Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 12:46)
Na bet vistiek aciu uz demesi  4u.gif Jau kepu pirma biskvita, ziuresiu kaip sikart bus, nes pyliau pora saukstu i 24cm forma  cool.gif

as irgi siandien iskepiau jau biskvita. isejo geraim nesukrito, be kauburio, lygus, is isores atrodo gerai, viduj neaisku kas bus kai prapjausiu biggrin.gif

turiu klausima. planuoju savo biskvita pertepti su grietineles kremu ir su braskem. o jeigu i viena pertepima ant grietineles uzbarstyciau konservuotu persiku? ar dera torte persikai su braskem, ir ar grietinele sustings su kons. persikais>?
Atsakyti
kons.persikai su grietinele tikrai draugauja,bet asmeniskai as, viename torte vaisiu nemaisyciau,deciau kazkuriuos vienus
Atsakyti
Padekit isgelbet krema unsure.gif siandien sugalvojau isbandyt nauja krema, kazkur perskaiciau gretinele su jogurtu, idejau 2 pak. standiklio ir man kazkokia nesamone gavosi doh.gif nestandeja ir dar konsistencija idomi sad.gif gal pabandyt zelatina??? nezinau ka daryt ar jau viskas beviltiska ir reikia mest lauk... verysad.gif
Atsakyti
standiklis tik grietinėlei tinkamas.

želatina viską sutvarkys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 23, 21:01)
standiklis tik grietinėlei tinkamas.

želatina viską sutvarkys.  mirksiukas.gif

o tai jeigu du indeliai gretineles 450ml ir vienas jogurto 350ml, kiek zelatino, nes su zelatina tik viena karta neseniai bandziau standint, todel jokiu proporciju nezinau, padekit unsure.gif
Atsakyti
Siaip turejo but normalus kremas ir be zelatinos tokiam kiekiui grietineles ir jogurto. Gal plaket iskart sudejus viska?

Dabar zelatina issibrinkinkit. Litrui kremo imkit apie 20 g zelatinos. Ten pas jus bus 1250 g jei gerai suskaiciavau, nu tai imkit kokius 25-30 g zelatinos. As ja istirpinciau 100 ml vandenuko. As naudoju Dr.Oetkher zelatina.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 23, 21:20)
Siaip turejo but normalus kremas ir be zelatinos tokiam kiekiui grietineles ir jogurto. Gal plaket iskart sudejus viska?

Dabar zelatina issibrinkinkit. Litrui kremo imkit apie 20 g  zelatinos. Ten pas jus bus 1250 g jei gerai suskaiciavau, nu tai imkit kokius 25-30 g zelatinos. As ja istirpinciau 100 ml vandenuko. As naudoju Dr.Oetkher zelatina.

Tai cia tikriausiai mano klaida bus g.gif nes jo ipiliau viska kartu gretinele ir jogurta isplakiau viska ir paskui idejau standiklio, bet nesamone gavosi doh.gif
O zelatina irgi turiu Dr.Oetkher, na bandysiu gelbet situacija, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2011 06 23, 20:24)
Tai cia tikriausiai mano klaida bus  g.gif nes jo ipiliau viska kartu gretinele ir jogurta isplakiau viska ir paskui idejau standiklio, bet nesamone gavosi  doh.gif
O zelatina irgi turiu Dr.Oetkher, na bandysiu gelbet situacija, aciu  4u.gif


Jei butumet is pradziu isplakusi grietinele, o paskui pamazu sudeje jogurta, butu gavesi viskas gerai smile.gif bet is klaidu mokomes...na bet krema zelatina isgelbes tikrai. Tik letai zelatina supilkit i krema, kad nesutrauktu.
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokį klausimuką, jei darau pertepimą varškės kremo arba grietinėlės, papuošimą noriu daryti su cukraus pudrą, tai ar patį viršutinį biskvito sluoksnį reik pertepti?..Ar tą masę iš pudros dėti ant biskvito be jokio pertepimo?..Dėkui už atsakymą.. 4u.gif

P.S. Apie tai tikrai rašyta buvo, bet nepamenu kur, o dabar taip staigiai reikia, ir nerandu..ir neatsimenu kaip ten kas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 06 23, 21:29)
Sveikos,

pries dengiant torta mase,visada ji reikia visa(sonus,virsu) aptepti ,graziai aplyginti sviestiniu kremu
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 06 23, 21:29)
Sveikos,
turiu tokį klausimuką, jei darau pertepimą varškės kremo arba grietinėlės, papuošimą noriu daryti su cukraus pudrą, tai ar patį viršutinį biskvito sluoksnį reik pertepti?..Ar tą masę iš pudros dėti ant biskvito be jokio pertepimo?..Dėkui už atsakymą.. 4u.gif

P.S. Apie tai tikrai rašyta buvo, bet nepamenu kur, o dabar taip staigiai reikia, ir nerandu..ir neatsimenu kaip ten kas.. doh.gif

Hi-hi biggrin.gif siandien kaip tik to pacio dalyko klausiau papuosimu temoje blush2.gif Man paaiskino merginos, kad virsutinio biskvito "tortiniu" kremu tepti nereikia, o tiesiog visa torta, tiek virsu tiek sonus aptepti sviestiniu kremu 4u.gif Jai as teisngai supratau, kad ruosiates torta dengti pastilazu ar tai MMG ar kokiom kitom panasios dengimo masem rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, einu ieškotis sviestinio kremo.. 4u.gif
Atsakyti