QUOTE(Ulė @ 2011 06 20, 06:09)
Tortas Napoleonas
Nemėgstu riebių sviestinių kremų, ir dar dažnai būna, kad lakštai nesusigeria tuo sviestu tai sluoksniai išsidraiko.
Šis tortas kitoks, pūslėtas, neriebus, kremu susigėrusiais lakštais, visų buvo išgirtas, jau ir užsakymų gavau
Ir nėra taip sudėtinga kaip atrodo, pagaminti neužtrukau ne valandos.
Nemėgstu riebių sviestinių kremų, ir dar dažnai būna, kad lakštai nesusigeria tuo sviestu tai sluoksniai išsidraiko.
Šis tortas kitoks, pūslėtas, neriebus, kremu susigėrusiais lakštais, visų buvo išgirtas, jau ir užsakymų gavau
Ir nėra taip sudėtinga kaip atrodo, pagaminti neužtrukau ne valandos.
Ismeginau. Ules receptuku gerbeja esu jau senokai. Bet dazniau lieku tik stebetoja Kaupiausi vis ka ismegint. Bet kai pamaciau si receptuka - kibau i darba. Taip paprastai nuskambejo, kad zutbut turejau ismegint. Tai mano gyvenime pirmas tortas. Ir tikrai niekada nemaniau, kad tai bus butent toks, nes jau atrodo sunkiau padaromas nei koks biskvitinis. Bet klydau. Tikrai nebuvo sunku. Suteptas prastovejo saldytuve visa nakti. Vietoj vaniles anksties dejau cukru su vanile ir vaniles esencijos. Virsu papuosiau kokosais ir cukrinem sirdelem. Visu ragautoju ivertintas labai teigiamai. Tik man kremo liko nemazai, nors pats tortas tikrai nebuvo sausas.