Mandarinu-fantos tortas
biskvitas:
100gr sviesto
vanil cukrus 1 pak
250gr cukraus
125gr miltu
3 kiausiniai
2 arb. sauksteliai kepimo milteliu
4 valg. saukstai pieno
sviesta ,vanil cukru ir cukru isplakti.Sudeti plakant po 1 tryni.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir pakaitom su pienu per tris kartus imaisyti i sviesto mase.Baltymus isplakti atskirai su 15ogr cukraus.tesla padalinti i dvi lygias dalis.Deti i skarda isklota sviestiniu popieriu ant virsaus deti isplaktus baltymus.Kepti 175C-35-40 min.
Kremas:
2 skardines mandarinu(as dejau apie kg svieziu)
9 lapai zelatinos
200gr pfiladelfija surio
250gr fantos
250gr grietineles
50gr cukraus
100gr cukraus(svieziems mandarinams uzpilti)
Mandarinus nuvarvinti.Suri,vanilina ir cukru sumaisyti.limonada ir 50gr sulciu(mandarinu) per kelis kartus imaisyti i surio mase.Sudeti ibrinkinta ir istirpinta zelatina.Grietinele isplakti ir po mandarinu sudeti i jau stingstancia mase.
receptas isverstas is vokieciu kalbos

Tikrai rekomenduoju,kremas laaaaaaaabai skanus. Gaminau toki pat torta su paprastu biskvitu ir vietoj mandarinu dejau braskes. Nu skonis
