Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 14, 17:15)
sios temos pirmame psl visas receptu sarasas-rinkites pagal savo skoni

zuikeli, sita as zinau, bet as turiu mintyje tartaletes, gal per trumpai tarta parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 14, 17:39)
as kepiau 24cm

QUOTE(gabijux @ 2011 07 14, 18:48)
As ir kepiau 24 cm formoj...galit nedaryt rudo, bet tada bus jau nebe juodas, o baltas miskas mirksiukas.gif

dekui 4u.gif

Bet as jau iskepiau. galejau is dvieju normu kepti , nes mano forma 28cm o dabar toks biskvitas isejo ,kad vienam sluoksniui per storas , o dviem per plonas. Na dar rytoj kepsiu dar karta nes reikia maziausiai bent dar dvieju sluosniu biskvito. Na kodel dazniausiai is didelio noro gaunasi dar didesne nesekme verysad.gif

Man reikia sokoladinio torto. tai ieskojau rudu biskvitu. Issikepiau pagal sita recepta,bet turbut miltu padauginau ,nes labai kietas gavosi, arba per ilgai kepia. tai tada kepiau is juodojo misko , bet ir vel nepagalvojau kad reiktu is dvigubos normos kept verysad.gif gerai nors rytoj ne sestadienis , tai dar laiko yra
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
Gal zinot kaip issisukti is padeties, kai meduciui tesla nukietini? kuo ja butu galima suminkstinti, kitaip tariant padaryti kociojama?
Isanksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2011 07 14, 21:32)
dekui  4u.gif
Man reikia sokoladinio torto. tai ieskojau rudu biskvitu. Issikepiau pagal sita recepta,bet turbut miltu padauginau ,nes labai kietas gavosi, arba per ilgai kepia. tai tada kepiau is juodojo misko , bet ir vel nepagalvojau kad reiktu is dvigubos normos kept  verysad.gif  gerai nors rytoj ne sestadienis , tai dar laiko yra

As visa laika sokoladiniui kepu sita:

"Juodas Miskas"
Tesla: (vienam biskvitui)
3 kiausiniai
150 gr. cukraus
100 gr. margarino
150 gr. miltu (g.b. ir maziau, viskas priklauso nuo kiausiniu dydzio, tesla t.b. kaip tirsti grietine)
3 arb. sauks. kakavos
1 arb. saukst. sodos
Tortui reikia 2-ju biskvitu
Paruosimas:
1. Kiausinius suplakti su cukrum. Istirpinti magrarina, leisti jam siek tiek atvesti ir maisant pilti i kiausiniu mase, ideti kakavos, miltu ir gesinta soda. Kepti 180 laipsniu orkaiteje apie 20-30 min.

Visa laika gaunasi thumbup.gif Is vienos normos gaunasi nestoras biskvitukas, kuri perpjaunu i 2 dalis.

Papildyta:
Tiesa, dedu ta juodesne kakava smile.gif Man ji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 10, 14:29)
idedu savo 6kg Napaleona smile.gif

buvau zadejusi parasyti kaip seksis vietoje sviesto i tesla deti margarina ax.gif tai va, vietoje 600g sviesto pagal recepta, dejau 600g EVE margarino, tesla buvo labai elastinga, gerai kociojosi(kas nustebino). nezinau, kaip laksteliai atrodo iskepti pagal si recepta su sviestu, bet su margarinu gavosi tokie:
user posted image

gal galima papločių receptą 4u.gif ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 15 liepos 2011 - 12:49
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 15, 13:48)
gal galima papločių receptą  4u.gif ačiū

taigi yra recepto nuoroda virs nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
as cia su tokiu kvailu klausimeliu, ar imanoma iskepti biskvita be kiausiniu ? jai taip kuo pakeisti juos ( ieskojau nete , seip ir pati nelabai isivaizduoju ) bet gal jus geriau zinote ir man atsakysit ar imanoma ?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 15, 13:48)
gal galima papločių receptą  4u.gif ačiū

pakartosiu, receptukas Cia
tik vietoje 600g svieto teslai, dejau 600g EVE margarino. margarina susipjausciau tokiom storesnem riekem, idejau i saldymo kamera geram pusvalandziui, istraukus tarkavau burokine tarka vis papildama miltais. tesla dariau rankom(gerai kad turiu diiiiideli peili biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 16 liepos 2011 - 08:26
Norejau pasitikslinti Rafaelo svajone recepta
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."

T.y. kepti keturis kartus po viena paploti?

Ir dar.
Koki torta rekomenduotumet 1 vaiko gimtadieniui, kad jis ir pats paragautu? 4u.gif
Atsakyti
Labukas,gal kuri nors zinove galetu patarti ,kaip istirpinti sokolada ,kad jis butu ne matinis ,o blizgetu g.gif man lb grazu ,kai ant torto aplieto sokoladu, sokoladas turi blizgesi blush2.gif niu niekaip neatsimenu nuo ko cia priklauso,ar nuo temperaturos ? g.gif Padekit kas gali ,aciukas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 16, 18:05)
Norejau pasitikslinti Rafaelo svajone recepta
"190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje."

Ir dar.
Koki torta rekomenduotumet 1 vaiko gimtadieniui, kad jis ir pats paragautu? 4u.gif

galima kepti viena dideli ir poto pjaustyti,bet bent jau man poto buvo sunkoka juos paimti,nes biskvitas purus,plyso,todel dabar visada kepu kikviena biskvituka atskirai.
vaikui galite kepti ta pati rafaelo biskvita,o pertepima daryti pagal nora,pagal tai,ka galetumete jubiliatui duoti.gali buti vien plakta grietinele,galima prideti kazkokiu vaisiu(kons.persikai,vysnios...).dar isplakta grietinele galima maisyti su ricota,''Soti'' varskyte,mascarpone(bet metu vaikui ji gali buti per riebu)
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2011 07 16, 15:05)

Ir dar.

taip

as siulyciau varskini gaivumeli, biskvitai balti, kremas grietineles ir plombyrines varskes su zele gabaliukais 4u.gif
Atsakyti