Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(kice @ 2011 06 07, 20:31)
Grietineles riebumas apie 35-36%, maskarpones apie 78-85%.. kodel zmonem atrodo, kad maskarpones tortai lengvi ie neriebus?

pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 07, 19:23)
As pyliau is akies, tikrai ne neisivaizduoju kiek gramu... sad.gif

Dar paklausiu- tiesa paploteliai iskepe, gavos trys staciakampio formos, manau jei daryt is viso normos, tai reiktu per du kartus, po puse, kad mase butu puri, baltymas nepraskystu ar nesusmegtu, as taip bent jau galvoju, manau cia yra daug merginu dariusios toki torta ar bent morengini ir patartu kaip is tikro daryt- klausymelis- ar nebuvo per daug to kremo,jei ant puses porcijos dejai visa porcija kremo, paploteliai labai saldus, kremas ir saldus,ar nera per daug saldu thumbup.gif , ir dar- ar tiks braskiu uogiene parduotuvine, ar daug ji skirias nuo marmelado, doh.gif
Atsakyti
Prie temos dėl grietinėlės rūgimo smile.gif
Bent jau Kaune Cento parduotuvėje yra lenkiškos tetrapakuose grietinėlės 375 g atrodo kaina 4,89 Lt lygtais, va šita nesurugs, nes ilgesnio "grojimo", bet to labai gražiai plakasi smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kodėl man neatidaro nė vieno "cipciuko" recepto? (nuorodų 1-am psl.) g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BP84 @ 2011 06 08, 09:04)
Mergaitės, o kodėl man neatidaro nė vieno "cipciuko" recepto? (nuorodų 1-am psl.)  g.gif

Ačiū  4u.gif

ir neatidarys irnesakyk.gif nes juos pasalino-del kokiu priezasciu,zino tik senbuves irnesakyk.gif topsecret.gif
Atsakyti
Labai ieskau mamytes, kuri galetu 06.18 Panevezyje iskepti torta "Futbolo kamuolys" Pagelbekite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 08, 00:49)
Dar paklausiu- tiesa paploteliai iskepe, gavos trys staciakampio formos, manau jei daryt is viso normos, tai reiktu per du kartus, po puse, kad mase butu puri, baltymas nepraskystu ar nesusmegtu, as taip bent jau galvoju, manau cia yra daug merginu dariusios toki torta ar bent morengini ir patartu kaip is tikro daryt- klausymelis- ar nebuvo per daug to kremo,jei ant puses porcijos dejai visa porcija kremo, paploteliai labai saldus, kremas ir saldus,ar nera per daug saldu  thumbup.gif , ir dar- ar tiks braskiu uogiene parduotuvine, ar daug ji skirias nuo marmelado,  doh.gif


Na, as irgi galvojau kad daug kepusiu bus, bet kazkaip neatsiliepe ne viena:)
Man kremo buvo kaip tik, tikrai ne per daug, nes jis nera labai saldus, gal nuo marmaledo priklauso. As dejau slyvu dzema namie daryta, tai jis gerokai rugsteles turi, o del braskiu uogienes nzn, gali buti ir per saldu, arba reiks rugsteles. As manau cia galima improvizuot su marmaledu biggrin.gif nes su tikruoju nedariau, tai negaliu nieko pasakyt...
O del normu, tai jei daryciau is visos normos, tai orkaiten man netilptu vienu kartu dziovinimui... O del pacio baltymo isplakimo visai porcijai nemanau, kad gerai ji isplakus jis suskystu:)
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2011 06 06, 19:29)
Atrodo fantastiškai!!!

Kalusimėlis, ar galima pyrago formą, apvyniotą folijoje, statyti į orkaitės blėką su vandeniu? Kiek ten to vandens reikia? Folija reikalinga tam, kad į pyragą neprisisunktų vandenuko? Ir grietinėlę dėti neišplaktą, kartu su kitais produktais išsiplaks?

Ačiū už atsakymus 4u.gif

Atsiprasau,kad veluoju 4u.gif blush2.gif
galima statyti ir i orkaites bleka, vandens turetu bet trecia dalis formos buti,folija taip, kad neprabegtu vanduo i forma su pyragu 4u.gif Grietinele neplakta, issiplaks su kt. produktais, neperplakti iki oro pusliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 08, 15:26)
As dejau slyvu dzema namie daryta, tai jis gerokai rugsteles turi, o del braskiu uogienes nzn, gali buti ir per saldu, arba reiks rugsteles. As manau cia galima improvizuot su marmaledu biggrin.gif nes su tikruoju nedariau, tai negaliu nieko pasakyt...

Mergaites, paaiskinkit man, blondinei, marmeladas tai cia is obuoliu, ar ne??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 06 08, 15:49)
Atsiprasau,kad veluoju 4u.gif  blush2.gif
galima statyti ir i orkaites bleka, vandens turetu bet trecia dalis formos buti,folija taip, kad neprabegtu vanduo i forma su pyragu 4u.gif Grietinele neplakta, issiplaks su kt. produktais, neperplakti iki  oro pusliu 4u.gif

o koks vaidmuo to vandens? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2011 06 08, 17:32)
o koks vaidmuo to vandens? smile.gif

dauguma cheesecake pyragu kepami su vandeniu skardoje, vanduo garuodamass, neleidzia pyragui issauseti, drekina, to pasekoje pyragas buna purus ir tirpstantis burnoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleisaba @ 2011 06 08, 17:05)
Mergaites, paaiskinkit man, blondinei, marmeladas tai cia is obuoliu, ar ne??? g.gif

Ne, marmeladas gali bet kokiu uogu, tiesiog uogiene yra tikresne, brangesne, o marmelada sudaro tik dalis uogu, toliau vanduo, tirstiklis, na nezinau as ju tehnologiju, bet ji buna kaip zele, susokus i gabala, ir zinoma pigesne, gi parduotuvej ju pilna, sunkiau naturalia uogiene atrast 4u.gif
Atsakyti