,,Patobulintas Snikerinis" tortas. Nekeptas. Ir sotus ir gaivus. Svoris: apie 10 kg.Receptukas apytikslinis:
Biskvitams:
2 pirktiniai biskvitai
5 vnt sokoladiniu nedideliu vyniotiniu (sprindzio ilgio)
5 vnt vaniliniu nedideliu vyniotiniu (sprindzio ilgio)
Idarams:
2 dideli indeliai NERIEBIOS grietines (po 600 g).
+ 2 arbat sauksteli citrinos rugsteles imaisyti
1 vnt purskiama truputi saldinta grietine
1 vnt Rududu kondencuotas pienas
1 vnt koncervuotu persiku indelis
1 mazas pakelis migdolu (nesmulkintu)
14 ,,Snikers" batoneliu
Gaminimas sluoksniais:
1. Perpjauti abu biskvitus per puse = 4 biskvitai. Viena biskvita uzdeti ant kito ir nupjauti viena ant kito uzsidejusia dali (kad pagrindas butu 1 lygus sluoksnis). Atrodo taip= saule ir menulis - pagrindui; saule ir menulis - torto virsui.
2. Grietine + citrinos rugstele = gerai sumaisyti. Nereikia plakti.
3. Ant grietines pertepimo deti supjaustytus sokoladinio vyniotinio riekutes (iki 1 cm storio).
4. Ant to plonai tepti grietines pertepima.
5. Ant jo deti smulkiai supjaustytus ,,Snikers" batonelius.
6. Ant sito tepti ,,Rududu" kondencuota piena. Kad jo daugiau butu ir skysciau - imaisiau pora dideliu saukstu grietines.
7. Ant sito kondenc. pieno deti supjaustytus vanilinius vyniotinio riekutes (iki 1 cm storio).
8. Migdolus isdelioti palei isorini torto krasta, o i viduri paskirstyti smulkiau supjaustyta persika. Uztepti grietines pertepimu.
9. Uzpurksti grietinele ant virsutines torto dalies pjautines puses ir uzvozti ant torto virsaus. Atsargiai aptapsnoti, kad tolygiai prisispaustu be dideliu oro tarpu.
Nu ir puosybai laikas:
Aptepimui:
4 plytos pieniskas sokolado + 4 saukstai sviesto. Pakaitinti 1 min mikrobangeje ir gerai ismaisyti. Tepti su peiliu.
Zvaigzdutes, mini gelyciu mase, roziu mase - pirktiniai pakeliuose ir tutelese, paruosti naudoti.
sAVIKAINA: apie 25 svarai = 100 lt