Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(kisule @ 2011 06 14, 09:55)
O mes toki pati torta kepame,bet visada dedame braskes i grietinele  thumbup.gif  thumbup.gif  super skonis,kaip tik priduoda gaivumo braskes  4u.gif .

as irgi visuomet dedu, bet suvalgomas jis greitai, max per 3 dienas, niekas nepasidaro schmoll.gif
siandien jau toks gaminys saldytuve stingsta, tik i giretiele dar varskes pakeli idejau...dukryte jau prase prapjauti-stengti dar turetu, bet skonis-primena vaikyste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 14, 10:15)
Aš nededu ne dėl to, kad neskanu, o dėl to, kad nesurūktų, neapkarstu. Labai skirtingos yra braškės, vienos (dažniausiai senovines rūšys) būna kietesnes ir aromatingesnes. Kitos būna labai gražios, didelės, bet vandeningos ir visai neskanios. Be abejo galima dėti, jei valgysit ta pačia diena, bet  rytojaus diena tortas tikrai nesidaro skanesnis  cool.gif

Klaidinga nuomone... dariau braskiu torta su mascarpones suriu, sau paragavimui. Tai tris dienas buvo geras tortas... ketvirtos nesulauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 14, 15:36)
Klaidinga nuomone... dariau braskiu torta su mascarpones suriu, sau paragavimui. Tai tris dienas buvo geras tortas... ketvirtos nesulauke smile.gif

Reiškiasi man nepasisekė arba su braškėm arba su grietinėle unsure.gif
Bet va su varške tai skanu tikrai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasilaikiau Bijunos patarimo. Tortas gavosi wub.gif , skanumelis smile.gif. Grozio didelio nebuvo, nes su 3 vaikais kurie vienas kita "dusino" ir man nervus, demesi gadino, graziai padaryt nesigavo. bet skonis super smile.gif.
Atsakyti
smile.gif, gal kavos smile.gif? Ir tortuko gabaleli smile.gif?
Stai kas gavosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Aš būtinai paragausiu, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi gabalelio noreciau essen.gif Sakykit, Rivera, kokio dydzio tortas buvo ir kiek grietineles sunaudojot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 06 15, 11:21)
As irgi gabalelio noreciau  essen.gif Sakykit, Rivera, kokio dydzio tortas buvo ir kiek grietineles sunaudojot?  4u.gif

Tortas buvo 22 cm skersmens, sunaudojau 2 didelius indelius grietineles .
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 06 15, 14:25)
Tortas buvo 22 cm skersmens, sunaudojau 2 didelius indelius grietineles .

Oho blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 06 14, 08:55)
O mes toki pati torta kepame,bet visada dedame braskes i grietinele  thumbup.gif  thumbup.gif  super skonis,kaip tik priduoda gaivumo braskes  4u.gif .

drinks_cheers.gif aš irgi ne vieną kartą kepiau, visada braškes dėjau į grietinėlę, viskas labai OK gaunasi. Man asmeniškai braškės labiau patinka nei bananai, gražiau išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 15, 13:39)

smile.gif, kad buvo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
dariau torta su bananais ir maskarpone suriu. Vaikas vis lindo tai bananus nukeliau i sona ir pamirsau doh.gif atsiminiau tik paskutiniam sluoksni. Tai man tu bananu truko kituose sluoksniuose, jie tokio gaivumo priduoda. Komentaruose buvo rasyta, kad kepe is 1,5 normos 26cm skardoje. Tai man jis gigantas is tiek gavosi ir biskvita ploviau ne i 3, o i 4 dalis. Tada buvo pats tas biskvitu storumas. Krema ir dariau is 1,5 normos, bet tokiam kiekiui biskvito butu buve pats tas is dvigubos. Bet cia mano skoniui. Siaip tortas ivertintas puikiai thumbup.gif neskaitant mano nesekmiu blush2.gif
Atsakyti