QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 12, 22:50)
kai dziovinat morenginius paplotelius,kiek sm is aukscio deti mases? 1 - 1,5cm uztenka?
Jei klausi kokio storio, tai uztenka 1cm, tik tiek kad man tepant tortuka kremu vienas kampas netycia luzo, tai teko paremti dantu krapstuku, po to uzsitepe bezu ir nesimate, kadangi dariau sau, tai nepergyvenau, bet kai darysiu kita kart, tai galvoju taip, bet cia tik mano pamastymai:
daryti is pusantros normos, bet ta pusantros dalinti perpus ir tuo momentu darytis tik ta puse, kad nestovetu kita puse dvi valandas, ir truputi storesnius paplotelius, is tos puses normos iseis du nemazi apvalus blynai, po to kita puse issiplakt ir issidziovint
Man jisai skanus, o kadangi pas mus daznai buna tortu degustatoriu, tai su maziukais neprasidedu
Norejau paklaust kitu merginu, dariusiu si torta, sakykit o viret beze pagal prie sio torto recepto prideta beze recepta, as tai dariau pagal cipsiuko beze recepta, zinoma kai abi rankos desines, nes as kaireranke, tai gavos kaip gavos, sioks toks stovejo dzibukas, zolytes nebuciau isspaudus, truputi liejos, bet kaip sakiau- mokinuos