Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(*ElGuna @ 2011 07 10, 20:00)
o kokia cia Lesia g.gif  nesu cia girdejus apie tokia.
o brangus - tai cia kiek?

per nariu paieska paziurek wink.gif dirba vilniuje, pylimo g. kirpimas 50lt. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kuri nors zinot, kiek kainuoja pas Zvirblyte apsikirpti ir plauku dazymas?
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 07 12, 10:29)
Sveikos, merginos. Gal kuri nors zinot, kiek kainuoja pas Zvirblyte apsikirpti ir plauku dazymas?

jau klausiau ir aš (turbūt puslapiu atgal - apie Barbers kirpyklą, kur Lina dirba), bet kol kas niekas nieko nesako unsure.gif
cool.gif
Atsakyti
Užsirašiau ir aš pas kirpėja Oksaną kitai savaitei clap.gif Laaabai jau reikia susitvarkyti plaukučius irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2011 07 08, 09:22)
Jau keturis metus lankausi pas Zita, dirba ,,Figaro" Europoje, plaukai nera ilgi, bet pasikirpus, galiu drasiai nesikirpti puse metu, nes gerai issilaiko forma, dazo sruogelem irgi neblogai.  smile.gif

Man ji buvo sugadinus žiauriai plaukus, kai bandė iš šviesių padaryti tamsius. Turėjau gadintis plaukus ir nuiminėti tą spalvą, kad vėl naujai persidažyti doh.gif

Ar kas nors turi nuomonę apie Redą iš Vis Unita?
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 07 12, 15:55)
Užsirašiau ir aš pas kirpėja Oksaną kitai savaitei  clap.gif Laaabai jau reikia susitvarkyti plaukučius  irnesakyk.gif

Tik nepamirskit pasipasakoti ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 07 12, 15:55)
Užsirašiau ir aš pas kirpėja Oksaną kitai savaitei  clap.gif Laaabai jau reikia susitvarkyti plaukučius  irnesakyk.gif

Idomu kaip tau seksis, parasyk.

Man tai nelabai schmoll.gif patiko jos kirpimas.

Atsakyti
Sveikos, gal kuri kirpotės grožio salone DIVALTA? Kokie atsiliepimai ? smile.gif
Atsakyti
Pagaliau uzsirasiau i kirpykla ax.gif atejo laikas atsinaujinti ir isbandyti kirpimo meistrus, tikiuosi nenusivilsiu ir busiu patenkinta kaip ir draugai kurie rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės,

užsirašiau Mandarine salon plius, pas kirpėja Ritą, dažymui. Gal kas žinote, buvote pas ją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 07 13, 18:21)
Sveikos, gal kuri kirpotės grožio salone DIVALTA? Kokie atsiliepimai ? smile.gif

Kirpausi ir dažiau plaukus pas Renatą 4u.gif Kirpimas patiko, rekomendacijų klausiau ir klausau, jos dėka pakeičiau įprastą šukuoseną ir man buvo netikėta, kad pasiūlė pabandyti taip pasikeisti...
Tik pasirodė nepigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2011 07 10, 18:32)
o as noriu pasidalinti ispudziais. Buvau pas kirpeja is forumo Lesia, jau praejo menuo o as vis dar negaliu atsidziaugti kaip nuostabiai apkirpo. praktiskai taip kaip norejau kokius pora metu, tik nei viena kita nesugebejo. Mano plaukai ilgi, tai ji juos pakirpo ir iskarpe atrodytu lyg ir nieko ypatingo, bet gulasi taip kaip noriu. net ir palaidais pradedu po truputi vaikscioti, nes iki tol niekad palaidu nenesiojau. Tiesa kirpimas brangus, bet jis vertas tokiu pinigu.  4u.gif

Dekoju uz gerus zodzius smile.gif stengiuosi dirbti taip, kad šukuosena atrodytu gerai, ne tik po apsilankymo grozio salone ,o ir issiplovus galva 4u.gif
Atsakyti