QUOTE(Rasskee @ 2011 07 07, 22:10)
Tai va, tik pasidziaugiau kad nenubego slapia beze, o va, issitraukem paragauti po paros stovejimo, tai ta puse, kur buvo prie saldytuvo sieneles vidines, nuciuoze, pavandenijo bet nesuprantu, torto skersmuo buvo 31cm., jis i saldytuva vos tilpo, jau vos ne remesi krastas dureliu, bet ar gali buti kad saldytuvo sienele kalta cia ir kad nubego del dregmes, juk lasiukai buna ant sieneles, bet jie ant torto tikrai nelasejo...Visai susinervinau, neuzilgo turesiu kepti rimta torta, bandymams nebus kada, mazinti skersmeni galiu tik 1 cm, bet tai turbut nieko nepakeis Nezinau ka daryt, kas gali pagelbet?
Man lygiai tas pats, po nakties saldytuve Tik mano mazesnis tortas 26cm ir prie saldytuvo sieneles tikrai nesiliete. O ir siaip nesusidare jokia plutele, kaip kad anksciau budavo
QUOTE(Glen @ 2011 07 08, 09:47)
Laba diena,
sakykit prasau,kokia kakava naudojat,kazkoks nesusipratimas man su jom,atrodo idedi i tesla,tesla ruda,o kepant issvieseja.kokia naudojat jus?ir kur perkat?
sakykit prasau,kokia kakava naudojat,kazkoks nesusipratimas man su jom,atrodo idedi i tesla,tesla ruda,o kepant issvieseja.kokia naudojat jus?ir kur perkat?
Perku urmo bazej 11sand. tamsia kakava
Papildyta:
QUOTE(vivir @ 2011 07 07, 17:39)
Mergaites, noriu patarimo
Issikepiau Napaleona, sonus papuosiau trupinukais, virsuj padariau zolyte is slapios beze.Tik dabar klausimelis, marcipanines figureles (pirkau gatavas ) galima deti dabar ar geriau pries patiekiant, kad jos nesutirptu?
Issikepiau Napaleona, sonus papuosiau trupinukais, virsuj padariau zolyte is slapios beze.Tik dabar klausimelis, marcipanines figureles (pirkau gatavas ) galima deti dabar ar geriau pries patiekiant, kad jos nesutirptu?
Ir dar laukiu atsakymo i si klausimuka