Norėčiau išmokti dirbti su photoshop,bet esu visiškai žalia.Nežinau kurią versiją siųstis,nuo ko pradėti,niekaip man neišeidavo į rėmelį nuotrauką įdėt,naudojau photoshop 4,bet nelabai ten susigaudžiau... blush2.gif
Gal kas gali man padėti?

Parsisiunciat is interneto platybiu pvz .psd formato remeli, atsidarote Photoshop'a, ziurite ir kartojate veiksmus taip kaip cia.
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Uzkibau ir as ant photoshop kilpeles, norejau paklausti gal kuri zinot , kodel man neleidzia paspausti Layer mask ax.gif ir kaip issaugoti tuos sedevrus,kad butu galima atidaryti be photoshopo programos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2011 11 09, 19:38)
Sveikos mergaites smile.gif Uzkibau ir as ant photoshop kilpeles, norejau paklausti gal kuri zinot , kodel man neleidzia paspausti Layer mask  ax.gif ir kaip issaugoti tuos sedevrus,kad butu galima atidaryti be photoshopo programos? blush2.gif

...neaktyvuoja "Add Layer Mask", kur apačioje dešinėje ?
Jei tai- galimas dalykas,kad paveiksliukas "po užraktu", atliekantis background funkciją. Dukart kliktelkit ant paveiksliuko sluoksnio- atsirakins...

Seivai---kai viskas padaryta fotošope,redagavimo darbai atlikti- tada Save as... ir išsaugojimui pasirenkat jpeg ar png...tie formatai atsidaro bet kuria paveiksiukų peržiūrėjimo programa.
Atsakyti
sveikos merginos. turiu beda. turejau parsisiuntusi nemoka 30 dienu photoshopo versija. ji pasibaige. db vel parsisiunciau (is kompo viskas isvalyta) bet vistiek neleidzia naudotis sad.gif praso serijos numeriuko. gal zinot kaip ji gauti? arba kaip ir kur pigiai internete butu galima nusipirkti? laaabai reikia photoshopo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2011 11 10, 20:20)
sveikos merginos. turiu beda. turejau parsisiuntusi nemoka 30 dienu photoshopo versija. ji pasibaige. db vel parsisiunciau (is kompo viskas isvalyta) bet vistiek neleidzia naudotis sad.gif praso serijos numeriuko. gal zinot kaip ji gauti? arba kaip ir kur pigiai internete butu galima nusipirkti? laaabai reikia photoshopo sad.gif

fotošopas fotošopui nelygu... smile.gif - reik rašyt kokiai versijai reik raktų...
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2011 11 10, 14:20)

jei tai paskutiniu metu photoshopas, tai ir nebeleis schmoll.gif nebent perinstaliuosite windows. paskutiniu metu phoshopas padarytas taip, kad isvalyti praktiskai neimanoma (beveik) as net itariu , jei parsisiusit nelegalu vis tiek neveiks (beveik) t.y. jums reikes su kiekvienu programos atidarymu rasyti numeri. nu nebent nusipirkti, bet pigiai g.gif nezinau, man atrodo adobe kainos visur vienodos g.gif
Atsakyti
jei cs 2 tai turiu kodą aš,parašykit man wink.gif
Atsakyti
Įtariu, kad mano fotošopas durniuot ėmė. Kiek importuojuosi action ir teptukų į programą, tiek jie visi prapuola vos tik išjungiu fotošopą. Sekantį kartą vėl turiu juos loadinti , ir išjungus programą vėl jie prapuola. Kas per velnias? kuri žinot?
Atsakyti
Po kompiuterio "mirties" parsisiunčiau CS4. Kodėl jis man neleidžia išsaugot nuotraukų JPG formatu? ir ar įmanoma kaip nors padaryt, kad nereiktų kaskart eiti į FREE TRANSFORm. pprieš tai turėjau CS3, tai tokių bėdų nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Čia yra dvi daug žinančios forumietės- Irmavi ir Irce6, bet jos kažkodel užmiršo šį skyrelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 11 26, 18:15)
Čia yra dvi daug žinančios forumietės- Irmavi ir Irce6, bet jos kažkodel užmiršo šį skyrelį  ax.gif

Nu aš tikrai daug nžn...o kai nežinau ką patarti,tai ir tyliu ax.gif Irmavi palaukit,ji daugiau programose gaudosi 4u.gif
Atsakyti