aš gi Jums sakau dasitoj yra, tik kiekiai dideli
QUOTE(Olesta @ 2011 06 29, 19:49)
praleidau jusu zinute o kur Dasida randasi ? ir kokie mazdaug kiekiai ?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 29, 22:44)
praleidau jusu zinute o kur Dasida randasi ? ir kokie mazdaug kiekiai ?
UAB "Dasita" Savanorių 178, LT-03154, Vilnius
QUOTE(miskouoga @ 2011 06 29, 22:59)
UAB "Dasita" Savanorių 178, LT-03154, Vilnius
Aciukas,
kaip supratau tai ten, tik didmenine prekyba
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 30, 01:05)
QUOTE(Olesta @ 2011 06 29, 19:49)
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 30, 02:05)
o kas Jums draudžia pirkti daug, aš iš ten karoliukus, marcipaną pirkdavau, siūlydavo ir visą kitą produkciją, tik man jos nereikėjo tuo metu telefonai duoti, pasiskambinat ir gražiai paprašot tik po 100 g tai nesitikėkit gauti, pirkti reikia daug ir tada ar tai dalintis, ar tai kepti vien Karališkus
Merginos, gal kas darė šį http://skanusgyvenim...s-tiramisu.html ? Kilo klausimas, ar galiu išsikepti biskvitą iš anksto Ar nebus jis jau per senas, jei kepsiu sekmadienį vakare, sutepsiu pirmadienį vakare, o valgysim antradienį po pietų?
QUOTE(Įdomi @ 2011 06 30, 12:47)
Merginos, gal kas darė šį http://skanusgyvenim...s-tiramisu.html ? Kilo klausimas, ar galiu išsikepti biskvitą iš anksto Ar nebus jis jau per senas, jei kepsiu sekmadienį vakare, sutepsiu pirmadienį vakare, o valgysim antradienį po pietų?
bus pats tas iskeptus ir atvesusius biskvitus ivyniok i maiseli ir idek i saldytuva.as taip darau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 30, 12:56)
bus pats tas iskeptus ir atvesusius biskvitus ivyniok i maiseli ir idek i saldytuva.as taip darau
Ačiū už greitą atsakymą Taip ir padarysiu
QUOTE(Olesta @ 2011 06 30, 07:32)
o kas Jums draudžia pirkti daug, aš iš ten karoliukus, marcipaną pirkdavau, siūlydavo ir visą kitą produkciją, tik man jos nereikėjo tuo metu telefonai duoti, pasiskambinat ir gražiai paprašot tik po 100 g tai nesitikėkit gauti, pirkti reikia daug ir tada ar tai dalintis, ar tai kepti vien Karališkus
taip ir padarysime , bet jau po atostogu, nes ryt jau isvaziuoju su vaikais i sanatorija
Aciu
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 30, 14:25)
taip ir padarysime , bet jau po atostogu, nes ryt jau isvaziuoju su vaikais i sanatorija
Aciu
Aciu
Jei vis del to matysi, kad tau per daug tu "traskučiu" pasiūlyk man
Mergaites gal kas atsimenate koks pavadinimas tortuko kur i biskvita razinos maltos dedasi nerandu , noretusi isbandyti