Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(mamy <3 @ 2011 07 04, 15:13)
nemėgsta grietinėlės, vaisių, jogurtų ir pan smile.gif  snickerso jau atsiragavusi biggrin.gif

http://www.supermama...;#entry44969034
24cm apvalioje formoje turetu buti kaiptik smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės 4u.gif
su prašymu, kokį tortuką galėtumėte parekomenduoti. Užsakovė nemėgsta grietinėlės, vaisių, jogurtų ir pan smile.gif  snickerso jau atsiragavusi biggrin.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif

ne kepejele as, bet parekomenduosiu Napaleona, kadangi ir pati brandinu minti ji kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 07 04, 15:40)
24cm apvalioje formoje turetu buti kaiptik  smile.gif

ačiū saulės zuikuti, pabandysiu būtinai 4u.gif

QUOTE(mylimaa @ 2011 07 04, 16:49)
ne kepejele as, bet parekomenduosiu Napaleona, kadangi ir pati brandinu minti ji kepti smile.gif

biggrin.gif aš jį dabar ir kepu thumbup.gif biggrin.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
padėkit reiktu kuo greiciau suzinoti kur butu imanoma gauti silikoniniu kepimo formu,bet jos turėtu būti figūrinės>.
iš anksto dėkoju

karolina
Atsakyti
QUOTE(mamy <3 @ 2011 07 04, 17:05)
biggrin.gif  aš jį dabar ir kepu thumbup.gif  biggrin.gif
ačiū už atsakymą 4u.gif

kaip saunu thumbup.gif o gal parekomenduosit skaniu Napaleono laksteliu ne su sviestu, o margarinu recepta? blush2.gif ar tik sviestas tinka? nusiziurejau i si: Napaleonas , nes man kaip tik bais didelio Napaleono reik doh.gif bet su sviestu brangokai gaunas
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 04, 17:24)
kaip saunu thumbup.gif o gal parekomenduosit skaniu Napaleono laksteliu ne su sviestu, o margarinu recepta? blush2.gif ar tik sviestas tinka? nusiziurejau i si: Napaleonas , nes man kaip tik bais didelio Napaleono reik doh.gif bet su sviestu brangokai gaunas

kepu būtent šį 4u.gif biggrin.gif sutapimai biggrin.gif
na turiu kažkur tokį seną seną receptą, tai jei gerai pamenu dedasi margarinas g.gif ji tarkuodavau pabarstydama miltais smile.gif
na manau, kad gali pabandyti su margarinu g.gif
arba jei domina, galiu pasiknisti užrašuose ir surasti tą receptuką 4u.gif
Atsakyti
gal pabandysiu si, tik vietoj sviesto desiu margarina EVE, gal labai nenukentes g.gif o siaip idomumo deliai, koki sviesta naudojat tokiem kepiniam? ar turi itakos sviestas bus "Rokiskio"82% ar Norfos 82%? ax.gif kaina tai ju labai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 04, 18:10)
gal pabandysiu si, tik vietoj sviesto desiu margarina EVE, gal labai nenukentes g.gif o siaip idomumo deliai, koki sviesta naudojat tokiem kepiniam? ar turi itakos sviestas bus "Rokiskio"82% ar Norfos 82%? ax.gif kaina tai ju labai skiriasi smile.gif

aš jau sutepiau, iš pusės normos, tai trūko kremuko aptepimui, gerai, kad naminiam vartojimui biggrin.gif
aš naudoju sviestą, ne riebalų mišinį, šiaip stengiuosi kuo riebesnį smile.gif manau, kad jūsų paminėti niekuo nesiskiria, ne nebent gramais pokelyje g.gif smile.gif
Atsakyti
gramais skiriasi keliais smile.gif jei nusiteiksiu ir kepsiu, lakstelius kepsiu su margarinu, o pertepima darysiu pagal si: Napaleonas
nesu bandzius su kondensuotu, tad idomu smile.gif o ir svieto siam kremui maziau reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 04, 19:44)
gramais skiriasi keliais smile.gif jei nusiteiksiu ir kepsiu, lakstelius kepsiu su margarinu, o pertepima darysiu pagal si: Napaleonas
nesu bandzius su kondensuotu, tad idomu smile.gif o ir svieto siam kremui maziau reikia ax.gif

na praneškit kaip seksis mirksiukas.gif
o kremukas pagal vaikystės receptuką, tai skanus gavosi rolleyes.gif žiūrėsim koks bus bendras skonis biggrin.gif
Atsakyti
Užsakovė nemėgsta grietinėlės, vaisių, jogurtų ir pan smile.gif  snickerso jau atsiragavusi biggrin.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif

man tai biski juokas paeme, nes visko, kas dedama i torta nemegsta hihihi.gif tada ant bajerio iskepciau duonos su cesnaku lotuliukas.gif , o paskui jau ir napolepona parodyciau, kad aparpalio negautu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif ,
Ar tinka darant 2 aukstu tortukui pirma auksta daryt napoleona,o antram meduti? Nesusmegs antras aukstas? As sitaip sugalvojau, nes pirmas turi but iprastas apvalus tortukas, o antras, na kur kas mazesnis, skaiciaus formos torciukas.. Butu medutis is kokiu 4 tik laksteliu storio... Siaip kiek zinau iprasta meduti tepti pirmam aukstui..o as va atvirksciai... Labai aciu 4u.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 05 liepos 2011 - 01:10