Garantuoju, kad zmones, kurie prase tokio kremo, ragave yra pirktini torta su vaniliniu kremu, t.y. jau paruostu kremu is milteliu... ir galvoja, kad toki gaus namini...
Gal galetumet pasakyti , kas kepet " Juodaji miska", kokio dydzio formai, biskvitu produktu norma yra nurodyta recepte? Kepiau pagal Rimami sokoladinio biskvito recepta , bet labai sausas gavosi , o butinai reikia rudo biskvito
man tai labai patiko tamsus biskvitai tiek is turtingo kavos torto, tiek is Vysniu karameles torto Tik nezinau kieno ten jie, zinau, kad receptai Olestos Beje, aciu jai dideliausias uz tokius nuostabius tortus, konsultacijas, nors ir apturejau nuotykiu su jais Taciau tai skonio nesugadino, butinai darysiu dar karta
Gal galetumet pasakyti , kas kepet " Juodaji miska", kokio dydzio formai, biskvitu produktu norma yra nurodyta recepte? Kepiau pagal Rimami sokoladinio biskvito recepta , bet labai sausas gavosi , o butinai reikia rudo biskvito
Labą vakarėlį Gal jau kur ir kalbėjot, bet noriu paklausti, kaip padaryti torte tokius ale traškius mažus gabaliukus? Įtariu, kad ten kažkas panašaus į griliažą, bet gal kas tiksliai žinot? Esu kelis kartus ragavus tortus ir pyragėlius su tuo skaniu traškesiu, tad būtų labai faina ir namie kažką panašaus pasigaminti...