QUOTE(airius @ 2011 06 08, 00:49)
Dar paklausiu- tiesa paploteliai iskepe, gavos trys staciakampio formos, manau jei daryt is viso normos, tai reiktu per du kartus, po puse, kad mase butu puri, baltymas nepraskystu ar nesusmegtu, as taip bent jau galvoju, manau cia yra daug merginu dariusios toki torta ar bent morengini ir patartu kaip is tikro daryt- klausymelis- ar nebuvo per daug to kremo,jei ant puses porcijos dejai visa porcija kremo, paploteliai labai saldus, kremas ir saldus,ar nera per daug saldu
, ir dar- ar tiks braskiu uogiene parduotuvine, ar daug ji skirias nuo marmelado,
Na, as irgi galvojau kad daug kepusiu bus, bet kazkaip neatsiliepe ne viena:)
Man kremo buvo kaip tik, tikrai ne per daug, nes jis nera labai saldus, gal nuo marmaledo priklauso. As dejau slyvu dzema namie daryta, tai jis gerokai rugsteles turi, o del braskiu uogienes nzn, gali buti ir per saldu, arba reiks rugsteles. As manau cia galima improvizuot su marmaledu
nes su tikruoju nedariau, tai negaliu nieko pasakyt...
O del normu, tai jei daryciau is visos normos, tai orkaiten man netilptu vienu kartu dziovinimui... O del pacio baltymo isplakimo visai porcijai nemanau, kad gerai ji isplakus jis suskystu:)