Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą III

Galbūt žinote kaip padaryti tokias spalvas nuotraukoje?

http://larafairie.de...-...rtrait&qo=4
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2011 10 23, 17:35)
Galbūt žinote kaip padaryti tokias spalvas nuotraukoje?

http://larafairie.de...-...rtrait&qo=4

-manau, čia paprasčiausia panaudotas "Magneta" foto-filtras ir dar kažkiek pakoreguota...

...galima pabandyti uždėt violetinį filtrą ar pažaist su Hue/Saturation bei Curves...

p.s. dar kiek pridursiu- teisingiausias būdas spalvų korekcijai (ypač kas liečia odą) yra perjungimas iš RGB Color mode į CMYK Color. Tada įeinama į Curves, kur galim gan tiksliai nureguliuoti atspalvius. Būtent šiuo atveju čia daugiau uždėta Magneta spalvinio filtro...na, bet visa tai žaidimai, galima pasidaryt kaip širdis geidžia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 23 spalio 2011 - 18:16
Dėkoju. Pabandysiu pažaisti smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pagelbėt vienu klausimu: ar galima išsisaugot aplinką taip, kad uždarius, o po to vėl atidarius programą, atsidarytų visi prieš tai buvę atidaryti dokumentai ir būtent taip kaip buvo dirbama - toje pačioje vietoje, lygiai taip sumažinti ar padidinti ir t.t.? labai praverstų, nes su daug nuotraukų vienu metu tenka dirbti, kol pradėdama susidėlioju viską iš naujo doh.gif tik nžn. ar yra tokia galimybė...
Atsakyti
QUOTE(idn @ 2011 10 25, 08:48)
sveikos, gal galit pagelbėt vienu klausimu: ar galima išsisaugot aplinką taip, kad uždarius, o po to vėl atidarius programą, atsidarytų visi prieš tai buvę atidaryti dokumentai ir būtent taip kaip buvo dirbama - toje pačioje vietoje, lygiai taip sumažinti ar padidinti ir t.t.? labai praverstų, nes su daug nuotraukų vienu metu tenka dirbti, kol pradėdama susidėlioju viską iš naujo  doh.gif  tik nžn. ar yra tokia galimybė...

Jei gerai supratau,reikia baigus dirbti,failą išsisaugoti PSD formatu.Tada jį atidarius,viskas turėtų būti.Tiesa,visi dokumentai turi būti viename faile,ne atskirai 4u.gif nžn ar aiškiai parašiau,gal suprasit ax.gif
Atsakyti
Ką turite omenyje uždarę aplinką? Uždarę programą ar išjungę kompiuterį. Jei išjungę kompiuterį, reiktu pasirinkti ne shutdown, o hibernate.
Atsakyti
Jei išsaugoti PSD faile...-viskas atsidarys taip,kaip buvo išsaugojimo metu, visi sluoksniai, dydžiai, filtrai- nieko nedings...Kartais kokio maketo darymas gali užtrukti ne vieną dieną, todėl karts nuo karto etapais reiktų Ctrl+S...
Atsakyti
ačiū už patarimus, tik dirbu ne su vienu failu, o su keliais, man daug laiko užima jų suieškojimas ir atidarymas, bandymas sudėt į ekraną taip kaip man reikia, tai pagalvojau gal yra koks variantas kaip su Winamp - paleidi programą, o ten išsaugotas paskutinis grojaraštis, visi failai ir ta tvarka kokia buvo... na tiesiog kai reikia išnaujo susidėliot kokių 15 nuotraukyciu, kad visos kartu matytusi, tam tikri ju plotai, ir is naujo ijungus kompa vel is naujo doh.gif
Atsakyti
Laba diena ,mergaites, as cia su prasymu, pasidariau kalendoriu, ir noriu isaugot jpeg formatu, bet neleidzia tera vienas psd kitu nera , neleidzia pasirinkt, ka tokiu atveju daryt ? skubiai reikia pagalbos pas mane photoshop cs2
gal cia galiu kazkaip sukelt per kazkur tuos psd jau padarytus ir man persaugotumete A4 dydziui nuotraukos formata? kas galite pagelbeti ?
aciuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 27 spalio 2011 - 08:38
QUOTE(Neila+69 @ 2011 10 27, 08:36)
Laba diena ,mergaites, as cia su prasymu, pasidariau kalendoriu, ir noriu isaugot jpeg formatu, bet neleidzia tera vienas psd kitu nera , neleidzia pasirinkt, ka tokiu atveju daryt ? skubiai reikia pagalbos pas mane photoshop cs2
gal cia galiu kazkaip sukelt per kazkur tuos psd jau padarytus ir man persaugotumete A4 dydziui nuotraukos formata? kas galite pagelbeti ?
aciuuuuu  4u.gif

sukelkit,kad ir į Failai.lt...tada duokit nuorodą...padarysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 10 27, 11:37)
sukelkit,kad ir į Failai.lt...tada duokit nuorodą...padarysim  4u.gif

aciuka

2.psd - 13.3 Mb
http://www.failai.lt...cwp4p/3.psd.htm

A4 formatui reikia. ryt dar 3 ikelsiu, siandiena islekiu jau i darba nebespesiu, aciu dideliausias jum 4u.gif
Atsakyti
laba diena,ir sitoj temelej pasiprasysiu... prisisiunciau photoshopu ir visokiu kitokiu ale redagavimo programu isbandziau,nu neiseina greit pasidaryt,o ryt jau turiu susiruost panaudot viska. sestad man triguba svente teveliams, abieju 50 ir sidabrines vestuves,gal kuri apsiimtu padaryti man 3 saldainiu popieriukus ir 2 etiketes buteliui? tikiu,kad ne naujokems PS cia minuciu darbas,nu o jau man kelinta naktis isvarvejusiom akim nieko nesigauna:(
Atsakyti