......Tortai-14......
...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...
Divia puoštas tortas
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
Populiariausi tortai:
Snikersas su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]
Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą
1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
6-10 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
11 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mascarponės tortas su rududu (k.lapelyte)
Tortas "Slavianka" (foto ir komentaras) (eliss)
Balto šokolado, aviečių ir riešutų tortas (Beata)
"Napoleonas" su spanguoliu sluoksneliais (rugiagele26)
Alaus Napoleonas (Srove)
Vienintelis tikras Napoleonas (Srove)
Aguoninis tortas (slyva)
Biskvitas be kiaušinių; Kuo pakeisti kiaušinius biskvite (likta)
Biskvitas be kiaušinių (universalus) (likta)
Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais (Sonatina)
Mano šeimos tradicinis "Šokoladinis tortas" (be kiaušinių) (gude)
Tortas be pieno produktų (Radės komentaras) (likta)
Vanilinis-šokoladinis sūrio tortas (rusų k.)
Burnoje tirpstantis tortas (foto) (eliss)
Pistacijų tortas (sandrulyte1975)
Trupiniuotis (Ulė)
Trupiniuotis (gaminimo eiga) (rugiagele26)
Tortas su lazdyno riešutų kremu (adriu)
Plikytos tešlos braškinis tortas (daividija)
12 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Tortas su graikiškais riešutais (Milux)
Tortas "Spartakas" (dangiuk)
Graikiškų riešutų tortas (Cipciukas)
"Slyvos šokolade" (perlitap pagal Cipciuką)
Tortas "Graikas" (*saules_zuikutis*)
Abrikosinis-persikinis tortas (pagal Žozefinos receptą) (*Keila*)
Karibų piratų Napoleonas (julioske)
Karamelinis medutis (rugiagele26)
Egiptietiškas tortas (Aleisabos foto)(uzniukas)
Tortas su mascarpone sūriu (londonas)
Vaisinis tortas (kirbe)
Tortas vaikučiams (foto) (Bijūna)
Tortas su ricotos ir šokoladiniu kremais (Bossi)
Tortas "Tiramisu" (Ulė)
Tortas "Braškių fanams" (Olesta)
Tortas "Jaunystė" (meljola)
Tortas "Kalifornija" (Mamyte : ) pagal daividiją, foto) (daividija)
13 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Medaus tortas "Velykinis viščiukas"
Olesta apie kriaušinį karamelinį tortą
Tortas "Švelni naktis" (Nova)
Tortas "Šokoladinė simfonija" (RiMami)
Mix-fix tortas su persikais (Nasty Fairy)
Gaivus braškių tortas (Ulė)
Medutis pagal Salomėją
Tortas "Bobų vasara"
Braškių tortas "Atgaiva" (Ulė)
Persikinis tortas (Cipciukas)
Žozefina (Cipciukas)
Originalus "Žozefinos" kremas (RiMami)
Tortas "Jaunystė" (Nova)
Tortas "Jaunystė" (Lion)
Napoleonas (mamkaa)
Ačiū už Rafaelo torto receptuką super skanus tirpstantis burnoje tortas tik,labai greit suvalgomas,nes jau labai skanus
RiMami, aciu uz temute
Rugegele, nu nerandu jusu tortuko
Rugegele, nu nerandu jusu tortuko
QUOTE(Milux @ 2011 05 24, 12:43)
Napoleonas mano vyro megstamiausias ir dabar saldytuve yra
Papildyta:
Laksteliai pagal si recepta
Aciu Rugiagele butinai isbandysiu
Na isspaudziau si kar 8 lakstus is tos normos
Na isspaudziau si kar 8 lakstus is tos normos
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 24, 13:20)
jezus marija,kaip dabar uzsinorejau.mm kaip pavydziu kad jau turi pasidariusi. ar tik nereiks man susitepti
QUOTE(ddijana @ 2011 05 24, 12:02)
Sveikos Norejau pasiklausti,gal kuri ziurejo sekmadienio ryta su Ineta Stasiulyte?Ten jinai vire sokoladini torta,bet ne visa laida maciau,tai nelabai supratau to virimo principo.Reik ta forma deti i puoda su vandeniu ir virt?Ar kaip?
joks ten tortas. pyragas virt reikia garuose bet koks te pas ja puodas neisidemejau. yra bloguose tokiu pavyzdziu kaip pyraga garuose isivirti
Sveiki,
kepiau slyvos sokolade. Kadangi reikejo 2 mazu tortuku, o turejau tik viena 16cm tortine tai pabandziau paplotelius kepti be formos ir puikiai pavyko Is visos normos man gavosi 12 paploteliu 16cm. Torta taip pat puikiai sutepiau be formos. Tik i krema rugsteles padauginau, bet kas valge gyre, nes gavosi gaivus
kepiau slyvos sokolade. Kadangi reikejo 2 mazu tortuku, o turejau tik viena 16cm tortine tai pabandziau paplotelius kepti be formos ir puikiai pavyko Is visos normos man gavosi 12 paploteliu 16cm. Torta taip pat puikiai sutepiau be formos. Tik i krema rugsteles padauginau, bet kas valge gyre, nes gavosi gaivus
Labukas.
Turiu klausimuka apie DVIAUKSCIU, TRIAUKSCIU tortu techninius principus...
Planuoju daryti torta 2 arba 3 aukstu. Sudetis - dar neapsisprendziau kokia butu tinkamesne ir kaip geriau daryti, kad nesutiztu apatinis sluoksnis.
