Na va-surasiau recepteli:
Jogurtinis maskarpones torciukas su kapucino prieskoniuBiskvitas2 dideli kiausiniai
100 gr cukraus
100gr miltu
1 saukstas krakmolo
2 saukstai kapucino milteliu(galima smulkios tirpios kavos)
2 saukstai pieno
1 a s kepimo milteliu
Trynius isplakti su puse cukraus iki baltumo,baltymus isplakti su likusiu cukrum iki standziu putu.I truniu mase imaisyti persijotus miltus,krakmola, kava, kep miltelius (sumaisau viska ir persijoju), imaisyti baltymus. Piena uzkaitinti ir supilti itesla.Kepti apie 15-20 min iki170laipsniu ikaitintoj orkaitej.
Kepiau 23 cm formoj,gavosi apie 3 cm aukscio biskvitas (pjoviau per puse)
Kremas400ml grietineles
1 indelis (150gr) braskinio jogurto(as naudoju grietineles skonio)
1 indelis (250gr) maskarpones surio
2 saukstai zelatinos
Braskiu skonio ekstrakto
Zelatina uzmerkti trupuciu vandens (galima braskiu sultyse).Jogurta gerai sumaisyti su mascarpone,supilti istirpinta zelatina,kvapus,maisyti kol mase pasidarys kremo konsistencijos(tirsta) ,imaisyti atsargiai isplakta gietinele.
Biskvitus perpjauti pusiau,sulaistyti kavos/brendzio tirpalu,pertepti kremu,puosti vaisiais,uogom,sausaineliais ar siaip kuo pagal savo skoni.Palikti per nakti susistoveti ir tada meeegautis
Skanaus!