QUOTE(mylimaa @ 2011 06 28, 14:49)
internete radau toki recepta:
Karamelinis ganašas
[i]420 g grietinėlės (geriausia 36 proc)
QUOTE(Zometa @ 2011 06 28, 14:30)
kazi ar labai padesiu, nes kepeja ir as nelabai kokia
zelatina brinkinu su vandeniu taip, kad isbrinkus zaletinai neliktu vandens, o tik stambus zelatinos grudeliai, o tada ja pakaitinu ant virykles, bet neuzvirinu, arba galima lyditi karstoje voneleje
paruosta taip zelatina atvesinu ir pilu ja i grietinele ar kur kitur reikia, silpna srovele, taikydama i plaktuvo sluoteles, tada labai puru gaunasi pagal ideja
As irgi taip tirpdau zelatina (lietuviska)
O kokia gretinele buna 36% koks pavadinimas ir ipakavimas
nes niekarto neteko matyti
visada pirgdavau 35%
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 28, 09:28)
Tai, kad ten i šokoladinius traškučius nepanašu buvo
Ten kažkas neaiškaus, tokio traškaus, traškaus, bet neįžiūrimo, tikrai studijavau atsakingai. Dabar prisimenu ka su tokiu traškesiu valgiau, gal kaip "geishos" šokoladuke
kaskas panasaus, bet dar skaniau man pertepimas torte