QUOTE(Bijuna @ 2011 06 22, 14:19)
kisule ačiū
O gal kuri ir kepėt? ar skanus? Kaip ta raudona spalva?
Aš "spalvotą" biskvitą kepu pagal šito pyrago receptą:
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė aliejaus,
250 g kisieliaus (sauso kisieliaus miltelių),
5 kiaušiniai,
100 g. cukraus (nebūtina, nes saldu jau ir nuo kisieliaus miltelių),
kepimo miltelių (nebūtina).
Kiaušinius išplakam su cukrumi. Supilt stiklinę aliejaus, subert kepimo miltelius ir kisielių. Viską išplakam. Beriame miltus, išmaišom. Pilam į kepimo formą, išteptą sviestu. Kept apie 180-200 laipsnių orkaitėje. Ar iškepęs, patikrint mediniu pagaliuku. Galima valgyti kaip pyragą arba kaip biskvitą.
Vat spalvą ir gauni priklausomai nuo to, kokio skonio kisielių naudoji