as slapia beze buvau idejus i saldikli.mazdaug po savaites,buvo nepakitus,o mazdaug po 2sav,tapo tokia kietesne,lyg truputi padziuvus,bet is bedos ,kai pritrukai keliu dzibuku,sunaudojai ir ja
PIRMA KARTA planuoju daryti 2 aukstu torta:
1 aukstas kvadratinis mazdaug ismatavimai aukstis = 0,5 sprindzio, ilgis = 3 sprindziai, plotis = 3 sprindziai.
2 aukstas apskritus mazdaug aukstis = 0,5 sprindzio, diametras = 1,5 sprindzio.
Mazdaug toks:
Pagr. blynai bus is Kirbes meducio. Jei nepavyks iskepti - desiu pirktinius BISKVITUS. KOKIUS PERTEPIMUS REKOMENDUOTUMETE pirma karta daranciajai 1 IR 2 AUKSTAMS kad nesubliukstu visas tortas, ir butu ne vien sokoladinis ir vanilinis pertepimai?
1 aukstas kvadratinis mazdaug ismatavimai aukstis = 0,5 sprindzio, ilgis = 3 sprindziai, plotis = 3 sprindziai.
2 aukstas apskritus mazdaug aukstis = 0,5 sprindzio, diametras = 1,5 sprindzio.
Mazdaug toks:
Pagr. blynai bus is Kirbes meducio. Jei nepavyks iskepti - desiu pirktinius BISKVITUS. KOKIUS PERTEPIMUS REKOMENDUOTUMETE pirma karta daranciajai 1 IR 2 AUKSTAMS kad nesubliukstu visas tortas, ir butu ne vien sokoladinis ir vanilinis pertepimai?
Mielos merginos,
Norejau paklausti kodel man nesusiplaka snikerio torto karamelinis ganasas.Viska dariau kaip recepte,jau ismeciau 2 porcijas,grietinele naudojau 38%.
dekui
Norejau paklausti kodel man nesusiplaka snikerio torto karamelinis ganasas.Viska dariau kaip recepte,jau ismeciau 2 porcijas,grietinele naudojau 38%.
dekui
QUOTE(daividija @ 2009 06 13, 13:41)
Atnesu labai skanu plikytos teslos braskini torta
Receptuka radau rusaiciu forume.
1 stikline miltu,
100g sviesto,
druskos.
4 kiausiniai(jei mazi kiausiniai 5),
500g mascarpones surio,
150g riebios grietineles,
100g cukraus pudros,
800g braskiu.
,
Receptuka radau rusaiciu forume.
1 stikline miltu,
100g sviesto,
druskos.
4 kiausiniai(jei mazi kiausiniai 5),
500g mascarpones surio,
150g riebios grietineles,
100g cukraus pudros,
800g braskiu.
,
O sitam kiekiui teslos, kiek cia mazdaug laksteliu gaunasi?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 05, 21:22)
O sitam kiekiui teslos, kiek cia mazdaug laksteliu gaunasi?
prie recepto esu issisaugojusi ,kad gaunasi apie 10-12 lakstu.
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 05, 22:23)
prie recepto esu issisaugojusi ,kad gaunasi apie 10-12 lakstu.
Sveiki, ziurint kokio didumo kept tuos lakstelius, as kepiau 26cm didumo, tai gavos maziau, o kiek tai tiksliai nepasakysiu, nes buvo senai, bet vienos porcijos pakanka
Uploaded with ImageShack.us
va tortko pjuvis, tik su koncervuotom kriausem, nes kepiau rudeni, bet skanu taip pat
QUOTE(airius @ 2011 06 05, 22:42)
Sveiki, ziurint kokio didumo kept tuos lakstelius, as kepiau 26cm didumo, tai gavos maziau, o kiek tai tiksliai nepasakysiu, nes buvo senai, bet vienos porcijos pakanka
va tortko pjuvis, tik su koncervuotom kriausem, nes kepiau rudeni, bet skanu taip pat
Tikriausiai šis tortas ir su kitomis uogomis būtų skanus,pvz juodi serbentai,avietės
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 05, 22:45)
Tikriausiai šis tortas ir su kitomis uogomis būtų skanus,pvz juodi serbentai,avietės
Zinok sunku pasakyt, pvz jei su avietem, tai man nelabai patinka tos seklytes tarp dantu, nelabai ir uogiene ju megstu, nors vitaminu daug......As sakyciau gal dar kokie persikai konservuoti tiktu
merginos, davidijos snickers torto receptas kokio skersmens formai ? aciu
QUOTE(Sikste @ 2011 06 06, 14:59)
merginos, davidijos snickers torto receptas kokio skersmens formai ? aciu
24 cm bet as kepu ir 26 cm.
Šokoladinis ganašas kuo puikiausiai atlaikė kėlionę ~3 val
nė kiek nenubėgo Viršų irgi juo buvau aptepus
nė kiek nenubėgo Viršų irgi juo buvau aptepus
QUOTE(Ulė @ 2011 05 30, 08:49)
Atrodo fantastiškai!!!
Kalusimėlis, ar galima pyrago formą, apvyniotą folijoje, statyti į orkaitės blėką su vandeniu? Kiek ten to vandens reikia? Folija reikalinga tam, kad į pyragą neprisisunktų vandenuko? Ir grietinėlę dėti neišplaktą, kartu su kitais produktais išsiplaks?
Ačiū už atsakymus