Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-14

QUOTE(Rasskee @ 2011 06 02, 22:12)
Jei kils - klauskit, padesiu jei ne as tai kitos daugiau patyrusios kepejeles, juk tam ir yra tokie forumai smile.gif Ir butinai parasykit kaip seksis jei darysit is visos normos 4u.gif
Papildyta:



Sveiki, ryt planuoju bandyt jaunystes tortuka kept, bet tik is puses normos, nes pabandymui, ir isiskaicius i recepta kilo vel klausymelis ( o maniau nebekils) lotuliukas.gif , sirupas verdamas is 280gr cukraus ir 0 vandens g.gif , kiek to vandenuko reikia, nes kaip as suprantu, tai tie 50gr vandens yra skirti 12gr zelatinos istirpinti... blush2.gif
Atsakyti
Kas Vilniuje galetu iskepti torta krikstynoms blush2.gif parasykit i az ir atleiskit uz
poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 06, 23:15)
Sveiki, ryt planuoju bandyt jaunystes tortuka kept, bet tik is puses normos, nes pabandymui, ir isiskaicius i recepta kilo vel klausymelis ( o maniau nebekils) lotuliukas.gif , sirupas verdamas is 280gr cukraus ir 0 vandens g.gif , kiek to vandenuko reikia, nes kaip as suprantu, tai tie 50gr vandens yra skirti 12gr zelatinos istirpinti... blush2.gif

Bijau, kad nebespesiu jums patarti smile.gif Bet as ta vandeni naudoju ne zelatinai uzpilti, o butent sirupo virimui smile.gif
Atsakyti
merginos, karsta, atkreipkite demesi pirkdamos grietinele. Siandien norejau pirkti dar geliojancia iki 9 d. plakamaja grietinele, taciau ja pavertus ji jau buvo nepajudinama smile.gif. Pacios pardavejos pritare jog jai jau viskas.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 06 07, 17:31)
merginos, karsta, atkreipkite demesi pirkdamos grietinele. Siandien norejau pirkti dar geliojancia iki 9 d. plakamaja grietinele, taciau ja pavertus ji jau buvo nepajudinama smile.gif. Pacios pardavejos pritare jog jai jau viskas.


Nuuuuuuuuuuuu ziiiiiiiiiiinokit netveriu pykciu... nulekiu paziuret i saldytuva specialiai del grietineles.. ka jus manot, galiojimas iki ryt, o grietinele jau tirstoj konsistencijoj. Nors skonis, tai geras, bet kaip susibiesinau... gerai, kad tik vienas indelis. Nu zodziu mad.gif i parde ner jau kaip nulekt...
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 07, 15:33)
Bijau, kad nebespesiu jums patarti smile.gif Bet as ta vandeni naudoju ne zelatinai uzpilti, o butent sirupo virimui smile.gif

o tai zelatina tada kokiam vandeni tirpdyt, savo nuoziura- tai tada kokia 30gr uzteks ar kaip, eisiu tik paplocius keptis dabar
Atsakyti
blink.gif dar vienas bus galvos skausmas, man reikia 6 litru grietineles. Bus tortas ir ledu daug. ryt zadejau pirkti, ka reiks imti ta MU tetrapakuose? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 06 07, 18:27)
blink.gif dar vienas bus galvos skausmas, man reikia 6 litru grietineles. Bus tortas ir ledu daug. ryt zadejau pirkti, ka reiks imti ta  MU tetrapakuose? blink.gif


Oho... na turesit ziureti ar kliuksinti grietinele biggrin.gif gal cia kokia partija tiesiog pasitaike...
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 07, 17:14)
o tai zelatina tada kokiam vandeni tirpdyt, savo nuoziura- tai tada kokia 30gr uzteks ar kaip, eisiu tik paplocius keptis dabar

As pyliau is akies, tikrai ne neisivaizduoju kiek gramu... sad.gif
Atsakyti
Mergaitės, turėsiu gan didelį iššūkį savaitgaliui, uošvienės gimtadieniui pažadėjau tortą, bet visi mano daryti gan riebūs ir sunkūs, o tokiomis karštomis dienomis norėtųsi kažko lengvo, gaivaus, gal galite patarti kokie tortai labiausiai tinka karštą vasaros dieną?smile.gif gal išbandyti maskarponės..?
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 06 07, 18:56)
Mergaitės, turėsiu gan didelį iššūkį savaitgaliui, uošvienės gimtadieniui pažadėjau tortą, bet visi mano daryti gan riebūs ir sunkūs, o tokiomis karštomis dienomis norėtųsi kažko lengvo, gaivaus, gal galite patarti kokie tortai labiausiai tinka karštą vasaros dieną?smile.gif gal išbandyti maskarponės..?

as asmeniskai siulau abrikosiny-persikiny torta- niam wub.gif purus, lengvas, sultingas toks wub.gif wub.gif tik gal dek biskely zelatinos y grietinele del viso pikto. ir as pertepimui sunaudojau tik 400gr grietineles, vietoje 800gr nurodytu recepte(24cm formai). 4u.gif ir dejau y ja vanilino, labai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimita: 07 birželio 2011 - 21:32
Grietineles riebumas apie 35-36%, maskarpones apie 78-85%.. kodel zmonem atrodo, kad maskarpones tortai lengvi ie neriebus?
Atsakyti