Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

Labas rytas 4u.gif
Klausimukas - ką dabar daryt su juodu mišku? g.gif Vyšnių lyg ir žalių kibirais galima pasemti (teoriškai), bet ar jos torto nesuraugins? g.gif Gal man geriau biskutį jas pavirti cukraus sirupe? Nu paguoskite mane, ką daryti, kad nesurūgtų unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 07 05, 07:41)
Labas rytas  4u.gif
Klausimukas - ką dabar daryt su juodu mišku?  g.gif  Vyšnių lyg ir žalių kibirais galima pasemti (teoriškai), bet ar jos torto nesuraugins?  g.gif  Gal man geriau biskutį jas pavirti cukraus sirupe? Nu paguoskite mane, ką daryti, kad nesurūgtų  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Taip, apvirk siek tiek..
Papildyta:
QUOTE(LadyAgne @ 2011 07 05, 02:06)
Labas vakarelis 4u.gif ,
Ar tinka darant 2 aukstu tortukui pirma auksta daryt napoleona,o antram meduti? Nesusmegs antras aukstas?  As sitaip sugalvojau, nes pirmas turi but iprastas apvalus tortukas, o antras, na kur kas mazesnis, skaiciaus formos torciukas.. Butu medutis is kokiu 4 tik laksteliu storio... Siaip kiek zinau iprasta meduti tepti pirmam aukstui..o as va atvirksciai... Labai aciu 4u.gif ...

Tinka. Napoleonas daug sunkesnis uz meduti, todel Napoleona ir as deciau i pirma auksta.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 05, 08:36)
Taip, apvirk siek tiek..

O tai ačiū 4u.gif Vis ramiau, kad randu pagalbos ax.gif nesinori liapsusą įvelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 07 04, 20:47)
na praneškit kaip seksis  mirksiukas.gif
o kremukas pagal vaikystės receptuką, tai skanus gavosi  rolleyes.gif  žiūrėsim koks bus bendras skonis biggrin.gif

butinai pranesiu smile.gif o kiek Napaleona laikot, kol visiskai isigeria ir jau skanus valgymui? pagal receptuka, jei neklystu, raso 10val, bet kai pastaraji karta dariau Napaleona(receptas buvo kitas is interneto platybiu smile.gif ) trecia diena po sutepimo, jis dar buvo sausokas, o ketvirta pats tas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 26, 11:26)
Mandarinu-fantos tortas

Kremas:
2 skardines mandarinu(as dejau apie kg svieziu)
9 lapai zelatinos
200gr pfiladelfija surio
250gr fantos
250gr grietineles
50gr cukraus
100gr cukraus(svieziems mandarinams uzpilti)
Mandarinus nuvarvinti.Suri,vanilina ir cukru sumaisyti.limonada ir 50gr sulciu(mandarinu) per kelis kartus imaisyti i surio mase.Sudeti ibrinkinta ir istirpinta zelatina.Grietinele isplakti ir po mandarinu sudeti i jau stingstancia mase.

Siandien planuoju susitepti torciuka su siuo kremu (tik biskvitus desiu paprastus) tai klausimelis blush2.gif 9 lapai zelatinos, tai cia kiek gaunasi konvertavus is saukstus ar gramus? biggrin.gif As gyvenime neesu macius jos lapais, tai neturiu suopracio kiek tas yr doh.gif
Atsakyti
Jau pati radau, kad 1 lapelis zelatinos=2g iprastos thumbup.gif
Vsio, siandien gaminsiu cool.gif jai iseis kas padoraus, tai idesiu pjuvio foto ax.gif
Atsakyti
merginos... uzsukau pas jus pirma karta... siaip labai megstu gaminti... bet su tortais draugavau tik viena karta pries gera menesi... dabar nusprendziau savo gimtadieniui issikept torta... kokius biskvitus kepsiu zinau... o su pertepimu, noriu kazko kitokio... nors ir anas buvo super... o nera kokio pertepimo su varske? arba kazkas tokio kad nebutu per saldu ir per riebu? dariau viena pertepima is grietineles ir sviesto, bet man kazkaip biski jautesi sviestas, o as jo nemegeja... gal galite ka patart?
Atsakyti
As tai paskutiniu metu darau grietinele su mascarpone, su siek tiek pudros. Kai biskvitas saldus, tai toks kremas man liux.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 05, 12:13)
merginos... uzsukau pas jus pirma karta... siaip labai megstu gaminti... bet su tortais draugavau tik viena karta pries gera menesi... dabar nusprendziau savo gimtadieniui issikept torta... kokius biskvitus kepsiu zinau... o su pertepimu, noriu kazko kitokio... nors ir anas buvo super... o nera kokio pertepimo su varske? arba kazkas tokio kad nebutu per saldu ir per riebu? dariau viena pertepima is grietineles ir sviesto, bet man kazkaip biski jautesi sviestas, o as jo nemegeja... gal galite ka patart?

gali maisyti grietinele su varske,grietinele su rikota,grietinele su jogurtu mirksiukas.gif priedus ir pagal savo norus gali deti...zele gabaliukai,konservuoti persikai... mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 05, 13:13)

Aš dariau su desertine plombyrine varške( tik nebepamenu kas iš SM mamyčių buvo įdėjusios receptą) 4u.gif

450 g grietinėlės
2 pok. plombyrinės varškės
3 valg. š. cukraus
0,3 arb. šaukštelio citrinos rūgšties

grietinėlę išplakti su cukrumi ir rūgštele iki standumo, įmaišyti plombyrinę varškę.Į vieną pertepimo sluoksnį pripjausčiau braškių, į kitą pribėriau mėlynių (originale buvo su žele gabaliukais).Tortą apliejau šokoladiniu glaistu, papuošiau braškėmis, biskvitą kepiau pagal "Rafaelo".Buvo labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2011 07 05, 21:10)
Aš dariau su desertine plombyrine varške( tik nebepamenu kas iš SM mamyčių buvo įdėjusios receptą)  4u.gif

450 g grietinėlės
2 pok. plombyrinės varškės
3 valg. š. cukraus
0,3 arb. šaukštelio citrinos rūgšties

grietinėlę išplakti su cukrumi ir rūgštele iki standumo, įmaišyti plombyrinę varškę.Į vieną pertepimo sluoksnį pripjausčiau braškių, į kitą pribėriau mėlynių (originale buvo su žele gabaliukais).Tortą apliejau šokoladiniu glaistu, papuošiau braškėmis, biskvitą kepiau pagal "Rafaelo".Buvo labai skanus  wub.gif

aciu,
as biskvita ruosiuosi kepti is siu produktu
3 kiaušiniai
220 g. cukraus
270ml. pieno
380gr. razinų
22 g. sodos
300 g. miltų
40gr. vanilinio cukraus .
Atsakyti