Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

QUOTE(Neila+69 @ 2011 10 27, 12:48)
aciuka

2.psd - 13.3 Mb
http://www.failai.lt...cwp4p/3.psd.htm

A4 formatui reikia. ryt dar 3 ikelsiu, siandiena islekiu jau i darba nebespesiu, aciu dideliausias jum  4u.gif

jpeg failo nuorodą persiunčiau jums į AŽ
Papildyta:
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2011 10 27, 13:28)
laba diena,ir sitoj temelej pasiprasysiu...  prisisiunciau photoshopu ir visokiu kitokiu ale redagavimo programu isbandziau,nu neiseina greit pasidaryt,o ryt jau turiu susiruost panaudot viska. sestad man triguba svente teveliams, abieju 50 ir sidabrines vestuves,gal kuri apsiimtu padaryti man 3 saldainiu popieriukus ir 2 etiketes buteliui? tikiu,kad ne naujokems PS cia minuciu darbas,nu o jau man kelinta naktis isvarvejusiom akim nieko nesigauna:(

aš neturiu šablonų, paprasčiausia jų nekolekcionuoju...
tikiu,kad gal kažkas neseniai darę tokius darbus,ir tiesiog po ranka turi šabloniukus, tai gal kuri iš merginų atsilieps į pagalbos prašymą...
Atsakyti
Iškilo toks netikėtai paprastas klausimas: kaip atidaryti fotkes, kad jos iškart būtų atskiruose sluoksniuose, o ne atskiruose dokumentuose? noriu panorama daryt.
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2011 10 27, 16:56)
Iškilo toks netikėtai paprastas klausimas: kaip atidaryti fotkes, kad jos iškart būtų atskiruose sluoksniuose, o ne atskiruose dokumentuose? noriu panorama daryt.

I new dokumentą keliamos foto kiekviena bus atskiram sluoksnyje...jei jūsų dokumentas padarytas panoraminio mastelio- belieka kiekvieną "sluoksnį-foto" tik sudurt vienalypėj terpėj (background-e) ir pakoreguoti...
Atsakyti
Labukas , merginos o ka daryt jei pvz nera photoschope cs5 magic tool , man jo labai reik doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 10 29, 21:53)
Labukas , merginos o ka daryt jei pvz nera photoschope cs5 magic tool , man jo labai reik   doh.gif blush2.gif

Turėtų būti,pabandyk spustelti deš. pelės mygtuką ant įrankio,kur apvedžiau,duos pasirinkimą
user posted image
CS5 versiją esu turėjusi,bet dabar neturiu,tikiuosi yra tas įrankis pas tave 4u.gif
Tiesa,neparašei tiksliai,gal tau magiško trintuko reikia,tai ir deš. spustelti reikia ant trintuko ir rasi.Nebent tam photoshope viskas kitaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irce6: 30 spalio 2011 - 08:20
As norejau ismokti foto ikelt iremeliu o tam reikia to magic tool 4u.gif
aukse tu mano , aciu labai labai labai , radau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 10 30, 08:34)
As norejau ismokti foto ikelt iremeliu o tam reikia to magic tool 4u.gif
aukse tu mano , aciu labai labai labai , radau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Smagu,kad radai thumbup.gif o rėmelius geriausia siūstis PNG formatu,tada tereikia fotkę nutempti po rėmeliu.Nes,jei gerai supratau,pas tave rėmelis JPG formatu,tada reikia skylę nuotraukai išsikirpti.Nu nesigilinsiu,svarbu radai ko reikėjo 4u.gif
Atsakyti
jau ismokau 4u.gif aciu labai far karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinot kaip greitai fotoshopu susikurti savo nuotraukų albumą slideshow metodu? T.y., kad keletą nuotraukų būtų vienoje vietoje ir jos keistųsi.

Jei dėčiau į SM forumą prie žinutės, turėtų būti viena nuoroda per IMG mygtuką (greičiausiai galūnė bus .gif).

Tikiuosi, ne per painiai skamba ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal žinot, kaip gražiai pakeisti spalvą? iš rožinės pvz į žalią? ačiū
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2011 11 03, 23:17)
Sveikos 4u.gif gal žinot, kaip gražiai pakeisti spalvą? iš rožinės pvz į žalią? ačiū

Image>Adjustments>Hue/Saturation....dedam varnelę ant Colorize ir tampom slankiklius.
Čia paprasčiausias būdas.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėčiau išmokti dirbti su photoshop,bet esu visiškai žalia.Nežinau kurią versiją siųstis,nuo ko pradėti,niekaip man neišeidavo į rėmelį nuotrauką įdėt,naudojau photoshop 4,bet nelabai ten susigaudžiau... blush2.gif
Gal kas gali man padėti?
Atsakyti