Sveiki visi;D Noreciau sulaukti jusu patarimo..radau neseniai si recepta ir panorau isbandyti, taciau recepte reikia migdolu miltu..musu salyje rodos ju nepardoda..taigi ka manote ar labai sugadinciau kepini naudodama paprastus miltus?
http://www.maameemoo...ke-fathers-day/
Sveikos Kepejeles
Kepu Napaleona. Noriu virsu dzibuoti slapia beze, sakykit, ar man reik virsutini laksteli istept sviestiniu kremu, ar galiu tiesiai dzibuot?
Kepu Napaleona. Noriu virsu dzibuoti slapia beze, sakykit, ar man reik virsutini laksteli istept sviestiniu kremu, ar galiu tiesiai dzibuot?
jergau, reik jau kepti torta , o dar neissirenku koki Renkuosi tarp Zozefinos, vysniu karamelinio, turtingo kavos torto, snikerso ir dar rafaelo biskvitai, su varskes grietineles abrikosu pertepimu Galvoju daryti dviem aukstais, tad galiu kepti du. Bet , mano galva, apatinis turi buti kietesnis. Padekit apsipresti kuriuos du kepti Produktu turiu jau visiems, tai uztat nezinau kuris skaniausias, nes ragavus ir kepus esu tik snikersa ir ta gaivu
Dar gal paklausiu del vysniu karamelinio. Gal tas vysnias geriau ismirkyti kokiame alkoholyje , nes bijau, kad jei ketvirtadieni sutepsiu, sestadieniui parugs Vysnias turiu tas saldytas Skaiciau, kad patarete pavirti, bet tai jau skonis bus virtu vysniu
Dar gal paklausiu del vysniu karamelinio. Gal tas vysnias geriau ismirkyti kokiame alkoholyje , nes bijau, kad jei ketvirtadieni sutepsiu, sestadieniui parugs Vysnias turiu tas saldytas Skaiciau, kad patarete pavirti, bet tai jau skonis bus virtu vysniu
asmeniskai sau,daryciau turtinga kavos torta ir zozefina
vysniu kolkas niekaip nesu apdorojus-atsildau ir i torta.kolkas nepavede tfu tfu tfu
vysniu kolkas niekaip nesu apdorojus-atsildau ir i torta.kolkas nepavede tfu tfu tfu
As daryciau kavos torta ir gal vysnini karamelini. Vysnias ne virkit, o apvirkit-tik uzvirus isjungiat.. Apacioj deciau kavos, o virsuj karamelini vysnini. Jei pasirinkus is siu variantu. O siaip snikersas apacioj labai tinka.
Papildyta:
Virsaus galima ir netepti sonus tai siek tiek galima, jei su plikytu kremu daryta..
Papildyta:
QUOTE(vivir @ 2011 07 06, 14:11)
Sveikos Kepejeles
Kepu Napaleona. Noriu virsu dzibuoti slapia beze, sakykit, ar man reik virsutini laksteli istept sviestiniu kremu, ar galiu tiesiai dzibuot?
Kepu Napaleona. Noriu virsu dzibuoti slapia beze, sakykit, ar man reik virsutini laksteli istept sviestiniu kremu, ar galiu tiesiai dzibuot?
Virsaus galima ir netepti sonus tai siek tiek galima, jei su plikytu kremu daryta..
ACIU ! Ir dar klausimuks Ar vysnias virti vandenyje su cukrumi ar be nieko
QUOTE(mallena @ 2011 07 06, 15:53)
ACIU ! Ir dar klausimuks Ar vysnias virti vandenyje su cukrumi ar be nieko
As siek tiek vandenuko ipilu, bet nedaug. As apie saldytas kalbu. Bet ipilk ciut ciut, dar gali koki stikliuka brendzio ipilt cukriuko irgi uzpilk siek tiek.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 06, 15:20)
Virsaus galima ir netepti sonus tai siek tiek galima, jei su plikytu kremu daryta..
Sonus tepu tuo paciu plikytu kremu ir puosiu trupiniais Aciu uz atsakyma
[quote=keno,2011 07 02, 16:10]
[quote=keno,2011 07 02, 08:37]
sveikos merginos
kas kepete sampano torciuka,koki sampana pilate i krema? sausa,saldu ar pusiau saldu?pigu,brangu? atsakykite mielosios,savaitgaliui reikes jo,kad nesusimauciau
ar niekas nezinote del torciuko?
[/quote]
Dariau prieš pusmetį šampano tortą ir aš. Na ką galiu pasakyti - tai pats neskaniausias mano valgytas tortas. Tas kremas toks... fe... Pyliau pusiau saldų, vieną iš pigesnių šampanų. Bet tas kremas ne mano skoniui. Siūlyčiau apgalvoti ar mėgstate alkoholio skonį saldžiame kreme.
[quote=keno,2011 07 02, 08:37]
sveikos merginos
kas kepete sampano torciuka,koki sampana pilate i krema? sausa,saldu ar pusiau saldu?pigu,brangu? atsakykite mielosios,savaitgaliui reikes jo,kad nesusimauciau
ar niekas nezinote del torciuko?