1. Ar tarp 1 ir 2 aukstu dazniausiai dedami tokie padekliukai: CIA nuotraukytese pavaizduota kur ir kokie.
2. Nuo kur turetu buti pjaunamas toks tortas, kuris turi 2 arba 3 aukstus: nuo virsutinio auksto, ar nuo apatinio? Tortas bus gana standartinio dydzio (turint omeny dviaukscius, triaukscius).
3. Kokia mase rekomenduotina pvz dviauksciui tortui? Ar tiktu 1 aukstui: biskvitai (pirktiniai), vafliai, meduoliniai blynai, sausainiai - viskas su TORTINIAIS KREMINIAIS pertepimais. 2 aukstui: vafliai, biskvitai (pirktiniai) su VARSKES + ZELE, ZELE pertepimais?
Jei zele deciau ir i 1 auksta - kogero sutiztu tortas...
Turiu klausimuka apie DVIAUKSCIU, TRIAUKSCIU tortu techninius principus...
Planuoju daryti torta 2 arba 3 aukstu. Sudetis - dar neapsisprendziau kokia butu tinkamesne ir kaip geriau daryti, kad nesutiztu apatinis sluoksnis.
1. Ar tarp 1 ir 2 aukstu dazniausiai dedami tokie padekliukai: CIA nuotraukytese pavaizduota kur ir kokie.
2. Nuo kur turetu buti pjaunamas toks tortas, kuris turi 2 arba 3 aukstus: nuo virsutinio auksto, ar nuo apatinio? Tortas bus gana standartinio dydzio (turint omeny dviaukscius, triaukscius).
3. Kokia mase rekomenduotina pvz dviauksciui tortui? Ar tiktu 1 aukstui: biskvitai (pirktiniai), vafliai, meduoliniai blynai, sausainiai - viskas su TORTINIAIS KREMINIAIS pertepimais. 2 aukstui: vafliai, biskvitai (pirktiniai) su VARSKES + ZELE, ZELE pertepimais?
Jei zele deciau ir i 1 auksta - kogero sutiztu tortas...
QUOTE(p Raganyte @ 2011 05 25, 15:26)
Labukas.
Turiu klausimuka apie DVIAUKSCIU, TRIAUKSCIU tortu techninius principus...
Planuoju daryti torta 2 arba 3 aukstu. Sudetis - dar neapsisprendziau kokia butu tinkamesne ir kaip geriau daryti, kad nesutiztu apatinis sluoksnis.
1. Ar tarp 1 ir 2 aukstu dazniausiai dedami tokie padekliukai: CIA nuotraukytese pavaizduota kur ir kokie.
2. Nuo kur turetu buti pjaunamas toks tortas, kuris turi 2 arba 3 aukstus: nuo virsutinio auksto, ar nuo apatinio? Tortas bus gana standartinio dydzio (turint omeny dviaukscius, triaukscius).
3. Kokia mase rekomenduotina pvz dviauksciui tortui? Ar tiktu 1 aukstui: biskvitai (pirktiniai), vafliai, meduoliniai blynai, sausainiai - viskas su TORTINIAIS KREMINIAIS pertepimais. 2 aukstui: vafliai, biskvitai (pirktiniai) su VARSKES + ZELE, ZELE pertepimais?
Jei zele deciau ir i 1 auksta - kogero sutiztu tortas...
Turiu klausimuka apie DVIAUKSCIU, TRIAUKSCIU tortu techninius principus...
Planuoju daryti torta 2 arba 3 aukstu. Sudetis - dar neapsisprendziau kokia butu tinkamesne ir kaip geriau daryti, kad nesutiztu apatinis sluoksnis.
1. Ar tarp 1 ir 2 aukstu dazniausiai dedami tokie padekliukai: CIA nuotraukytese pavaizduota kur ir kokie.
2. Nuo kur turetu buti pjaunamas toks tortas, kuris turi 2 arba 3 aukstus: nuo virsutinio auksto, ar nuo apatinio? Tortas bus gana standartinio dydzio (turint omeny dviaukscius, triaukscius).
3. Kokia mase rekomenduotina pvz dviauksciui tortui? Ar tiktu 1 aukstui: biskvitai (pirktiniai), vafliai, meduoliniai blynai, sausainiai - viskas su TORTINIAIS KREMINIAIS pertepimais. 2 aukstui: vafliai, biskvitai (pirktiniai) su VARSKES + ZELE, ZELE pertepimais?
Jei zele deciau ir i 1 auksta - kogero sutiztu tortas...
nu as maniau kad keliu aukstu padaryt nesunku, bet kai teko tai issigandau, dariau refaelo, tai uzdejus virsutini pradejo smegt nu kazkaip po to pastumiau i viduri vel bet isejo ne visai tiesus, daugiau nezinau ar daryciau keliu aukstu
Keliu aukstu tortui reikia atitinkamus tortus pasirinkt, o toks kaip rafaelo kazi ar tinka pirmam aukstui, na nebent antras visai mazas, ar koks dar lengvesnis bet tokio neisivaizduoju.Pirmam tinka tokie kaip medutis, snikresas ir t.t.
p Raganyte, o is jusu isvardintu ale tortu varijantu as asmeniskai net nezinau kas per tortai, su kokiais pertepimais bus, sunku ka taip sprest, na kad antram geriausia butu su grietinele, zele tai tikrai, jis turi but daug lengvesnis uz pirmaji
p Raganyte, o is jusu isvardintu ale tortu varijantu as asmeniskai net nezinau kas per tortai, su kokiais pertepimais bus, sunku ka taip sprest, na kad antram geriausia butu su grietinele, zele tai tikrai, jis turi but daug lengvesnis uz pirmaji
Mergaites,kas darete zozefina,tai taip ir kepete atskirus biskvitus ar viena benrda galima?