Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(jurgitasta @ 2011 06 20, 22:51)
O verdant indeli atidaryt, ar ne? Man baisu ar negali neatidaryta banke sprogt beverdant?

uzdaryta reikia virti biggrin.gif niekas ten nesprogsta,aisku,kai atverda,reikia pamazinti galinguma drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zinoma kad nesprogsta biggrin.gif as tik vandens vis dapilu kad apsemti indeliai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 06 20, 15:48)
Atsinešu tortuką iš kitos temos. Labai noriu pasigaminti tokį tortuką, bet iškilo klausimas.
Kaip tokį tortą pjaustyti, nuimant gėlytes ar jas paliekant???
Gėlytės turbūt pasiliažinės?
Kažkur buvau radusi pastilažo receptą su kondensuotu pienu, bet kaip reikia niekur jo nerandu, gal kuri pamenat???

aš, skaitydama temutę, buvau išsisaugojusi šitą receptuką:
Masė figurelėms ir tortams dengti su kondensuotu pienu:
160 gr sauso pieno
160 gr. cukraus pudros
200 gr. kondens. pieno
1-1,5 arb. šaukš. citrinos sulčių
Piena ir cukraus pudra sumaišyti, ipilti po truputį kondens. pieno, citr. sulčių, viska gerai išminkyti. Jei bus per minkšta, įdėti dar cukraus pudros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona *: 20 birželio 2011 - 23:30
QUOTE(jurgitasta @ 2011 06 20, 21:14)
Sveikos merginos, gal galetumet patart, kuo galetu pakeist "rududu" ir virta kondensuota piena "snikers" biskvituose  ax.gif  ? Tokio gerio kaip "rududu'' musu krastuose nerasiu, o kondensuota virt labai bijau  unsure.gif


Siaip virti kondensuota ner ko bijot, niekas nesprogsta smile.gif O "rududu" cia irgi yra pirkti, galbut neradot niekada, vadinasi "Hapå"
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2011 06 20, 23:06)
Zinoma kad nesprogsta  biggrin.gif as tik vandens vis dapilu kad apsemti indeliai butu  4u.gif

dar ir kaip sprogsta biggrin.gif pas pazistama sprogo, visos lubos buvo kondensoto pieno blink.gif

As kiek viriau tai viskas ok, idedu i puoda koki ranksluosti, sustatau kiek telpa bonkuciu i puoda, nes vienos neapsimoka virti, ir kad vandens daugiau butu, ir verdu ant mazos ugnes, sumazinu ugni kai uzverda ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus ir uz info 4u.gif , Soltuna, dekui, niekad nesidomejau kas slepiasi po tuo pavadinimu, tad reiks issiaiskint biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar biuvo kur kalbeta apie torta "Raudonas velvetas" g.gif Kažka atsimenu, bet ... neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
quote=Bijuna,2011 06 22, 12:39]
Merginos, ar biuvo kur kalbeta apie torta "Raudonas velvetas" g.gif Kažka atsimenu, bet ... neatsimenu biggrin.gif
[/quote]
Ar apie šita kalbėjai?
"Raudonas velvetas" tortas
mirksiukas.gif
Atsakyti
kisule ačiū 4u.gif
O gal kuri ir kepėt? ar skanus? Kaip ta raudona spalva?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 22, 14:19)
kisule ačiū  4u.gif
O gal kuri ir kepėt? ar skanus? Kaip ta raudona spalva?

Aš "spalvotą" biskvitą kepu pagal šito pyrago receptą:
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė aliejaus,
250 g kisieliaus (sauso kisieliaus miltelių),
5 kiaušiniai,
100 g. cukraus (nebūtina, nes saldu jau ir nuo kisieliaus miltelių),
kepimo miltelių (nebūtina).

Kiaušinius išplakam su cukrumi. Supilt stiklinę aliejaus, subert kepimo miltelius ir kisielių. Viską išplakam. Beriame miltus, išmaišom. Pilam į kepimo formą, išteptą sviestu. Kept apie 180-200 laipsnių orkaitėje. Ar iškepęs, patikrint mediniu pagaliuku. Galima valgyti kaip pyragą arba kaip biskvitą.
Vat spalvą ir gauni priklausomai nuo to, kokio skonio kisielių naudoji biggrin.gif


Atsakyti
Sveikos merginos. As cia su vienu klausimu-prasymu. Labai neturiu laiko ieskoti, nes turiu baisiai neramia mergina. Gal kuri darot ar zinot kas daro tortus? Man reikia kitam savaitgaliui krikstynom mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 22, 13:19)
kisule ačiū  4u.gif
O gal kuri ir kepėt? ar skanus? Kaip ta raudona spalva?


Man labai patiko sis tortas,skanus kremas.Dazu dejau nedaug,tai ju nesimate,nes kakavos milteliai dar dedasi.
Atsakyti