QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 13, 17:56)
keista
man jie visada gan stori iskyla
vietoj spyglio biskvitu,bandyk rafaelo biskvita tokiu pat principu(dadeti kakavos/nuimti miltu)
nu man nė sykio nepakilo - nesuprantu, kame bėda
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 13, 18:05)
As siandein viena kaip sveiciau, uzkniso jie mane. As pagal rafaelo biskvita kepu, bet man kazko kai kada vistiek kauliniai gaunasi, ploni...
išmečiau vieną irgi, visai žlugęs, tris sutepiau, bet dantys kaip į gumą sminga... o draugei būtent rafaelo perkepiau, bet bus visas baltas - nebelaikė nei nervai, nei fantazija (diena kaip reikiant šššš: šimtalapiui aguonos kirmėlėtos pasitaikė, griliažinio biskvitai nepavyko, paskui dar grietinėlė į sviestą susiplakė
), reikėjo nė kojos virtuvėn nekelt šiandien