Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

Sveiki visi;D Noreciau sulaukti jusu patarimo..radau neseniai si recepta ir panorau isbandyti, taciau recepte reikia migdolu miltu..musu salyje rodos ju nepardoda..taigi ka manote ar labai sugadinciau kepini naudodama paprastus miltus? wink.gif

http://www.maameemoo...ke-fathers-day/
Atsakyti
Sveikos Kepejeles 4u.gif

Kepu Napaleona. Noriu virsu dzibuoti slapia beze, sakykit, ar man reik virsutini laksteli istept sviestiniu kremu, ar galiu tiesiai dzibuot? blush2.gif
Atsakyti
jergau, reik jau kepti torta , o dar neissirenku koki doh.gif Renkuosi tarp Zozefinos, vysniu karamelinio, turtingo kavos torto, snikerso ir dar rafaelo biskvitai, su varskes grietineles abrikosu pertepimu biggrin.gif Galvoju daryti dviem aukstais, tad galiu kepti du. Bet , mano galva, apatinis turi buti kietesnis. Padekit apsipresti kuriuos du kepti ax.gif Produktu turiu jau visiems, tai uztat nezinau kuris skaniausias, nes ragavus ir kepus esu tik snikersa ir ta gaivu smile.gif

Dar gal paklausiu del vysniu karamelinio. Gal tas vysnias geriau ismirkyti kokiame alkoholyje , nes bijau, kad jei ketvirtadieni sutepsiu, sestadieniui parugs g.gif Vysnias turiu tas saldytas g.gif Skaiciau, kad patarete pavirti, bet tai jau skonis bus virtu vysniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 06 liepos 2011 - 13:23
asmeniskai sau,daryciau turtinga kavos torta ir zozefina rolleyes.gif

vysniu kolkas niekaip nesu apdorojus-atsildau ir i torta.kolkas nepavede tfu tfu tfu biggrin.gif
Atsakyti
As daryciau kavos torta ir gal vysnini karamelini. Vysnias ne virkit, o apvirkit-tik uzvirus isjungiat.. Apacioj deciau kavos, o virsuj karamelini vysnini. Jei pasirinkus is siu variantu. O siaip snikersas apacioj labai tinka.


Papildyta:
QUOTE(vivir @ 2011 07 06, 14:11)
Sveikos Kepejeles  4u.gif

Kepu Napaleona. Noriu virsu dzibuoti slapia beze, sakykit, ar man reik virsutini laksteli istept sviestiniu kremu, ar galiu tiesiai dzibuot? blush2.gif


Virsaus galima ir netepti smile.gif sonus tai siek tiek galima, jei su plikytu kremu daryta..
Atsakyti
ACIU ! Ir dar klausimuks biggrin.gif Ar vysnias virti vandenyje su cukrumi ar be nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 07 06, 15:53)
ACIU ! Ir dar klausimuks biggrin.gif Ar vysnias virti vandenyje su cukrumi ar be nieko g.gif


As siek tiek vandenuko ipilu, bet nedaug. As apie saldytas kalbu. Bet ipilk ciut ciut, dar gali koki stikliuka brendzio ipilt biggrin.gif cukriuko irgi uzpilk siek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 06 liepos 2011 - 15:02
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 06, 15:20)
Virsaus galima ir netepti smile.gif sonus tai siek tiek galima, jei su plikytu kremu daryta..

Sonus tepu tuo paciu plikytu kremu ir puosiu trupiniais ax.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
[quote=keno,2011 07 02, 16:10]
[quote=keno,2011 07 02, 08:37]
sveikos merginos 4u.gif
kas kepete sampano torciuka,koki sampana pilate i krema? sausa,saldu ar pusiau saldu?pigu,brangu? atsakykite mielosios,savaitgaliui reikes jo,kad nesusimauciau g.gif 4u.gif
ar niekas nezinote del torciuko? verysad.gif
[/quote]


Dariau prieš pusmetį šampano tortą ir aš. Na ką galiu pasakyti - tai pats neskaniausias mano valgytas tortas. Tas kremas toks... fe... Pyliau pusiau saldų, vieną iš pigesnių šampanų. Bet tas kremas ne mano skoniui. Siūlyčiau apgalvoti ar mėgstate alkoholio skonį saldžiame kreme.
Atsakyti
mergaites, sakykit, o zelatina kai istirpsta , karsta tampa, ji turi buti skaidri, ar tokia matine, kaip oro burbuliuku butu pilna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 06 liepos 2011 - 17:12
Atejau pasiguost ir pagalbos tuo paciu paprasyt blush2.gif
Kepu meduti. Pradejau plakt grietinele, tai plakiau plakiau, pamazu pyliau cukru ir citrinos rugsti (svieziai spaustos), tai sustandejo, bet nedaug ir paskui staiga suskystejo vel ir norejo jau sviestas darytis, tai sliukstelejau zelatinos (nors zinau, kad blynai nesusigers dregmes del jos), bet cia vienas sluosknis tik, nes neturejau daugiau grietineles perplakimui.
Kitas idomus dalykas, kitus pertepimo sluoksnius kai plakiau, grietinelen dejau iskart neplakton cukru ir citrinos rugsteles( pirktos), tai taip greit sustandejo ir issiplake.. visai nesupratau kodel taip yra. Taigi, pasakykit, kada is tikruju reikia deti grietinelen cukru ir rugstele? g.gif
Atsakyti
Ir dar klausimelis, gal kas zinot gera sirupo recepta su tiksliom vandens ir cukraus ir kitu reikalingu ingredientu proporcijom, kad galima butu skruzdelyna tepti?
Kiek bedaryciau sirupo niekaip nesigauna schmoll.gif
O ir paties skruzdelyno recepta gal gera turit, kad laksteliai butu traskus, o ne minksti? Esu ne karta kepus seniau, bet niekur rcecepto neuzsirasiau, o dabar reikia ir pamirsau doh.gif tai dariau taip: kiausiniai, miltai ir truputis druskos teslai ir viskas, bet labai nekokie laksteliai gavos, visai ne traskus ir nekoreti, neburbuleti sad.gif

Ir dar, kaip sakant nesekmes po viena nevaiksto sad.gif Jau medutis nepavyko su ta grietinele nesamone, tai negana to ir slapia beze eilini karta nesigavo doh.gif Nu si kart dejau cukraus tiek kiek reikia, nemazinau, vienam kiausiniui 60g. cukraus. Isplakiau su cukrum gerokai kad cukrus aptirpo, tada dejau ant garu karstu, verdancio vandens ir plakiau apie 15 min, nukeliau nuo garu ir vel toliau plakiau apie 5 min, bet vistiek gavosi tasi tokia, aisku, nuo sluoteliu mikserio sunkiai nusikrato, bet formos nelabai laiko, linksa, jei spygliuka bandau daryt, su geliu antgaliuku niekaip neina jokios geles suraityt, viskas susilieja doh.gif Nebesuprantu, kas gali buti negerai, plakiau tai ne ant pacio didziausio greicio, gali buti del to?
Atsakyti