Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(akilezna @ 2011 06 28, 08:47)
jo Rimi karaliskas tortas man  thumbup.gif toks skanus ir traskesiukas tas, o jo ten taip mazai  biggrin.gif

va va, man jis skanus butent del to traskesio, na labai skanus wub.gif bet toks plonutis tas pertepimas verysad.gif galetu buti ir daugiau biggrin.gif
kad jo receptuka gavus bigsmile.gif
Atsakyti
visada plaku Saulės pieno ir visada sustandėja, klausimas ko dėjot į vidų??? o suvarškėjo, nes suplakėt sviestą 4u.gif galėjot panaudoti tortui aptepti prieš dengimą 4u.gif indelis grietinėlės ir keli šaukštai Rududu, visa kita aprašyta 4u.gif 600 grietinėlės ir dar indelis Rududu bus be proto daug to kremo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 28, 14:49)
internete radau toki recepta:
Karamelinis ganašas
[i]420 g grietinėlės (geriausia 36 proc)

QUOTE(Zometa @ 2011 06 28, 14:30)

kazi ar labai padesiu, nes kepeja ir as nelabai kokia tongue.gif zelatina brinkinu su vandeniu taip, kad isbrinkus zaletinai neliktu vandens, o tik stambus zelatinos grudeliai, o tada ja pakaitinu ant virykles, bet neuzvirinu, arba galima lyditi karstoje voneleje smile.gif
paruosta taip zelatina atvesinu ir pilu ja i grietinele ar kur kitur reikia, silpna srovele, taikydama i plaktuvo sluoteles, tada labai puru gaunasi pagal ideja smile.gif

As irgi taip tirpdau zelatina (lietuviska)
O kokia gretinele buna 36% koks pavadinimas ir ipakavimas g.gif nes niekarto neteko matyti blush2.gif visada pirgdavau 35%

QUOTE(Bijuna @ 2011 06 28, 09:28)
Tai, kad ten i šokoladinius traškučius nepanašu buvo  g.gif Ten kažkas neaiškaus, tokio traškaus, traškaus, bet neįžiūrimo, tikrai studijavau atsakingai. Dabar prisimenu ka su tokiu traškesiu valgiau, gal kaip "geishos" šokoladuke  g.gif

kaskas panasaus, bet dar skaniau man pertepimas torte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 birželio 2011 - 19:19
[quote=erikiuxxx,2011 06 28, 20:17]

O kokia gretinele buna 36% koks pavadinimas ir ipakavimas
Zemaitijos pieno 36%-450 g
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 28, 20:08)
visada plaku Saulės pieno ir visada sustandėja, klausimas ko dėjot į vidų??? o suvarškėjo, nes suplakėt sviestą  4u.gif galėjot panaudoti tortui aptepti prieš dengimą 4u.gif indelis grietinėlės  ir keli šaukštai Rududu, visa kita aprašyta 4u.gif 600 grietinėlės ir dar indelis Rududu bus be proto daug to kremo  ax.gif

torto pertepimui plakiau 400g grietineles su 4 saukstais cukraus, dejau po sauksta plakant vis smile.gif matyt perplakiau, man jin niekaip nedidejo ax.gif dabar nusipirkau dvaro grietineles 35%
o plakant ganasa(kur su rududu) jis padideja? saldytuve jau vesta 600g paruosta ganaso plakimui, bet jis man toks sviesiai sviesiai rudas, bijau kad rududu pamazinau, bet sudejau beveik visa, dar koki pusantro sauksto tepalikau indelyje, ziuresiu kias gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 28, 20:04)
va va, man jis skanus butent del to traskesio, na labai skanus wub.gif bet toks plonutis tas pertepimas verysad.gif galetu buti ir daugiau biggrin.gif
kad jo receptuka gavus bigsmile.gif

Jo sitas tortukas labai skanus, ji gamina UAB"kacerges vingis". Ir man butu gerai gauti jo receptuka, ech, net seile nutyso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2011 06 28, 13:30)