[/quote]
Dariau prieš pusmetį šampano tortą ir aš. Na ką galiu pasakyti - tai pats neskaniausias mano valgytas tortas. Tas kremas toks... fe... Pyliau pusiau saldų, vieną iš pigesnių šampanų. Bet tas kremas ne mano skoniui. Siūlyčiau apgalvoti ar mėgstate alkoholio skonį saldžiame kreme.
mergaites, sakykit, o zelatina kai istirpsta , karsta tampa, ji turi buti skaidri, ar tokia matine, kaip oro burbuliuku butu pilna
Atejau pasiguost ir pagalbos tuo paciu paprasyt
Kepu meduti. Pradejau plakt grietinele, tai plakiau plakiau, pamazu pyliau cukru ir citrinos rugsti (svieziai spaustos), tai sustandejo, bet nedaug ir paskui staiga suskystejo vel ir norejo jau sviestas darytis, tai sliukstelejau zelatinos (nors zinau, kad blynai nesusigers dregmes del jos), bet cia vienas sluosknis tik, nes neturejau daugiau grietineles perplakimui.
Kitas idomus dalykas, kitus pertepimo sluoksnius kai plakiau, grietinelen dejau iskart neplakton cukru ir citrinos rugsteles( pirktos), tai taip greit sustandejo ir issiplake.. visai nesupratau kodel taip yra. Taigi, pasakykit, kada is tikruju reikia deti grietinelen cukru ir rugstele?
Kepu meduti. Pradejau plakt grietinele, tai plakiau plakiau, pamazu pyliau cukru ir citrinos rugsti (svieziai spaustos), tai sustandejo, bet nedaug ir paskui staiga suskystejo vel ir norejo jau sviestas darytis, tai sliukstelejau zelatinos (nors zinau, kad blynai nesusigers dregmes del jos), bet cia vienas sluosknis tik, nes neturejau daugiau grietineles perplakimui.
Kitas idomus dalykas, kitus pertepimo sluoksnius kai plakiau, grietinelen dejau iskart neplakton cukru ir citrinos rugsteles( pirktos), tai taip greit sustandejo ir issiplake.. visai nesupratau kodel taip yra. Taigi, pasakykit, kada is tikruju reikia deti grietinelen cukru ir rugstele?
Ir dar klausimelis, gal kas zinot gera sirupo recepta su tiksliom vandens ir cukraus ir kitu reikalingu ingredientu proporcijom, kad galima butu skruzdelyna tepti?
Kiek bedaryciau sirupo niekaip nesigauna
O ir paties skruzdelyno recepta gal gera turit, kad laksteliai butu traskus, o ne minksti? Esu ne karta kepus seniau, bet niekur rcecepto neuzsirasiau, o dabar reikia ir pamirsau tai dariau taip: kiausiniai, miltai ir truputis druskos teslai ir viskas, bet labai nekokie laksteliai gavos, visai ne traskus ir nekoreti, neburbuleti
Ir dar, kaip sakant nesekmes po viena nevaiksto Jau medutis nepavyko su ta grietinele nesamone, tai negana to ir slapia beze eilini karta nesigavo Nu si kart dejau cukraus tiek kiek reikia, nemazinau, vienam kiausiniui 60g. cukraus. Isplakiau su cukrum gerokai kad cukrus aptirpo, tada dejau ant garu karstu, verdancio vandens ir plakiau apie 15 min, nukeliau nuo garu ir vel toliau plakiau apie 5 min, bet vistiek gavosi tasi tokia, aisku, nuo sluoteliu mikserio sunkiai nusikrato, bet formos nelabai laiko, linksa, jei spygliuka bandau daryt, su geliu antgaliuku niekaip neina jokios geles suraityt, viskas susilieja Nebesuprantu, kas gali buti negerai, plakiau tai ne ant pacio didziausio greicio, gali buti del to?
Kiek bedaryciau sirupo niekaip nesigauna
O ir paties skruzdelyno recepta gal gera turit, kad laksteliai butu traskus, o ne minksti? Esu ne karta kepus seniau, bet niekur rcecepto neuzsirasiau, o dabar reikia ir pamirsau tai dariau taip: kiausiniai, miltai ir truputis druskos teslai ir viskas, bet labai nekokie laksteliai gavos, visai ne traskus ir nekoreti, neburbuleti
Ir dar, kaip sakant nesekmes po viena nevaiksto Jau medutis nepavyko su ta grietinele nesamone, tai negana to ir slapia beze eilini karta nesigavo Nu si kart dejau cukraus tiek kiek reikia, nemazinau, vienam kiausiniui 60g. cukraus. Isplakiau su cukrum gerokai kad cukrus aptirpo, tada dejau ant garu karstu, verdancio vandens ir plakiau apie 15 min, nukeliau nuo garu ir vel toliau plakiau apie 5 min, bet vistiek gavosi tasi tokia, aisku, nuo sluoteliu mikserio sunkiai nusikrato, bet formos nelabai laiko, linksa, jei spygliuka bandau daryt, su geliu antgaliuku niekaip neina jokios geles suraityt, viskas susilieja Nebesuprantu, kas gali buti negerai, plakiau tai ne ant pacio didziausio greicio, gali buti del to?