Kaip paruošti želatina  Pirkau Dr. Otker ar kaip jis ten, kai į masę pyliau želatiną, kuri buvo tikrai tikrai nekaršta, tik tokie snargliai pasidarė 
Ir viskas iškeliavo į kanalizaciją.
Kokią želatiną geriau tada naudoti ir su kokiu vandens kiekiu ją paruošti?

per mažai vandens ypylet binkindama želatina ir dar per vėsia supylet y krema,todel sutrauke jums tais snargliais kaip sakot
Atsakyti
[quote=juste10,2011 06 28, 21:01]
[quote=erikiuxxx,2011 06 28, 20:17]

O kokia gretinele buna 36% koks pavadinimas ir ipakavimas
Zemaitijos pieno 36%-450 g
[/quote]
Aciukas, reiks paziureti atidziai parduotuveje, bet RIMI nei karto nemaciau verysad.gif
koks pakiukas turetu buti? minksatas ar kietas ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 29, 15:23)
Aciukas, reiks paziureti atidziai parduotuveje, bet RIMI nei karto nemaciau verysad.gif
koks pakiukas turetu buti? minksatas ar kietas ?

toks pat indelis kaip Saulės pieno, būna mažais ir po 450 g, IKI tinklas tikrai ja prekiauja 4u.gif
http://www.zpienas.l...mium-produktai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona *: 29 birželio 2011 - 15:41
QUOTE(Geltona * @ 2011 06 29, 15:35)
toks pat indelis kaip Saulės pieno, būna mažais ir po 450 g, IKI tinklas tikrai ja prekiauja  4u.gif
http://www.zpienas.l...mium-produktai/

Aciukas, man iki toloka, bet nueisiu specialei paziureti, aciukas kad parodei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2011 06 28, 15:30)
Kartoju savo klausimėlį jūsų temoje, gal kas galėsit padėt, nes snd labai noriu vėl pabandyt daryt kol dar turiu braskiu  smile.gif
Kaip paruošti želatina  Pirkau Dr. Otker ar kaip jis ten, kai į masę pyliau želatiną, kuri buvo tikrai tikrai nekaršta, tik tokie snargliai pasidarė 
Ir viskas iškeliavo į kanalizaciją.
Kokią želatiną geriau tada naudoti ir su kokiu vandens kiekiu ją paruošti?

Aš vandens pilu nedaug, maždaug apie penktadalį stiklinės pakeliui Dr.Otker želatinos, o gal net ir dar mažiau - na kad apsemtų miltelius ir tiek. Truputį palaikau (10 min) ir tirpinu karšto vandens vonelėje. Tuomet plaku kremą. Kai plakimas jau į pabaigą, dedu kelis šaukštus kremo į želatiną, gerai išmaišau ir tada jau pilu neskubėdama į visą kremą. Tuomet neatsiranda jokių negerovių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2011 06 29, 00:00)
Jo sitas tortukas labai skanus, ji gamina UAB"kacerges vingis". Ir man butu gerai gauti jo receptuka, ech, net seile nutyso ax.gif

pasirodo i ta kremuka deda jie traskius dribsnius bigsmile.gif , bet pavadynimo man nepasake, sako kad uzsenetiskai parasyta, ir kad tik parduodama kepikloms.
as siandien, vienoj mazytei kavinei paklausiau, nes pamaciau vitrino si torciuka, bet pasirodo jie patis ten kepa, tai man parode kaip atrodo, ir isparasiau pas jas nusipirkti, tai gavau maiseli vienam torciukui, na koki 50gr dave, bet apie recepta nedrisau paklausti blush2.gif
tai nupirkau gabaliuka torciuko ir name ilgai ji nagrinejau, tai atrodo kad jie pamaisyti tik su rududu kremuku mirksiukas.gif
galesiu veliau foto ikelti tu dribsniu, jie rudos spalvytes kaip rududu bigsmile.gif
Atsakyti